Middags mys

Tog lite bilder förut när jag satt och matade en väldigt trött och grinig Tuwa, hon blir såå trött på mig när jag jämt ska köra upp kameran i ansiktet på henne i tid och otid, så detta va vad jag fick för det haha




Efter allt fotovägrande gav hon upp och blev trött.....



och sen blev det mest mys :)




Puss och natti


Klimakterie kossan

Fy fan man ska inte klaga över värmen som äntligen kom nu i sommar, men fy faan det är så fruktansvärt varmt här hemma. Jag sover skit dåligt och svettas som om man va i klimakteriet, det droppar till och med om mitt hår om dagarna fatta va äckligt. Har aldrig svettats så mycket i huvudet men sen jag klippte mig page så svettas jag grymt mycket, men inte under armarna så det verkar som om svettkörtlarna bytt plats el ngt. det borde ju va så att det är svettigare med långt tjockt hår men ikke...

Nu när vi har flyttat så bor vi på första våningen och har balkongen in mot gården, självklart är det en del av balkongen som inte är täckt som ni ser på bilden nedan, och därför hoppar mina katter ut titt som tätt. Detta gör att jag inte kan ha balkongdörren uppe nu när det e skit varmt och det blir jag tokig på. Vi ska köpa ett sånt där skydd som man kan sätta för så hoppar de förhoppningsvis inte ut ngt mer. Ett tag tänkte jag skita i om de hoppar ut å så får jag bara gå å hämta dem när de "lekt" klart men igår kom grannen å ringde på å frågande om det va min katt som va i trapphuset. Då hade hon smitit in med ngn in i huset och det e ju lite pinsamt...

Kattkräk ni får mig att svettas som ett as ju, faans helvetes jävla skit.
Klockan är ju halv elva på kvällen nu och det e fortfarande asklibbigt här inne och jag vill inget hellre än att öppna upp :(

Ska lägga upp ett bildcollage som jag tog på Tuwa tidigare idag, hon gör så många fula miner och jag antar att hon ärvt det från mig haha

Hmm fick värsta cravings för Gucca nu kanske ska göra lite....

Puss


Mamma är mycket avis

Tuwa har super fina ögon och jätte långa ögonfransar, kolla bara längden på dem...

Puss






Blaha dag

Inget speciellt har vi gjort idag, varmt är det ute men jag har ingen bil så det blir inget bad tyvärr. Va å handlade förut så nu har jag införskaffat en cd/radio som vi ska ha i köket, självklart började det ösa ner när vi va ute men det gick som tur va väldigt snabbt över så vi blev inte såå blöta :)

Kvällen ska jag spendera framför tv´n, har en sån dag då man bara inte orkar gör ett dugg och bara vill ligga i sängen å pilla naveln. Men har man barn och en sambo som jobbar kvällar har man inte den möjligheten speciellt ofta, man ska alltid ha ork för att va överallt och ingenstans gärna på samma gång, men jag e inte bitter jag inte ;)

Nu vaknade min dotter till, hon har sovit lite middag, så ska ordna lite mat åt henne så ska vi mysa å busa i hennes rum.

Lägger ut en bild på när Tuwa åt blodpudding förra veckan, snyggingen :)

Puss


Mumsigt??!

Jag äter all mammas mat men när hon ska lura i mig halvfabrikat då drar jag min gräns ;)

Puss


Spöken finns de??!

Kollar nu på Paranormal State ett program som sagt handar om övernaturliga saker, idag handlar det om ngt "töntigt" som en varelse, igår handlade det dock om ett gamalt psykhus och spöken som talade till dem. Jag tror stenhårt på spöken och är LIVRÄDD för dem, spelar ingen roll om de är snälla el inte utan jag vill bara inte veta av dem. Jag skulle bli lika rädd för ett snällt spöke som visar sig som ett elakt. Ja menar, jag vart livrädd idag när min bror hoppade igenom balkongen å kom in å han är ju fullt levande och snäll, så då skulle ju synen av ett spöke va hemskt att se ;)

Igår såg vi på hela förra veckans avsnitt av Paranormal State alltså 5 avsnit på raken och självklart hade jag mardrömmar inatt HELA natten. Jag låg och kramade/klängde på David, jag hatar i vanliga fall att ligga nära när man sover för då behöver jag min space men inatt va han min räddning från allt ont :)

För övrigt så har vi vart på stan hela dagen och shoppat, jag fick med mig ett par nya skor, en bikini Peak Performance, och en bh och säkert ngt mer. Shoppade även tre tröjor till David så nu har vi fyllt på garderoben, imorgon blir det bad å sol om vädret tillåter :)

Som sagt, spöken finns de??!! Vad tror ni?

Puss

Myspys

Mys på stranden dottern och jag ♥

Puss


Bad, bad å ännu mera bad

Som sagt igår va vi å badade på Småängenscamping/bad, det va i sjön Lien som vi badade och solade vid.
Massor av folk men det hindrade inte "kängurun" Sanna från att blotta sin blek feta kropp, va ganska skönt faktiskt att skita i vad andra tycker å tänker. Ngt jag brukar ha svårt att göra när man blottar sig så, men sen hade jag ju Tuwa som en skydds sköld framför mig så alla skulle se vad jag har för "ursäkt" till min vackra buk haha

Tuwa va jätte duktig och busade omkring i sanden och även i vattnet för den delen, jag trodde hon skulle va rädd och tycka det va otäckt och kallt eftersom hon bara badat i pool och bassäng tidigare, men inte då hon vadade glatt i :)

Emma filmade oxå en hel del och vi lyckades få på film när Tuwa ställer sig upp helt själv utan att hålla i ngt och faktiskt stå så jätte länge, jag vart så glad och stolt att på filmen hörs ett tydligt: FILMA DÅ FÖR I HELVETE haha

Dagen spenderades likadant som igår på stranden men vi vart inte kvar lika länge idag då det helt plötsligt vart helt svart på himlen och vi fick jävligt bråttom att packa ihop innan vi skulle bli sjöblöta. Sen måste jag erkänna att jag är barnsligt rädd för åskan, det är jätte otäckt tycker jag och vill helst ligga nerbäddad i sängen när den härjar...

Kvällen spenderades med damsugaren och moppen i högsta hugg så nu skiner det här hemma, jag har tom bytt alla lakan i sängarna så Tuwa fick ta sig ett bad innan läggdags och nu ska jag bara få david till att göra likadant. Det är en grej jag har att man går inte å lägger sig "smutsig" i nya lakan man måste alltid duscha el bada innan. Annars försvinner den där lyxiga känslan el vad säger ni?!!

Puss




Underbara Lördag

Solen skiner, fåglarna kvittrar och Emma är på väg hit :) Destination badplats är det som gäller idag, får se om jag får med min karl oxå, stackarn jobbade igår och kom inte hem förrens 03.20 inatt.

Vi måste nog handla med oss ngn matsäck inför utflykten, sån som mamma alltid hade med sig när vi va ute å badade. Är grymt sugen på hennes tunnbrödsrullar med ost, basturökt skinka, sallad, gurka och paprika.
Får väl se vad E är sugen på att ha med sig, måste låna mammas kylbox för ngn sådan har vi inte i vårt hushåll, det e ju sådant man har hemma när man e vuxen ;)

Nu sitter vi i soffan och myser framför Saltkråkan, va hundra år sen jag såg ngt avsnitt ur den, det e riktiga barndomsminnen som kommer upp :)

Puss

Tuwis mitt lilla gull

Ikväll var vi hos mamma och mös på kvällen, tuwa var såå söt och myste med oss alla.
Har inte så mycket intressant att berätta så jag lägger ut lite bilder på Tuwis istället ♥

Tuwis allmänt gullig vid matbordet ♥



Tuwa gör sin special min, hon är så sjukt söt när hon gör den i tid å otid, mamma blir så stolt ♥



Ingen ser mig,mamma tror jag sover hihi men jag har hittat böckerna ♥



Mysigt nerbäddad i vagnen på väg hem ♥



Puss å natti ♥

Värme och uteblivna bad.

Det är så varmt, jag klagar inte med tanke på hur sommaren sett ut hittils. Jag älskar värmen men helst ska man ju ligga vid en strand el badplats så man kan svalka av sig då å då, men tyvärr har jag ingen bil så det blir inget :(
Funderar på att låna Tuwas pool å tränga mig ner å bada med henne, undrar vad hon skulle tycka om det haha

Inatt kommer Emma hit med D å ska sova här, sen imorgon på dagen ska vi på marknad i lotorp (tror det va där) och sen ska jag nog låna mammas bil så vi kan ta oss ett dopp i det blå. Jag har ju inte badat ngt den här sommaren så jag måste ju få till det snart innan hösten kommer.

Nu ska jag snart iväg till mor min och äta pasta sallad,mums längtar, man blir inte så sugen på att äta varm mat när det är så här varmt ute så pasta sallad är perfekt sommar mat el vad säger ni?! Ett glas vitt till blir det nog med :)
Tuwa ska väl som sagt bada som vanligt men jag hoppas INTE det blir ngr gratis leksaker den här gången i poolen Hanna ;)

Puss

Speglar, tavlor och hyllor.

Äntligen har jag fått upp de saker som jag själv inte kunde få upp, Rune var här och hjälpte mig få upp hatthyllan, två stooora speglar och ngr små hyllor.
Så nu är vårt hem fin fint hihi har fortfarande ngr säckar kvar med en massa bråte men tack vare att hatthyllan kom upp så försvann 2st :)

Var hos mamma förut, surprice surprice, ovanligt va? Tuwa badade i sin Nalle Puh pool och jag tyckte hon såg ovanligt spänd ut ett tag och vips så flöt det 4st "korvar" runt om i poolen. Trevligt värre men vi skrattade gott, självklart gjorde hon det 2min efter vi just fått poolen fylld med varmvatten så det va bara att börja om haha

Puss

Mitt hem är fyllt med Potpuirri (jaja hur det nu än stavas)

Eftersom lgh är nyrenoverad så luktar det mest tapetklister här hemma så när vi va på Ikea införskaffade jag massor av doftljus och även ngr påsar potpuirri, så nu har jag spridit ut det överallt i hemmet.
Ja inte löst då utan i mina fina fat :)

Jag älskar hur gott det luktar nu här hemma en salig blandning av rosor, violer mm, vanilj, kaffebönor, kola och kakor :)

Puss


Min karl e en riktig man.

Vaknade ganska sent idag strax efter tio va klockan då David slet upp mig ur sängen. Han skulle på möte med nya jobbet och folk från servera, han har fått fler och fler arbetsuppgifter och ska nu sitta med i marknadföringsgruppen, sen fick han bestämma vart kranarna ska sitta osv. Han är helt överlycklig och tycker det är skit kul att få va med från början på ett ställe och kunna påverka hur det ska se ut och vilka produkter de ska ha.
Efetr alla möten kom han hem en snabbis och vi åkte å åt, sen bar det iväg till nkpg och jobba på bishop hela dagen/kvällen, han är för söt han sliter baken av sig för oss (and he LOVES it haha).

Jag spenderade mesta dagen med att va hemma hos mamma, Tuwa badade massor och busade för fullt. Vi gick hem en sväng till mig för att hämta mina gardinstänger som Rune skulle hjälpa mig korta av. Tuwa busade då runt vid datorn och mamma/mormor sa då till henne på skarpen att ajaj så får man inte göra, Tuwa var super ledsen och vägrade titta på mormor och skrek så fort hon tog i henne.
När jag el David säger ifrån och så ASGARVAR hon åt oss, hmmm vad säger det??!!
Visserligen är hon lite liten ännu och förstår inte men hon märker ju att vi blir sura och det skiter hon fullständigt i, kommer bli ändring på det när hon blir tillräckligt gamal för att förstå vad man säger. Jag kommer va hård men rättvis, är hon snäll och uppför sig kommer hon nog få allt hon pekar på (tyvärr e jag såå svag så) men om hon beter sig illa blir det inget!

Finns det ngt värr än när man är i en butik och ungarna skriker under hela tiden föräldrarna är i butiken??! Jag fattar inte hur de orkar och så pinsamt för de som föräldrar, ta bara nu när jag va på Ikea, två ungar som skrek ikapp och föräldrarna bet ihop för att inte bli vansinniga men tillslut rann det över å pappan röt i. Alla glodde ju såklart och den sitsen vill jag inte hamna i, kan inte Tuwa bete sig då får vi skaffa barnvakt vid de tillfällena!

Nu - ett glas vitt :)

Puss

fram å tbx

Nu äntligen har jag fått hem rätt stolar och monterat ihop dem :)
Packat och plockat mest hela dagen såå tråkigt, vill bara komma iordning, nu har sambon fixat mat Pizza Restaurante för hela slanten haha

Puss

IKEA.

I söndags åkte vi till Ikea för att handla in lite nödvändiga saker till nya lgh, vi handlade bla gardiner sängbord och en hel del mer. När vi kom hem insåg vi att sänglamporna vi köpte nu skulle passa super bra även i vardagsrummet med de nya gardinerna och att vi nog skulle köpa nya kökstolar som vi hittade. Så igår åkte jag å syrran till Ikea igen och jag inhandlade stolar och ytterliggare två set gardiner, då jag ville byta ut de gamla i köket, och en massa smått å gott. Konstigt det där med Ikea, man har vissa saker som man ska inhandla men man kommer alltid hem med en MASSA mer.....

Hur som helst när vi väl kom hem och jag skulle montera ihop köksstolarna så får jag en otrevlig överaskning, jag har självklart fått fel färg på dem, de är helt naturliga typ som du bara har sågat ut dem från en planka å skit fula. Så idag ska vi till Ikea IGEN...jag älskar oftast att åka dit men nu vill jag inte åka igen whiiii...

David är bara ledig idag sen jobbar han tills på söndag så jag måste nästan åka dit idag om jag ska slippa stressa, sen ska vi tömma gamla lgh idag oxå det e inte så mycket kvar mest små skit som ligger och skräpar..

Ikväll ska vi ha myskväll med massa smått å gott, funderar på å göra raklett och gucca måste vi ha till senare på kvällen :)

Sitter bara å väntar på att D ska komma hem, han e på möte med nya chefen för O´Learys och går igenom vad de ska ta in för sortiment. D tyckte att jag och Tuwa kunde åka själva till Ikea medans han va iväg men det kan han glömma, sååå lätt är det inte att både gå med barnvagn och vagn med 2st stolar på, sen e det ju sjukt tråkigt att åka själv 7mil enkel väg..

Puss

Segt väder.

Håller på och tvättar för fullt har ju ingen tvättmaskin i lgh nu i nya, men det e nästan bättre och tvätta i tvättstugan eftersom då får man allt tvättat på en gång och ingen tvätt som hänger omkring i lgh. Sen är det ju bara en trappa ner så det e ju enkelt att bara gå ner, inte som förra då det va 3 lååånga trappor så då tvättade jag inte en enda gång där nere..

Vädret e ju tråkigt som vanligt, tänkte ta ut Tuwa och gå e sväng men vi får se när det slutar regna :)
Mamma kommer äntligen hem ikväll, de har vart i Danmark hela veckan, så jag får se om vi inte går dit en sväng senare.
Är grymt sugen på hennes hemlagade mat, vilken som alla är goda, men tacos skulle sitta fin fint :) det e ju ifs inte direkt "hemlagad" mat men ändå...

Puss

Bloggar och dyra grönsaker.

Sitter å läser runt på folks bloggar, måste ju uppdatera mig nu när jag vart borta nästan hela veckan. Det är iofs inte sååå många bloggar jag läser, inte så lättflörtad förstår ni :)
Dock ett mönster jag hittade bland bloggarna var att nästa alla skulle grilla idag, jag blir så avis speciellt eftersom jag knappt ätit ngt alls idag, jag har ju mest flängt omkring å fixat här hemma å i gamla lgh. Storhandlat har jag oxå hunnit med och billigare än vanligt vart det... tjohoo inte alltid man säga det.
De frusna grönsakerna som jag oftast använder köpte jag aldrig då de kostade 40.90:- för endast 900gram e inte det sjukt dyrt?!!Jag har för mig att jag köpte 1000g för 19.90:- el till och med mindre på Netto för ngn vecka sen...

Nu kom min man hem, vart lite överraskad eftersom han igentligen slutar 01.00 å sen ska de städa oxå, men han fick gå lite tidigare då det va lugnt förmodligen pga vädret...jag kunde inte vart gladare hihi

Nu-mys i soffan

Puss

I´m all fucked up...

Efter den här veckan är jag helt jävla slut körd, kropen värker överallt och det känns som ryggen ska gå i bitar varje gång jag lyfter upp Tuwa i famnen. Vi har flyttat nästan alla möbler nu, förutom en hylla å två bord ,så jag börjar få ordning lite här hemma nu.

Jag har slitit hela dagen å började med att hämta de sista viktiga sakerna som jag behövde från gamla lgh, tog säkert 2h att flytta allt eftersom jag va själv. Sen hade vi ju kartonger och påsar med mängder av saker i och även de har jag nästan fått allt uppackat. david åkte till jobbet strax efter 14.00 idag och lämnade mig hemma med all skit, men men karl måste ju försörja sin familj ;)

Nu måste jag köpa lite nya gardiner bla till vardagsrummet och sen har vi ett helt rum som vi inte har en möbel i. Det va tänkt att bli datarum men databordet jag hade i förrådet va så fult och gick dessutom sönder när vi skulle flytta det så nu vart det inget med det. Vi har ju tänkt att ha det som bebbe rum sen så frågan e om det är värt att köpa nytt databord el om man ska köpa ett mindre så det blir lite kombinerat??!!

Nu ska jag poppa lite popcorn och hälla upp en Weihenstephaner :)

Puss

Flyttdags.

Idag ska vi flytta, håller på som bäst nu. Det e inte lätt ska ni veta med just nu två barn här hemma, min systers flicka är här i ngn timme, men hon sover så sött nu tack å lov ;) Tuwa kommer förhoppningsvis somna hon med snart för annars kommer vi hålla på till sena natten.

Sen när det kommer till själva flytten av alla saker så ska vi ju köra med släp, då vi flyttar 200m å onödigt att hyra lastbil för det. Saken är den att varken jag el David kan köra med släp, jag kan köra men inte backa, va fan lärde man sig inte det på körskolan??! Hur som helst kommer min bror hit senare typ efter 16.00 å hjälper oss men vi måste ju flytta ngt innan dess så funderar på att be syrran filma å föreviga eländet haha

Min lilla bror han e en klippa på det mesta som har med att va händig å göra och motorfordon. Han slutar ju mycket tidigare men han va ju bara tvungen att köra cross innan så han kommer väl va helt slut å grinig när han ska hjälpa oss. Sen vill han helst att allt ska va klart å packat när han kommer så han bara kan bära ut å flytta allt men det e inte så lätt när man har barn å få ihop allt, men det förstår ju inte han :)

Jo just det, blir nog inte så många fler inlägg idag el kanske vääldigt mycket senare.....

Puss

Äntligen klar.

Vart klar med städningen av vår nya lgh idag känns super skönt, nu ska vi bara flytta in alla saker oxå inte lika nice haha
Jag tänkte packa lite nu när jag kom hem på kvällen men fick ingen större lust när min sambo, som bara e ledig imorgon sen jobbar helgen, la sig i sängen å nu spelar X-Box. Jag hatar alla de där jäkla spelen som alla karlar sitter klistrade vid, fan det e väl viktigare att börja packa om vi ska hinna allt?? Känns som det alltid bara är jag som ska fixa med allt och få iordning på saker å ting grrr...

Puss

Glömde nästan.

Pratade med vallonbygden idag då kvinnan som var vår uthyrare för vår nya lgh kommit tbx från sin semester. Hon är suuper trevlig och hade full förståelse för oss och om vi inte var nöjda med städningen så skulle hon och en till som igentligen har hand om besiktningar å INTE Freddy, som kollade sist, komma å kolla.
Jag berättade att jag inte ville att skit bolaget som städade lgh innan skulle komma tbx å göra om det då det ändå inte skulle bli rent, de har ju ändå vart redan 2ggr å typ bara torkat av en jävla knapp. Utan jag sa att jag städar själv så vi kan bo där, då fick jag erbjudandet att vi skulle bli kompenserade alltså i penga form, men jag som är väldigt stressad över flytta å så hur vi ska hinna allt då David jämt jobbar ville bara att vi skulle få börja få flytta in redan nu. Inga problem tyckte hon å sa att det självklart va oki om vi löste det så istället. Tänk hur olika folk e, Freddy hade inte lyft ett finger för oss utan snarare sagt att det va vårt problem.

Jag älskar Anne på Vallonbygden här i Finspång, så trevlig och tillmötesgående, det e ju så människor ska va som sysslar med service.

Så nu får vi flytta in redan imorgon om vi vill, jag ska dit och hämta nycklar å så imorgon men jag hinner nog bara städa klart lgh då så får vi börja flytta på torsdag...jippie längtar :)

Puss


Äntligen en lugn stund.

Har flängt omkring mest hela dan idag, först iväg och fika med David, Tuwa och Leoni (Tuwas kusin), självklart var det semester stängt när vi kom fram så vi gick till pizzerian istället. Milla hade lånat vår bil och va ute i skogen med hundarna så därför fick lilla Leo följa med oss Hon va så snäll satt å blängde på mig i säkert 10min typ som i koma tillstånd innan jag fattade att hon måste va jätte trött, då fällde vi ner hennes sits i barnvagnen och trot el ej ungen somnade medans hon åkte ner haha

Sen kom syrran tbx å David åkte till jobbet, vi beslöt oss för att ta en promenix med barnen och sen gå vägen förbi vår nya lgh så hon fick se den. Efter det gick vi till vår gård vi har idag och gungade och lekte i sandlådan med dem, Tuwa va helt till sig av den stoooora sandlådan. Milla filmade massor men har inte lagt in det än :(

Snart därefter började både syrran å barnen bli griniga, tydligen så kurrade det i maggen på dem :)
Så vi gick hem till mamma, där Milla nu bor under veckan för mamma och Rune e bortresta, och gav både barn och mammor mat. Efter maten bestämde vi att syrran skulle med mig hem ikväll å sitta där och antingen se på film el bara snacka skit å då måste man ju ha RÖDVIN! Sagt och bestämt rödvin skulle vi ha, problemet var bara att jag hade ingen bil å inte hon heller. Runes buss stod kvar hemma å jag tänkte först ta den men tydligen hade Rune med sig nyckel så det blev inget. Lite smått besvikna förstod vi att det inte skulle bli ngt vin på kvällen då klockan va halv sex å bolaget stänger 18.00 här.

Men sååå en snilleblixt från syrran, de har ju just köpt en cykel så jag ut i boden och hämtade den. Milla började babbla på att cykeln inte alls stod i boden så hur kunde jag hämta den där?? Hon hade ju sett den i garaget på kvällen innan och hon bodde ju där själv så vem skulle ha flyttat den? spökar det månne???? Men nej det visar sig att mamma och Rune har köpt en till likadan två dagar efter den andra så det var två cyklar å inga spöken där inte :) Tur för oss för jag e livrädd för spöken!!

Nästa hinder i vinjakten va att cykel jäveln hade cyklats av Rune tidigare, alltså Rune 2meter lång, och Sanna inte alls såå lång. Jag nådde knappt ner till tramporna, måste sett sjukt kul ut när jag kom ner för backen, desutom var det länge sen jag cyklade så vingligt gick det med. Det e svårt å hålla balansen när man inte når ner ordentligt!!

Jag kom ivarje fall dit i tid och fick vårt vin, svettigt värre hem dock då det är uppförs hela tiden och återigen ta i minne att jag inte nådde ner ordentligt. Jag kom hem till syrran och en sur Tuwa, som hade vaknat undertiden jag va borta, och riktigt droppade av svett fy faan....

Sen skulle vi hem till mig men innan skulle ju hundarna ut igen så det va bara å packa ner barnen i vagnarna å börja knalla. När vi väl kom hem så gav vi barnen mat och sen vart det bad tajm med ankor å allt, Tuwa älskar att bada och fick till och med Leoni att börja tycka det va roligt.

Barnen busade resten av kvällen och lekte i vår hoppgunga för fullt, Leo gillade den mer än Tuwa hon har bara använt den typ 2ggr för hon sitter så konstigt i den å får lite panik stackarn.

Nu sitter vi i soffan klockan e snart 22.00, barnen sover och vi ska korka upp ett glas var...det e vi värda :)

Nu orkar ivarje fall inte jag skriva mer, är det ngn som ens orkade läsa klart el ens började läsa när ni såg längden på inlägget???!!!

Puss

10månader

Min söta dotter blir 10månader idag å det måste firas hon är ett sånt charmtroll :)

Puss älskling


Helgen!

Som jag skrev tidigare vart det ju ganska mycket i fredags å då va jag inte ens ute, vin kväll med poker hos mamma haha se så det kan gå. Lördagen spenderades mest bakis, men eftersom jag hade lovat Emma att vi skulle gå ut så var det bara att ta tjuren vid hornen å knäcka en bärs (jag e ju karl som sagt). Blev bara en innan jag gick på vinet istället, vart riktigt impad själv över att jag fick i mig ngn dricka överhuvudtaget då jag nu på ålderns höst aldrig kunnat dricka två dagar i rad.

Vi kom iväg ganska sent, efter ett va säkert klockan och vi lunkade ner mot palace, jag går ju i vanliga fall aldrig dit men eftersom Emma inte är lika gammal å gaggig som mig så var inte Bomull aktuellt då de har 25års åldersgräns.

Hade faktiskt riktigt trevligt mest för att jag va med Emma då jag bara kände igen 3-4st som va där sen min tid.

Söndagen skulle jag spendera mestadels i sängen eftersom det va min sista "sovmorgon" då D och T skulle komma hem på eftermiddagen. Självklart vaknade jag 10.30 å inte kunde jag somna om grrr men det va lika bra för när jag legat å degat i sängen ytterliggare ngn timme så kommer jag på att jag glömt Elisabets (pappas fru) present hemma i Finspång.

Snacka om jag vart irriterad på mig själv, men det va bara att efter mycket om å men sätta sig i bilen å åka hem till Finspång för att hämta den. Lagom till att vi var inne i stan igen kom David och Tuwa även de fram så jag plockade upp dem å så åkte vi ut till Lindö för födelsedags kalas :) Var jätte trevligt med god mat å dryck, denna gång alkoholfritt för mig men David drack ngr av pappas sällsynta whiskeys. David jobbar ju mycket med just det å pappa var mer än stolt/nöjd när han hade ett par stycken hemma som D aldrig sett el hört talats om hahaha karlar, inte mycket som krävs för att roa där :)

Det var nog min uppdatering om helgen, jo just det vi vart uppraggade av ett par danskar på palace men ingen av oss förstod ett ord av vad de sa, ena killen försökte sig på engelskan men det vart inte mycket bättre där hahaha

E det bara vi svenskar som behärskar engelskan så grymt bra??!! Ja inte alla förstås, el vad säger du Micke: can you flytt the SkyLift I must come fram here hahahahahahahaha

Puss

Inlägg väldigt sent....

Som ni kanske märkt skriver jag ganska många inlägg väldigt sent på kvällen, ja ibland till å med på natten, det beror på att jag inte får så många tillfällen under dagen då jag har ro till å sätta mig ner å skriva om mina bravader. Källan till detta heter Tuwa som säkert alla förstår.

Så ni som läser min blogg, ni missar oftast inget om ni inte kollar förrens sent på kvällen el dagen efter om ni inte är nattuggla som mig :)

Jag SKA berätta senare om helgen el rättare sagt lördag å söndag när T sussar för natten :)

Puss

Väntar bara på riset...

Lagar mat, snitzel min absoluta favorit, Tuwa har sovit i snart 2 1/2 h så jag kan lova att hon vaknar när som helst. Jag väntar bara på att riset ska bli klart typ 2-3min kvar så ska jag hugga in, jag e hungrig som en varg känns lite som när man va gravid idag med matlusten. Då var jag ju tvungen att äta regelbundet och ordentligt, nu äter jag väldigt sällan å glömmer bort hungern, tro inte att jag går ner i vikt för det ;)

Varenda gång jag är själv med Tuwa och precis ska sätta mig å äta så vaknar hon, har flickan en timer i huvudet kanske :)

Ne måste ta av riset nu å äta fort så kanske jag får varm mat för en gångs skull..

Just det kom på en rolig sak min pappa sa igår när vi var där:
Att vi mammor måste äta först, alltså barnet får vänta. För äter inte mamman så dör hon å då finns det ingen som kan ge barnet mat.
Det värsta är att han säkert gjorde så när vi va små hahahaha

Haha han e för rolig min far, säg ngn mamma som äter innan sitt barn??!!

Puss

Äntligen hemma...

Idag kom mina älsklingar äntligen hem så nu sitter vi i soffan å ser på en rysare, Tuwa sover sen strax efter 21 så nu ska vi bara mysa å ta det lugnt.

Därför tänkte jag blogga om gårdagens och dagens händelser imorgon istället jag vill ju umgås med min man ikväll :)

Hoppas ni haft en trevlig helg

Puss

Bakis som faaan...

Vart ganska mycket igår tillslut, vin alltså, drack som det inte fanns ngn morgondag...Emma gav upp strax innan två på natten och gick hem till mig å la sig, jag borde ha gjort detsamma :)
Vi spelade kort å snackade skit å pimpla vin till klockan vart halv fem på morgonen, jag va ganska så överförfriskad när jag ramlade in hemma.

Idag mår man som man förtjänar, har varit helt död mer el mindre hela dagen men på eftermiddagen fick jag ett ryck å styrde upp med Sanna´s Spa. Mamma fick handmassage och manikyr med fina smultron röda naglar, fotbehandlng med massage och pedikyr å även där samma nagellack, sen skulle jag klippa henne men Emma tog snabbt över då hon tyckte jag va för dålig haha... Tror mamma vart ganska nöjd med alla behandlingar hon fick, hon blir sällan så bortskämd som hon borde bli :)

Nu har vi tagit oss in till stan å sitter i Emmas lägenhet och ska tydligen gå ut ikväll, ngt påfund från Emmas sida ;)
Så snart blir det duschen för min del!

Puss

Emma e hemma hos mig ..

Sjäv e jag ju som sagt den här helgen så jag bjöd över Emma hit ikväll, gullig som hon är så slängde hon sig på första buss (el ja den 2:a el 3:e men ändå ) så nu sitter hon å vräker i sig pizza å jag tar mig tid för er min kära läsare ;)

När hon har mumsat klart och jag har tagit mig in i duschen så ska vi gå över till mamma å Rune, en promenix på ca 2min, där blir det mer vin å skitsnack...

Hoppas ni har en trevlig kväll

Puss från mig

Helt alene....

Nu är jag äntligen klar med tapetseringen i alla rum, jag hade ju ringt in min pappa till idag när det var de stora rummet som skulle göras även där med mönster passning....Det gick skit bra å väldigt fort, ja han svor ngr gånger min far över det "snea" taket och jag vet det är skit irriterande det var just därför jag ville ha hans hjälp för jag hade blivit psyk av att hålla på :)

Helt själv är jag nu oxå, David och Tuwa åkte upp till Östhammar där hans familj bor, jag ville inte att Tuwa skulle åka med jag saknar henne ju sååå men jag ville samtidigt inte följa med själv. Hon måste ju få träffa sin släkt på sin pappas sida oxå även fast jag vägrar följa med!

Jag inte van med att va själv hemma å bara ha mig själv å tänka på längre, ja menar nu e det klart med tapetsering måste iofs städa där borta men orkar inte riktigt idag så vad fanken ska jag hitta på?!

Blir ju stressad av att bara sitta på röva, vi får se vad som sker uppdaterar kanske senare :)
Tyvärr kunde jag inte ta ngr efter kort på hur det blev i lgh eftersom David har tagit med sig kameran ....jag vill ju få bilder på Tuwa å hennes kusiner :)

Puss

Drinktips...

Jag gjorde världens godaste drink igår och tänkte ge er "receptet" :)

*en bit melon (så mycket man önskar)
*några jordgubbar
*moijito mix ca 2cl
*krossad is
*rikligt med sprit tex rom el vodka
*sockerdricka el fanta

Jag gjorde min i min magic bullet så jag la i allt jag skulle ha förutom läsken körde ngr minuter tills isen va krossad, eftersom jag hade mycket is vart den typ som isglass först så jag skopade upp i ett glas å tillsatte sen läsken, sjuukt gott...
Eftersom jag fick lite kvar så frös jag bara in det å idag tog jag fram den å skopade upp i ett glas å tillsatte socker dricka jummie :)

Puss

Baddarn..

Min dotter det, hon älskar verkligen att bada så igår fick hon bada i en liten tvättbalja mamma hade hemma. Hon plaskade för fullt å sparkade omkring med benen, helst skulle hon ju stå upp och typ sparka omkring vilket ledde till att hon ramlade överkanten tillslut haha det såg så sjukt kul ut och mamma fångade upp henne så hon slog sig inte om ni nu trodde det... det roligaste va att jag videofilmade det hela....

Idag så tog vi med oss vår lilla pool, som hon normalt har som bollhav, till mamma å guud va kulhon hade å nu så fanns det ingen risk för att hon skulle ramla över kanten heller. Då den va lite större nöjde hon sig med att sitta mesta tiden och plaska omkring...

Inte världens bästa bild jag la upp nu för den e tagen med min mobil å den e inge vidare när man förstorar upp bilder!

Länkar till henne så kan ni kolla in bilderna från igår på Tuwa :)

Puss min älskling mamma kommer sakna dig sååå i helgen :(


Blogg= tråkigt??!!

Jag har bloggat i snart en månad å börjar så smått tröttna på det, de gångerna jag tycker det e roligt är när folk visar att de vart inne på min blogg å lämnar en kommentar...det behöver ju inte va en uppsats bara ett: hej ha en trevlig dag el liknande så man vet typ vilka som vart å hälsat på..

Nu e det knappt ngn som kommenterar, så som sagt jag börjar tröttna på att skriva om mina dagar när man inte får ngt tbx...när jag går in på en blogg försöker jag alltid lämna ett avtryck eftersom jag själv vet hur tråkigt det e...
Jag har ju inte så många läsare som min vän Emma hon har väl typ 200-300 om dagen å förstå då när hon får 2ynka kommentarer på ett inlägg när det e så många som läser, även hon börjar tröttna på det...

Så nästa gång när ni är här lämna gärna en kommentar positiv el negativ men ngt åtminstonde, så finns bloggen förhoppingsvis kvar ett tag till :)

Puss

Ska inte barn sova så här dags??!!

Sitter nu i soffan å har försökt att få Tuwa att sove minst 3ggr tidigare, hon total vägrar, varför ska hon sova för när mamma är vaken...Det gör ju inte saken bättre att jag tvättar hennes favorit gosedjur HEFFA ni vet Heffaklumpen, hon har 2st men hon suger så dant på öronen å snabeln att det luktar skit om dem så jag va tvungen att tvätta båda två.
Hoppas torktumlaren är klar snart :)

Till saken hör att Tuwa knappt sovit ngt på hela dagen och det händer aldrig, normalt vaknar hon vid 8.00 är vaken i ca 2-3h sen somnar om å sover ca 1,5-2,5h till, sen är hon vaken tills på eftermiddagen typ vid 16-17 tiden å sover ytterliggare en gång typ 1-2h....å idag har hon inte ens sovit 2h på HELA dagen och hon är fortfarande vaken och verkar super pigg..

Jag är absolut inte det (pigg alltså), vart klar med hallen idag så nu är det bara ett rum kvar. Jippie trodde aldrig jag skulle bli klar :)

Nu skulle jag bara vilja lägga mig i sängen med hemma poppade popcorn och min goda drink jag gjorde förut på vattenmelon som nu ligger i frysen å väntar på mig...Men men det får vänta skulle va skönt att få lite egen tid innan jag tänkte somna typ kolla på satc å bara va, hade ju tänkt å somna tidigt idag oxå el tidigare än normalt ivarje fall typ tolv skulle va perfekt tid å nanna på...

Nu- min dotter lever rövare så bäst å ägna all uppmärksamhet på henne istället, det har tagit ett tag nu å skriva det här inlägget då Tuwa gärna vill hjälpa till :)

Puss

Allsång på skansen..

Ja här e det allsång på skansen för fulla muggar, tv´n på högsta volym el ja tills jag nyss la Tuwa förstås :)
Hon är så söt, har vart jätte trött de senste 2h så nu satt vi i soffan och jag "kliande/smekte" hennes händer å hon vart som förlamad, satt blickstilla å tyckte det va såååå skönt/mysigt....Efter hon svept en flaska lelle så tyckte jag det va dags för henne och nanna kudden och hon somnade på typ två sek :)

Nu ska jag snart ringa Emma å se vad hon har för sig :)
Ngt annat bra på tv en tisdag som denna?!

Puss

Fanshelvetesjävlaskit.

Nu är jag äntligen klar med "datarummet" och började även så smått med hallen. Där ska det ju va mönsterpassning grrr jag hatar det, gjorde fel på en gång så jag slutade efter tre våder va på plats för mitt huvud va sönderknullat av allt jävla tänkande...det e väl ok om det är bara en våd rakt upp å ned som ska på plats men om sen våden ska va mindre i bredd det e då det börjar krångla efter den jävlen...ngn som fattar va jag yrar om ??!! haha

Nu ska jag ta en dusch får fortsätta imorgon istället då jag e lite mindre trött, va sååå nära på att ringa jourhavande målare förut ( det finns nog inga sånna haha) för jag trodde aldrig jag skule få ihop det. Förhoppningsvis kommer Rune imorgon å hjälper mig lite :)
Efter hallen är det bara det största rummet kvar å det e självklart mönsterpassning där med...snälla pappa kom å hjälp mig, el rättare sagt gör hela rummet å ring när det e klart...... ;)

Puss

GrinOlle....

Mina älsklingar var såå söta när de satt i soffan och mös, men Tuwa tyckte inte det va lika mysigt å sa ifrån efter 3:e bilden...

Hon e för charmig mitt lilla busfrö :)

Puss


Min karl har lagat mat :)

Som jag berättade tidigar ekom jag ju hem till en lagad måltid idag och jag skrattade gott när jag såg hur det såg ut i köket efter hans kok-konster...va bara tvungen att visa dem hahahahahaha

Puss


Lägenheten innan "renovering"......

Så här snygga va tapeterna innan jag började tapetsera det e samma mönster på alla tapeter det enda som skiljer dem åt e färgen. Det va faktiskt samma mönster på alla tapeter i lägenheten innan, fatta 7olika rum/hall med samma jävla mönster haha....

Första bilden är Tuwas blivande rum, andra datarum el blivande bebis rum så småningom, tredje är andra hallen som leder till Tuwas rum ( vi har två ingångar).....



Så här blev det i "datarummet" är inte riktigt klar men visar ngr bilder bara så länge, det är lite mönster i tapeten men den ser mest vit ut nu :)


Middag...

E hemma en snabbis för att få i mig lite krubb, ja e ju fullfjädrad karl nu så då säger man saker som krubb haha...
Inte varje dag man får lagad mat serverad när man kommer hem, el snarare aldrig, det e jämt jag som lagar.....det e iofs delvis mitt fel då jag e ett kontrollfreak som står över Davids axel så fort han ska göra ngt å påpekar hjur jag skulle gjort å hur man kan göra allt på bästa vis...Ja jag vet jag e en Pain in the Ass, försöker å bättra mig ....
Hur som helst nu slapp han ha mig hängandes runt fötterna och det vart skit gott...Kyckling wok men både nudlar och lite ris, starkt som f**n va det oxå han hade använt 1/3 flaska sweet chili sås i så nu får väl magen spelet haha

Nu e det bäst att jag går tbx innan jag blir för beväm i soffan.....önskar jag bara kunde ligga resten av dagen då jag har hållt på sen 11.00 imorse..suck...kommer säkert ha världens träningsvärk imorgon då jag upptäckt muskler jag inte använt på ngr år ;)

Puss

Slipdags...

Ja nu e jag vaken, David var uppe med Tuwa i morse så nu när jag gick upp så fick han lägga sig igen.
Han är så snäll som låter mig få sovmorgon då och då även fast han jobbar och jag e mamma ledig :)
Ngt som är lite roligt är att när jag går upp med Tuwa somnar hon oftast inom 1,5h medans David nästan alltid är uppe 2-2,5h, kanske beror på att jag inte är så "busig" på morgonen med henne som han e :) Jag e ju trött så det blir mer mys med mig haha

Nu ska jag iväg och slipa i nya lgh skulle va sååå skönt att även bli klar med tapetseringen i åtminstonde ett av rummen idag, vi får se hur det går och om jag har tur idag så det bara flyter på som det ska å inte krånglar en massa.
Oftast e man ju så optimistisk när man ska göra ngt och tror att det ska gå så fort, men det tar mer tid än man tror med allt mätande å så :)

C YA
Puss

Min man e hemma efter en lång dags arbete :)

Nu e han hemma, jag har längtat sååå...... konstigt det där att ibland så tänker man inte så mycket på att han e borta så mycket om dagarna, och ibland som idag går man bara å väntar på att han ska komma hem :)

Nu ska vi bara ta det lugnt prata och mysa ner oss i sängen framför tv´n...hoppas bara det inte är ngt vi ska se på 5:an då vi självklart inte har den kanalen i sovrummet å det är alltid bäst program på 5:an :)
Imorgon är han ledig så då ska jag försöka få ngt gjort i nya lägenheten.

Puss

Nerbäddad.....

Nu har jag nattat Tuwa och hon ligger nerbäddad i sängen, hoppas hon somnar oxå, vanligtvis brukar jag lägga henne ngn gång mellan 20-22.00 men idag va hon så jätte trött...

Jag har lagat "matburkar" åt Tuwa korv, stuvade grönsaker och makaroner. Tänkte ha potatis till men Tuwa älskar makaroner å sen har jag potatis i nästan alla rätter å man behöver ju lite variation :)

Nu- ballen

Puss

Rättelse....

Serien handlar visserligen inte om att det är det vackraste paret som vinner utan de som knyter mest band med varandra och sammarbetar bäst...

Men for the love of god....de gråter som små barn som just fått godispåsen stulen när ngn av dem åker ut, och det e inte just det att de gråter utan mer hur....underläppen börjar darra, händerna skaka och sakta föra dem över munnen för att sen fråga sig själva, i huvudet såklart; varför just dem wiiiee......det e ju för fanken en tävlig om ingen åker hem kommer ju ingen å vinna heller!

Typiskt amerikanskt alltså :)

Puss

Sköna söndag....

Sitter och kollar lite på tv medans jag väntar på att mina makaroner ska bi klara, det e Crowned på tv. Tror aldrig jag sett ngt sååå dåligt, i dagens avsnitt ska de famföra ett aerobicsprogram som döttrarna satt ihop åt sig själva å deras mammor.
Helt sjukt pinsamt, klumpigt och töntigt, hur kan ngn människa utsätta sig för att skämma ut sig så på tv. Det handlar ju om att vinna en typ skönhetstävling både mamma och dotter som par, de flesta är inte ens snygga el smarta för den delen...jag skrattar gott för roligt e det ju å titta på hahaha

Nu ska jag äta köttfärsås och makaroner, hade velat ha pizza sallad till men jag har varken bil el barnvakt då Tuwa vilar nu.
Får köpa kål senare å göra egen för det e smått pisamt å gå in på pizzerian å bara köpa pizzasallad, jag gjorde jämt det när vi bodde i stan men då hade vi lärt känna de som ägde pizzerian. Sen har de inte så god pizzasallad här i Finspång där vi oftast köper ifrån...

Vart ingen tapetsering idag då jag inte har ngn barnvakt å David jobbar, jag vill ju bli klar där borta så jag kan städa sen..

Puss

Städföretag???

Jag blir så jävla förbannad, sitter och läser Linda Rosings blogg och läser då ett inlägg om när hon skulle och titta på sin nya lgh. Även hon möttes av en ostädad lgh där de bara typ dammsugat av och det var även där ett städföretag som hade städat....

Jag fattar inte hur jävla svårt det ska va, idioterna får ju betalt för att städa men de verkar ju totalt inkompetenta....min lgh ser ut som skit inget är avtorkat och det sitter massa skit på lister å ting, å dessutom sitter inga dörr lister fast man kan bara ta lite i dem så brakar de i backen. Det ska jag ringa om i veckan jag tänker inte tolerera att skiten lossnar så fort man rör dem, med tanke på att Tywa ställer sig upp mot allt så e det livsfarligt om hon tar tag i en å brakar i backen.....Jävla idioter.....

Så just nu ska jag ju tapetsera sen får jag ta å flyttstäda hela lgh själv för annars vägrar jag bo där...fatta hur äckligt med andras skit som sitter överallt!!!

Puss

Missarna måste få nytt hem.....

Jag har ju två underbara katt honor här hemma som är sjukt gulliga och underbara på alla sätt och vis.....nu e det tyvärr så att vi inte kommer kunna ha med dem till nya lgh utan måste skaffa ngn nytt hem åt dem..

Jag vill ju inte egentligen göra mig av med dem då de är såå mammiga och keliga så jag får dåligt samvete bara av att tänka på det....det verkar som både jag och Tuwa är allergiska dock och jag har varken tid el ork å ge dem den uppmärksamheten de behöver och kräver så det bästa är ju för dem att få ngt nytt hem....

Flora är snart 4år och blandning mellan persier/birma och Mollie är 2år och blandning mellan norskskogskatt och ngt mer (pappan okänd) är det ngn som vet ngn som skulle kunna tänka sig å ge dem ett nytt kärleksfullt hem får ni gärna höra av er...ev skulle mammas arbetskollega annars ta med sig dem hem men inget bestämt än... :)

Puss

Spackla upp spackla ner...

Var i den nya lgh idag och började spackla i två av rummen, de andra har ju målarna gjort men vi fick göra två rum och en hal själva. Lite kul å fixa så där, men man blir förbaskat trött å sliten efteråt. Undertiden jag va iväg så va Tuwa hos mamma, de hade gäster som hade tre barn med sig och Tuwa va överlycklig...hon bara ÄLSKAR barn så nu är hon super trött efter allt bus idag och ligger i sängen och myser :)

Själv sitter jag å glor på Göta kanal den första, skön avkoppling efter en slitsam dag ;)

Imorgon blir det mer spacklande och sen ska jag även börja tapetsera, två av rummen är det tapeter med mönster passning så vi får se hur det slutar....men som sagt en bra tjej reder sig själv :)

Det e ju jag om är "karln" i det här förhållandet och det trivs jag bra med eftersom jag är en sån person som jämt säger "kan själv" och väldigt sällan ber om hjälp :)

Puss

Bloggtorka

Japp jag har bloggtorka, det e ju sommar å varm å såå mycket annat än å sitta framför datorn å skriva om dagen..hoppas jag har mer lust imorgon, då david jobbar å jag e själv som vanligt :)

Puss

Mys eftermiddag...

Vi velade rätt länge innan vi bestämde oss för vad vi skulle laga för mat idag el om vi istället skulle äta ute. Tillslut va vi så hungriga att vi inte orkade laga ngt, el rättare sagt jag, så vi tog en promenad ner till centrum.

David har velat gå till The Jolly Scotsman sen vi flyttade hit, det är en engelsk pub/restaurang ganska lik Bishop så det passade ju honom. När vi kom dit var det inga gäster alls utan vi va helt ensamma, klockan va ändå strax efter 17 så man tycker ju fler männinskor borde dra sig mot uteserveringarna. För det mesta är det ganska lite folk ute här och det bor ändå 23000invånare i Finspång så lite mer rörelse borde det ju va ute. I stan så står ju folk och väntar utanför till uteserveringarna öppnar och vid 17.00 är det nästan fullt på Bishop en dag som denna..

Hur som helst trillade det in lite mer folk vartefter, mamma och Rune kom även de och gjorde oss sällskap. Kan verkligen rekomendera stället då det var jätte god mat, ganska mycket drycker å välja bland och super trevlig personal med riktig service anda :) vi hade med andra ord jätte trevligt..

Jag köpte ju lite saker igår bla två jätte snygga tröjor för endast 200:- för båda då det va rea på VILA av ngn konstig anledning hittar jag alltid en massa fynd på rean just på VILA och även Vero Moda, annars hatar jag reor och tycker mest det e skit....
Fick även ett paket från Ellos igår med 4st linnen jag hade beställt men de är helt vanliga a-linje formade så inget intressant å visa :)

Lägger ut ngr bilder på min söta dotter Tuwa istället som jag tog när vi va och åt idag :)
Klänningen köpte jag häromdagen och är från PoP, hon är så söt :)

Puss




Hitta på?

Bloggade dåligt igår men det var för att jag va inne i stan hela dagen för att Emma skulle klippa och färga mitt hår, egentligen var det bara hårfärg som skule inhandlas men vi sprang runt i flera timmar så jag fick med mig lite mer hem :)
bilder kommer senare....
David sov borta inatt för han skulle gå ut igår och jag sover så sjukt dåligt när han inte är hemma, vet inte varför men jag kan aldrig riktigt koppla av. För att jag skulle slippa va själv så följde Emma med hem hit så vi spenderade kvällen framför tv´n och med en massa gott.
Emma som ska jobba idag åkte in med mamma till stan stax efter 7 imorse så det va därför jag vaknade så tidigt, så nu sitter jag med datorn i knät och väntar på att törnrosa där inne ska vakna :)


Jag funderar på att åka in och hämta David i stan och passa på att göra ett besök på Maxi, skulle va skönt att åka å bada jag har nog inte badat ngt i år än hmmm nej jag tror faktiskt inte det :)

Btw .....Klippningen vart skitsnygg så tusen tack Emma.... få se om jag lägger ut ngn bild på det då jag inte gillar å va med på kort haha..

Vad ska ni göra idag?

Puss

Uppe med tuppen :)

Ett mirakel har inträffat!!! Japp jag e vaken, vart uppe sen 07.00 då mamma ringde å väckte oss...Så nu är jag ordninggjord och klar för vad jag nu ska hitta på idag :)
Tilläggas bör att min dotter inte ens har vaknat och jag är aldrig uppe innan henne , men ngn gång ska ju va den första:)

Puss

Finspång runt....


Ja idag har vi flängt omkring, gick upp ganska sent och gick sedan ner till cetrum... Jag va egentligen ute efter en ny kedja till mitt nya halsband (Tack Emma), men eftersom vi bor på glesbyggden var guld affären bara öppet till 15.00 idag....Hur konstig tid e inte det..ja menar de flesta jobbar ju till 16.00...hur som helst gick jag in i en liten barn butik och hittade en jätte söt klänning till Tuwa, så jag fick med mig ngt hem :)

Min bror ringde strax efter så vi möttes upp på torget och bytte ngr väl valda ord ;) sen fick jag skjuts av honom till Vibis där jag handlade, som vanligt för mycket att jag knappt kom hem med allt spotta å svor hela gå vägen hem....

Kvällen spenderade jag hemma hos mamma och kollade på Allsång, tydligen e det väldigt inne i år med haha

Nu ska jag som vanligt bara dega framför tv´n men e grymt sugen på guacca idag igen så jag får se om jag orkar ta mig upp ur soffan å laga lite :)

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, ska in och luncha med Emma sen är hon så snäll å ska hjälpa mig med mitt hår, det ser nämligen förjävligt ut med "ratcolour" i utväxten och sen börjar det bli lite långt ....haha

Puss


Inga inlägg....

Vet att jag vart dålig på å blogga idag men det kommer snart ska bara lägga Tuwa först :)

Puss

RSS 2.0