IKEA.

I söndags åkte vi till Ikea för att handla in lite nödvändiga saker till nya lgh, vi handlade bla gardiner sängbord och en hel del mer. När vi kom hem insåg vi att sänglamporna vi köpte nu skulle passa super bra även i vardagsrummet med de nya gardinerna och att vi nog skulle köpa nya kökstolar som vi hittade. Så igår åkte jag å syrran till Ikea igen och jag inhandlade stolar och ytterliggare två set gardiner, då jag ville byta ut de gamla i köket, och en massa smått å gott. Konstigt det där med Ikea, man har vissa saker som man ska inhandla men man kommer alltid hem med en MASSA mer.....

Hur som helst när vi väl kom hem och jag skulle montera ihop köksstolarna så får jag en otrevlig överaskning, jag har självklart fått fel färg på dem, de är helt naturliga typ som du bara har sågat ut dem från en planka å skit fula. Så idag ska vi till Ikea IGEN...jag älskar oftast att åka dit men nu vill jag inte åka igen whiiii...

David är bara ledig idag sen jobbar han tills på söndag så jag måste nästan åka dit idag om jag ska slippa stressa, sen ska vi tömma gamla lgh idag oxå det e inte så mycket kvar mest små skit som ligger och skräpar..

Ikväll ska vi ha myskväll med massa smått å gott, funderar på å göra raklett och gucca måste vi ha till senare på kvällen :)

Sitter bara å väntar på att D ska komma hem, han e på möte med nya chefen för O´Learys och går igenom vad de ska ta in för sortiment. D tyckte att jag och Tuwa kunde åka själva till Ikea medans han va iväg men det kan han glömma, sååå lätt är det inte att både gå med barnvagn och vagn med 2st stolar på, sen e det ju sjukt tråkigt att åka själv 7mil enkel väg..

Puss

Kommentarer
Postat av: Hanna

Fy fan, vad irriterande! Jag skulle bli galen! Hoppas de blev bra nu i alla fall och att gamla lägenheten snart är tömd så ni kan pusta ut! Kram!

2008-07-22 @ 20:33:38
URL: http://svansens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0