Äntligen en lugn stund.

Har flängt omkring mest hela dan idag, först iväg och fika med David, Tuwa och Leoni (Tuwas kusin), självklart var det semester stängt när vi kom fram så vi gick till pizzerian istället. Milla hade lånat vår bil och va ute i skogen med hundarna så därför fick lilla Leo följa med oss Hon va så snäll satt å blängde på mig i säkert 10min typ som i koma tillstånd innan jag fattade att hon måste va jätte trött, då fällde vi ner hennes sits i barnvagnen och trot el ej ungen somnade medans hon åkte ner haha

Sen kom syrran tbx å David åkte till jobbet, vi beslöt oss för att ta en promenix med barnen och sen gå vägen förbi vår nya lgh så hon fick se den. Efter det gick vi till vår gård vi har idag och gungade och lekte i sandlådan med dem, Tuwa va helt till sig av den stoooora sandlådan. Milla filmade massor men har inte lagt in det än :(

Snart därefter började både syrran å barnen bli griniga, tydligen så kurrade det i maggen på dem :)
Så vi gick hem till mamma, där Milla nu bor under veckan för mamma och Rune e bortresta, och gav både barn och mammor mat. Efter maten bestämde vi att syrran skulle med mig hem ikväll å sitta där och antingen se på film el bara snacka skit å då måste man ju ha RÖDVIN! Sagt och bestämt rödvin skulle vi ha, problemet var bara att jag hade ingen bil å inte hon heller. Runes buss stod kvar hemma å jag tänkte först ta den men tydligen hade Rune med sig nyckel så det blev inget. Lite smått besvikna förstod vi att det inte skulle bli ngt vin på kvällen då klockan va halv sex å bolaget stänger 18.00 här.

Men sååå en snilleblixt från syrran, de har ju just köpt en cykel så jag ut i boden och hämtade den. Milla började babbla på att cykeln inte alls stod i boden så hur kunde jag hämta den där?? Hon hade ju sett den i garaget på kvällen innan och hon bodde ju där själv så vem skulle ha flyttat den? spökar det månne???? Men nej det visar sig att mamma och Rune har köpt en till likadan två dagar efter den andra så det var två cyklar å inga spöken där inte :) Tur för oss för jag e livrädd för spöken!!

Nästa hinder i vinjakten va att cykel jäveln hade cyklats av Rune tidigare, alltså Rune 2meter lång, och Sanna inte alls såå lång. Jag nådde knappt ner till tramporna, måste sett sjukt kul ut när jag kom ner för backen, desutom var det länge sen jag cyklade så vingligt gick det med. Det e svårt å hålla balansen när man inte når ner ordentligt!!

Jag kom ivarje fall dit i tid och fick vårt vin, svettigt värre hem dock då det är uppförs hela tiden och återigen ta i minne att jag inte nådde ner ordentligt. Jag kom hem till syrran och en sur Tuwa, som hade vaknat undertiden jag va borta, och riktigt droppade av svett fy faan....

Sen skulle vi hem till mig men innan skulle ju hundarna ut igen så det va bara å packa ner barnen i vagnarna å börja knalla. När vi väl kom hem så gav vi barnen mat och sen vart det bad tajm med ankor å allt, Tuwa älskar att bada och fick till och med Leoni att börja tycka det va roligt.

Barnen busade resten av kvällen och lekte i vår hoppgunga för fullt, Leo gillade den mer än Tuwa hon har bara använt den typ 2ggr för hon sitter så konstigt i den å får lite panik stackarn.

Nu sitter vi i soffan klockan e snart 22.00, barnen sover och vi ska korka upp ett glas var...det e vi värda :)

Nu orkar ivarje fall inte jag skriva mer, är det ngn som ens orkade läsa klart el ens började läsa när ni såg längden på inlägget???!!!

Puss

Kommentarer
Postat av: Hanna

asg! vad gör man inte för ett glas rött=) Din syrra filmade inte din cyckeltur månne...hehe

2008-07-16 @ 09:20:08
URL: http://svansens.blogg.se/
Postat av: Stefan

Jag kan se allt framför mej =), du på cykel " Fan jag SKA ha vinet " ! . Camilla skit sur över att hon e hungrig . De allmäna kaoset emellan åt, men för att sen till sist , sent sent , ett glas vin . Mmm,säger man , Världsklass =) !. Ha de bra hälsa de andra , kram kram.

2008-07-16 @ 11:21:58
Postat av: LInda

Japps! Jag orkade läsa=)

Hihi, var ju ett roligt inlägg, små fnissade hela tiden jag läste..såg också liksom bilder framför mig när du cykladefniss

Men som sagt, vad gör man inte för lite rödvinL



Kram

2008-07-16 @ 19:48:50
URL: http://gullmalva.blogg.se/
Postat av: Manda

haha, fan vad kul! :) Hade velat sett dig på Runes cykel. ;) Puss

2008-07-16 @ 20:31:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0