Sovmorgon ...

Idag har jag jobbat, försov mig självklart, vaknade kl:10.50 å skulle börja 9.00, varför ingen ringde mig fattar jag iofs inte. Hur som hels var det HELT å hållet Davids fel.
Å nej inte som ni tror...David jobbade ju igår å brukar då komma hem runt 03.00-03.30 kommer han inte hem då han brukar så har jag en liten väckar klocka i mig som ringer å jag vaknar om han inte då sover bredvid mig. Inatt vaknade jag vid 04.30 å ingen D innom synhåll, ja ringde då i panik till honom då jag trodde ngt hade hänt, det visar sig att kassan krånglade å de bowlade under tiden så det tog ännu längre tid.

Vansinnig är ett milt ordval för att beskriva hur jag kände då, han vet ju att jag vaknar när han inte kommer hem som han ska så det minsta han kunde ha gjort var ju å skicka ett mess så jag visste hur det låg till. Men inte han inte, han tyckte ju att jag sov ju ändå så varför skulle jag märka när han kom hem el inte.
Kan säga att han inte gör om det igen! Hur som helst var jag så trött när klockan ringde vid 07.45 imorse att jag inte ens kommer ihåg att jag stängde av alarmet. Jag brukar alltid åtminstonde komma ihåg att jag satt på snooze men men..

Annars har dagen flutit på bra, bror å amanda var här en sväng på kvällen å vi drack glögg å kollade på Wallander :)

Nu ska jag slappa å sussa snart, på tisdag vankas det personalfest å det ska bli super kul :)

Puss

Bröllopsnatten...

Ja jag såg ju aldrig riktigt hela Du Är Vad Du Äter häromdagen så nu sitter jag bänkad framför reprisen. Det de hela tiden pratar om är bröllposnatten och hur nervösa och spända de är inför den. Detta tycker jag e hel konstigt jag menar de har ju vart tillsammans i flera år och har haft sex hela tiden mer el mindre så varför skulle man då va såå nervös för just den natten. Det är ju inte så att det är ngn ny man ska ha sex med som man inte redan känner utan å innan så varför skulle sexet bli så annorlunda just den natten?! Jag tror snarare att den blir värdelös just pga att man bygger upp sånna förväntningar och att man haft en så stor dag så man är helt slut och desutom lite på lyset. Vem orkar då ha det mest akrobatiska och sensuella sexet man ngnsin haft, gärna lite analt när man ändå e såå heta. Nej jag ska försöka att inte ha ngr större förväntningar när den dagen/natten kommer för då blir jag bara besviken.

Just nu har jag funderingar på att redan nu börja sy upp tärnornas klänningar då de kommer bli ett par stycken å man måste ju va ekonomisk och börja tidigt. Iofs har vi inte ens bestämt ett datum än men som sagt framförhållning är alltid bra, nu får de bara hålla vikten tills dagen stundar å det kanske inte är det lättaste. Jag är lite smått nyfiken på vad ett normal bröllop går loss på så är ni gifta får ni gärna dela med er av det :) Jag va nämligen inne på en sida där ett bröllop ungefär gick på 100000:- å då kostade vigselringarna bara 3000:- och klänningen 6000:- och mannens kläder hyrda. Den ringen jag vill ha går på 11000:- klänningen lär väl kosta mellan 8000-10000:- och om D vill hyra e inte säkert. Den utgiften vi spara in på är väl vigselring till D då hans förlovningsring är så bred så han får inte plats med ngn mer, men vi funderar på att sätta ngr diamanter i den istället... Ja som sagt det lär nog dröja innan jag får ngt bröllop dvs om inte pappa känner för att sponsra lite *smile*

Nae nu bara babblar jag på det jag igentligen skulle berätta var att jag har julstädat och pyntat hela dagen så nu lyser vårt hem så fint och skiner i glansen av alla ljus :)
Riktigt nöjd e jag faktiskt, skulle vilja haka på syster min å gå på party men D jobbar och jag vill inte be om barnvakt då vi ska ha personalfest på tisdag och jag hoppas på att få lite hjälp då istället :)

Puss

Du är vad du äter...

Sitter och kollar på du är vad du äter som idag handlar om ett par som ska gifta sig och där sexet helt har gått ner sig. Snacka om att man känner igen sig, haha skämtåsido men jag känner igen mig när det gäller att tappa kilon till bröllopet som ngn dag ska stunda. Får lite panik när jag tänker på det, man har ju en bild av hur man ska se ut och det är ju en bit dit (tyvärr) men men jag tror vi väntar med att gifta oss tills bebis nr 2 poppat ut. Ja menar vem fanken orkar kämpa för att gå ner i vikt för att sen bli gravid å bli lika stor igen å sen behöva börja om att kämpa mot det smala idealet?!

Hur som helst det e som sagt ett senare problem nu e det Criminal Minds som får min uppmärksamhet :)

Puss

Vår coola dotter..

Såå coola bilder på Tuwis för 2mån sen när vi va på jobbet och åt, det sjuka är att hennes hår säkert har växt 3-4cm sen dess. Nu har hon jätte lockigt hår hur fint som helst, men vi måste nog klippa topparna snart på henne då det lätt frissar sig, Emma känner du dig manad ;) ?!

Tyvärr är kvaliten inte den bästa då de är tagna med min skit mobil..likadan på korten från sviten :(

Puss


Matlagning..

Jag håller på att laga middag det blir ungsbakad kyckling med råstekt potatis alá Athena och sauterade grönsaker glacerade med honung och vinsås. Jag ville verkligen göra riktig vinsås från grunden men jag hade ju självklart inte alla ingredienser hemma och ingen bil har jag så jag kan handla så det får duga med lite fejk, men den e jäkligt god den med jag får väl spetsa den lite bara ;)

Tuwa sitter i sin stol och är helt tagen av tv´n hon har inte sagt ngt på snart 30min utan sitter djupt försjuken i 2and a half men. Jag är såå lyckligt lottad med en sån underbar dotter som ibland när hon känner att mamma behöver lite tid för sig själv helt enkelt sköter sig själv. Ja inte riktigt men ni fattar :)

Nej snart e mannen hemma så jag ska väl fortsätta med det jag gör bäst?!

Puss

Magnus Betnér

I fredags så skulle vi fira vår 3års dag (ngn vecka försent) så David hade bokat biljetter till Magnus Betnér redan i juli, sviten på Elite Grand Hotel va bokad och det enda som var kvar för mig att göra var att ordna bord på ngn restaurang. Det va inte det lättaste kan jag tala om, jag är nog den mest kräsna personen i hela vår vänskapskrets el ja kan nog ta det så långt att jag e bland de petigaste i hela östergötland ;) hur som helst jag hade innan loggat in på alla restauranger jag kände till i nkpg som var värda att äta på ca 10st och det fanns ingen meny som föll mig i smaken. Var det inte ankleversås så var det svamp sörja till, men tillslut med lite tips från Linn så slog det oss att Athena har himla bra mat så det blev det efter mycket om å men..

Så vi började vår dag med att åka in till hotellet vid 15.30 då vi tänkte bubbla lite innan vi skulle på middag, vi började sakta men säkert å fylla upp karet som var sjuukt stort så vi fattade ju att det skulle ta ett tag. Första problemet var ju att få det rätt tempererat då det va antingen kallt el varmt, nästa problem: Faan vilken tid det tar å fylla upp det händer ju ingenting.

Efter ca 25min var det tillräckligt med vatten för att hoppa i, super mysigt och skönt vi satt å kollade på tv medans vi skålade i champagne och tyckte livet va gött. Efter 5min inser jag att vatten nivån nu börjat sjunka ganska rejält och först då inser vi el rättare sagt jag att "proppen" inte var i hahaha...vilka jubelidioter vi är....men men det vart ett ganska snabbt bad då tiden runnit iväg och vi tog en taxi till Athena. Maten var superb, jag åt oxfilé med klyftpotatis (skulle det vart men jag snodde davids råstekta potatis då det va mycket godare) och rödvinsås och två andra goa geggor. David tog lammet med hemmagjort vitlökssmör och det lilla av potatisen som fanns kvar :)

Vidare iväg till Luis De Geer och "showen", det var fullsatt skulle jag tro för jag såg inte en ledig plats ja kanske väldigt högt upp då. Han var bra men när han snöar in sig på politik skämten då hänger jag inte med el åtminstone uppskattar jag dem inte lika mycket som de om allmänna saker som han dotter.

Efteråt var vi så trötta att vi gick tbx till sviten och bubblade lite mer för att sen mysa ner oss i sängen och glo på film, en runda ner till Biskoparna blev det för att hämta drinkar men annars tog vi det väääldigt lugnt. Va jätte nöjd med hela kvällen och dagen därpå så väntade ju hotell frukosten på oss och den var Divine :)

Phew nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar med alla säkerhet inte läsa mer, detta är ett typ exempel på hur jag inte tycker om när man skriver inlägg i bloggar lååånga och detaljerade med andra ord haha

Lite bilder på vårt rum tagna innan vi checkade ut så det va finare när vi kom om man säger så :)

Puss




Bloggar...

Hm satt just å funderade på vad som gör en blogg så intressant?! Själv tycker jag bäst om bloggar som har lagom mycket text och ofta bilder tex Hannas blogg den e jätte bra fördelad på de båda och sen askul, den tjejen bangar inte för mycket :)
Ja  menar vem orkar läsa en uppsats om precis allt man gjort under dagen?! Inte jag och inte orkar jag skriva om det heller  så vem skulle du tycka det va intressant att läsa om precis ALLT jag gjort den dagen haha
Just det glömde att säga för att jag ska läsa en blogg så måste jag känna till personen lite innan för att jag ska fastna å tycka den är intressant, men som sagt de finns de som fångar en ändå med sitt roliga innehåll..men de är få vill jag lova :)

Så frågan till er är: Vad gör en blogg så himlans bra så man läser den flera ggr/dag??

Puss

Kusin träff

Min syster och Tuwas kusin Leoni var här idag, Tuwa har ju haft feber från å till nu i snart en vecka och vi kände att hon behövde träffa en kompis då hon suttit inne hela tiden. De busade å hade sig hela tiden, så kul att se dem ihop och att de har så kul tillsammans. Tuwa e såå söt hon är så generös med pussar att både jag å syrran säkert fick minst 10st var, hon är väldigt noga med att ingn får ngn mer puss än den andre så det blir rättvist :)
Se har hon börjatgöra släng pussar när ngn hon tycker om är på besök och ska gå hem (vanligtvis mormor å moffa Rune)
kan man bli sötare ?! NEJ det kan man INTE :)

Lite bilder på kvällen följer nedan ...

Puss



Bästa kusinerna :)



Moster å kusse



Söta lilla Leoni :)

Milo...

Jag vet att jag e sjuukt dålig på att uppdatera men jag e ju såå jävla lat. Sen har jag inte mycket att skriva om heller alla dagar men jag ska försöka uppdatera lite mer regelbundet :)
Oki här kommer MIlo i varje fall och nu när jag van mig vid namnet känns det super bra :)
Han är världens kelgris å en riktig liten bebis, imorse vaknade jag av att han krypit in i min famn så jag låg å höll om honom. Och sen väckte han mig med massa pussar och gos å han bara SKA pussa en på munnen hur mycket man än försöker värja sig (det kittlas ju ngt förbannat ) ..det går ju inte att mot stå honom :)







Puss

Milo....sötast

Sitter hemma själv å kollar på tv/läser bloggar och chattar på msn med Malin, David är bortrest tills på fredag i Stockholm på kurs och konferense. Tuwa sover för en gångs skull och jag hoppas verkligen hon sover hela natten nu på ngr dagar, stackarn är ju jätte förkyld och vaknar av hosta och täppt näsa nästan varje natt. Sen blir hon super pigg å vägrar sova på ett par timmar och jag ska upp å jobba imorgon så jag behöver verkligen få min sömn inatt..hoppas, hoppas alltså :)

Ja det blev ju inte kissen på bilden vi tog hem utan en annan helt underbar liten kille som vi döpt till Milo efter min systers förslag. Anledning till att vi ändrade oss var för att den andra killen "Parvel" hade skabb just nu och kunde inte hämtas förren om tre veckor, han gick inte att ta i och hade bitit sin jour person så hon fick äta pencillin. Vi kände att allt det där skulle vi klara av om det inte var för att vi inte ville utsätta Tuwa för det. Hon är ju inte så gammal så det vaore ju ganska dumt.
Så nu vet ni det :)

Bilder på Milo ska jag försöka lägga in imorgon :)

Puss

Förbaskade förkylning

Telefonen ringer..
Jag: JAAA
Emma: Hej det e Emma..
Jag: JAG KAN inte PRATA
Jag: JAG har ingen RÖST

Jag är så jäkla trött på att vara sjuk, nu har jag tappat rösten oxå så när jag väl ska prata får jag ta i med hela magen så jag skriker fram orden och vissa kommer inte fram alls utan som en viskning. Så nu har jag gett mig själv talförbud å det går väl sådär, jag är ju en person som är van att låta käften glappa så det är svårt att va tyst. Å hur kommer det sig att man alltid har så mycket å säga när man har tappat rösten mycket mer än när den är som vanligt?!

Jo just det jag måste visa er vår nya kille som vi ska adoptera, han bor nu hos en jourfamlij som tar hand om honom åt Örebros katthem. Han är bedårande men det kommer bli tufft han har knappt haft ngn kontakt med människor förutom nu då då han har sin joufamilj och fräser och spottar mest åt allt å alla. Men vi ska inte ge upp när han kommer hem till oss ska vi ge honom så mycket kärlek så han kommer tillslut bli som alla våra andra katter varit: Fruktansvärt tillgivna och kelna med mer ett hundbeteende än katt :)

Har ni ngr förslag på namn åt honom?!

Puss


Massage?! ..Ja tack!

Hmm för många val möjligheter antingen nya avsnittet av gossip girl el greys anatomy el dirty sexy money,,guud vilka i-landsproblem jag har....

Jag saknar min man, vet ni att jag faktiskt fick massage igår som han lovade i vanlig ordning, men inte på ryggen/stjärten som jag trodde utn fötterna å vaderna å det va guddomligt..super skönt verkligen, å så skyller han på att han inte kan, tro mig det KAN han verkligen :D

Puss

Mörkrädd??.....Nej inte alls...

Jag ska sova själv inatt, det är det absolut värsta jag vet. Jga vet att det inte finns spöken men joo det finns det visst det, D är bortrest och kommer hem imorgon så jag kommer förmodligen sova med en lampa tänd. Jag har ju sk. sovglasögon så för mig är det ju mörkt ändå men det känns ändå tryggare med lampan tänd. Gud vad jag inte är avis på de som är singlar som behöver sova själva varje natt, jag sov inte alls så bra som jag gör med D nu bredvid mig.

Men alla är ju inte lika mesiga å mörkrädda som mig så nu talar jag som sagt bara för mig själv.

Jag har förresten köpt en super fin och mysig svart expedition parka från Canada Goose är såå nöjd och den var värd varenda krona :)

Vad köper man förresten till sin man från sin dotter på farsdag??!

Nu ska jag ringa Emma å tjata vidare :)

Puss

RSS 2.0