Så var den upplåst igen

Ja nu känner jag inte längre att ha min blogg låst längre, så jäkla hemligt skriver jag ju ändå inte men skönt att ha den låst ett tag å för den stunden veta vilka som är inne och läser.

Veckan har bjudit på en hel del shopping, jag har köpt kläder till barnen och tröjor/leggins och skor till mig själv. Har hittat det bästa shopping stället på nätet dvs www.tradera.se där man kan hitta NYA Meandi kläder till barnen för ca:80% av priset vad det skulle kosta mig att köpa det av säljare :)
Annars har vi vart hos svärföräldrarna i helgen och bara tagit det lugn och umgåtts, det har vart trevligt och Tuwa har vart i sjunde himlen, hon älskar sina kusiner och farmor och farfar som hon tyvärr ser för sällan.

Nu ska jag nanna men återkommer snart....

Puss

Vi Två...

David är i Malmö under tre dagar och jag är hemma med barnen, ganska lugnt och skönt faktiskt.....dvs om man bor med en person dygnet runt så kan det va skönt att ha lite egentid då man bara kan bry sig om sig själv...

men i morgon är han hemma igen å jag längtar så, för visst det är skönt att va själv men det är ännu bättre att va två :)

Älskar dig hjärtat ♥


RSS 2.0