Jo jag älskar barn.... el vissa i varje fall

Tionde gången gillt, jag har försökt att skriva ett inlägg nu i 20minuter men vårt sketna mobila bredband från 3 suger hästballe helt enkelt!

Annars vart det lite små ändringar idag då vi igentligen skulle till badhuset med barnen men kom i sista sekunden på att det är ju sportlov och badhuset nu kryllar av små äckliga och jobbiga snorungar som är ute efter att förpesta min tillvaro.

Så istället åkte vi till Tropicaret där Tuwa blev kär i små aporna och vi tog en hel del fina bilder. Tyvärr så hade jag ju inte vår kamera med oss utan tog istället kort med Mickes och Camillas kameror så jag har inga att lägga upp än tyvärr utan väntar på att få dem skickade till mig.

Det värsta jag vet är ouppfostrade barn med loja föräldrar, när vi kommer in till aporna står det klart och tydligt på flera skyltar att man inte får mata dem el klappa dem. Självklart är det tre syskon som gör allt för att försöka få tag på dem och klappar så fort de kommer åt, deras föräldrar som är mer än läskunniga står vid sidan av och säger inte ett ord. Jag fattar inte att man inte skäms som förälder när man tydligt ser andra omkring sig som blir märkbart irriterade över att de inte följer reglerna och ändå inte bryr sig. Först när vi sa till så skärpte de till sig för en stund, resterande tiden gick jag och hoppades på att de jäklarna skulle bli bitna och föräldrarna få fågelskit på sig!!!

Nu ska jag försöka söva Tuwa som efter en dag fylld av lek och skoj inte har sovit mer än 30minuter på hela dagen och därför är mer än övertrött och vägrar sova. Vi som hade hoppats på lite egen tid nu på kvällen eftersom vi trodde hon skulle somna på studs, men ikke.

Kommentarer
Postat av: Svansen

Jävla respektlöst helt enkelt!

Kram..

2009-02-17 @ 09:20:43
URL: http://svansens.se
Postat av: Carolina

Jag är precis som du. Jag älskar barn, vissa iaf. Men jag avskyr som sagt när dom gör saker som dom inte får föräldrarna inte bryr sig. Eller jag har väl inget agg mot dom stackars barnen, dom är ju säkert inte läskunniga. Men deras föräldrar å andra sidan. Näe vet du vad. Endel föräldrar skulle behöva uppfostras lite!!



2009-02-21 @ 10:52:00
URL: http://iiinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0