Seg Sanna

När jag vaknade i morse mådde jag precis som jag förtjänade, tog mig halva dagen innan jag blev mig själv igen men trevligt hade vi. Nu på eftermiddagen/kvällen har jag och barnen varit hos mamma och ätit och busat, Leoni var kvar där så de två hade fullt upp att hitta på bus och väsnas så mycket de bara kunde.

Nu sover alla barnen och förhoppningsvis så sover även Alwa och My för kvällen, jag är så sjukt trött och seg idag så jag kan behöva en lugn kväll för mig själv i soffan.

I morgon blir det stor städning här hemma och David har även han lovat att hjälpa till, vi har ju inte städat speciellt mycket sen jag kom hem i måndags och det märks. Det är inte speciellt smutsigt men det är saker överallt som måste plockas undan.


Den Rätta För Camilla

Nästa på agendan, fixa dating blogg åt syrran, jo visst norrköpings hetaste brud är singel å det ska firas ;)

Nu ska vi ut å göra Finpång å det e inte dåligt...

Fortsättning följer........

Puss



Millisen ♥

Fredagskvällen spenderas framför tv´n

Så var man hos mamma och Let´s Dance har just börjat, inte alls lika bra och roligt att kolla på som So You Think You Can Dance men helgerna är ju oxå de som har minst att erbjuda tv mässigt. Förr var det tvärtom, då var det på helgerna allt bra fanns men nu sänds det bara en och en annan b-film.

Som tur var funkade det att göra i ordning mig och jag kände mig genast bättre när jag var klar, sitter och funderar på om jag ska permanenta mig el inte. Jag vill ju ha lite mer volym i håret och älskar när jag lockar ellervågar håret, men jag vet som sagt inte vad tycker ni?

Mamma älskade mamma råder bot på allt

Ska iväg till mamma snart, Camilla och Leoni skulle även de komma dit så det kan nog bli trevligt, ska bli skönt att lätta sitt hjärta lite där hemma och förhoppningsvis bli lite gladare och mer positiv utav det ♥

Arg,arg, arg har jag varit mest hela dagen och det gynnar ju ingen speciellt inte mig själv!

Nej nu ska jag fräscha till mig så kanske det gör susen, vem vill inte se snygg ut när man ser sig i spegeln?!

Jag blir tokig

Jag är så trött och förbannad just nu, ingen lust med någonting och känner mig som världens sämsta mamma för jag orkar inte engagera mig när Tuwa går omkring och tjatar om en det ena och en det andra..Sen jag kom hem från London i måndagskväll har jag inte gjort i ordning mig en enda dag utan jag har gått omkring i mjukiskläder och en slarvigt uppsatt tofs. Känner mig allmänt sunkig och tråkig!

Blir så trött på Tuwa som kör med mig hela tiden hon är så bortskämd och van vid att hon alltid får som hon vill så jag måste säga nej nu för annars kommer hon bli odräglig om några år. Som nu tjatade hon om att få se Piff och Puff i flera minuter så när jag går in och hjälper henne sätta på filmen och den just ska börja så blir hon vansinning för då ska hon inte se den utan Nalle Phu istället. Helt sonika struntade jag i henne utan lät den va på och gick ut ur rummet. Hon gör alltid så att hon ändrar sig vilken hon ska se på el om hon spelar data spel så sitter hon och skriker att hon ska stänga av och när man väl gör det så skriker hon spela istället....jag orkar helt enkelt inte idag!



Tror ni inte ungen fick som hon ville efter jag skrivit klart ovanstående, nu ser hon på Phu så nu ska det väl va lugnt ett tag. Hoppas de andra sover ett tag till med så ska jag demostrativt lägga mig i sängen och kolla på såpor och äta snacks, alltid finns det väl något skit å se.

Torsdag

Lagat mat mest hela dagen samtidigt som jag har tvättstugan och en sjuk liten Alwa att ta hand om, med andra ord fullt upp och ingen tid att sitta här :)

Nu väntar jag bara på mannen så jag kan få lite back up på hemma fronten..

London

Ar i London nu och halsar pa min kara van Sophia, har inte kunnat skriva nagot om det innan eftersom det skulle vara en overraskning for henne att vi kom pa hennes 30ars dag. Hon vart sjalvklart jatte glad och forvanad nar vi motte upp henne pa en bar med alla hennes vanner har i London. Vi kom hit i torsdags och har an sa lange inte gjort nagon sightseeing men ska ut och shoppa nu pa Oxfordstreet, bade Fia och Martina har kopt sig ett par UGG's och jag ar sjalv valdigt sugen pa att gora detsamma. Vi var inne i en butik igar som hette All Saint's och dar hade de super mycket snygga klader men tyvarr var prislapparna aven ganska hoga sa vi far se om jag slar till pa nagot idag.

Nej nu maste jag kila sa vi far ngt vettigt gjort, ska ta tuben fran lagenheten nu, en mardrom med alla manniskor som trangs men men inte mycket att gora :)

Just det funderar pa att klippa lugg nu, vart inspirerad av Martina som har det och ar sa fin i sin, vad tycker ni bangs or no bangs?

Bilder kommer sa smaningom, ska sitta har hemma och parta lite innan vi ska ut pa nagon bar och dricka lite drinkar sa jag kanske hinner slanga in nagra ikvall.

Saknar min familj nagot sa otroligt mycket och langtar efter jag kommer hem och far overrosa dem med min karlek ♥

Mormor, en uppskattad klippa ;)

Jag hade en bak kväll med Tuwa i måndags och här nedan följer resultatet, det blev både dumlemuffins, blåbärsmuffins, kladdmuffins och en äppelkaka. Tyvärr så tog jag inte ur äppelkakan direkt ur formen utan glömde bort den så den hade fastnat i botten så den var bara att slänga.

Nu är mamma här och busar med Tuwa så jag ska försöka få lite gjort här hemma under tiden hon är upptagen :)

Kvällen kommer för övrigt spenderas framför tv´n och alla dessa underbara program som dumburken bjuder på, ska även hinna med ett bad och sätta lite ny färg på fossingarna :)

Just det försöker hitta mitt typsnitt på rubrikernas text som jag hade innan vi gjorde om designen men jag kommer ju inte ihåg vad den hette, sen ska jag även försöka få bort länkarna som fortfarande ligger kvar till vänster fast Emma har lagt in nya under headern. Tillslut tänkte jag skriva ngn välkomst text som ska stå i vänstra sidan så folk som snubblar in här får reda på lite vem jag är, just det förstora texten oxå i mina inlägg för nu är den så liten att knappt jag kan läsa vad det står.
Sen är jag helt nöjd :)





Onsdag

Väntar på att David ska komma hem med Tuwa så ska vi åka och handla alla fem, ikväll hoppas jag mamma kommer förbi en sväng så jag får lite sällskap David jobbar kväll så jag har fått haft honom hemma hela dagen :)

Igår var jag inne på Maxi en sväng och träffade Malin för en lunch date, hittade även en jätte fin kavaj som jag köpte.

Får återkomma lite senare för nu ska jag laga mat (vi hann åka å handla innan jag publicerade detta inlägg).

Ut med det gamla och in med det nya

Nu ska här ske förändringar, jag håller på och filar på en ny header och jag har äntligen kommit på hur jag vill att den nya designen ska se ut :) Uppdaterar senare ♥

Trött

My vägrar sova utan bara skriker så det enda jag just nu orkar berätta är att jag är trött förbaskat trFår se om jag uppdaterar om dagens händelser senare ikväll annars så gör jag det imorgon :)

Bad time

Det blev inget O´Learys för mig ikväll, jag tappade lusten helt enkelt och föredrog att va kvar hemma. Mamma kom förbi en sväng efter de ätit och busade med Tuwisen så nu äntligen ska hon väl va tillräckligt trött för att somna, hon tog en power nap förut och då kan det bli helt hopplöst att få henne i säng. Själv hade jag tänkt ta mig ett långt bad med en massa skum och sen lägga mig i sängen för att se en film, men eftersom Tuwa är så envis och propsade på att hon skulle sova i pappas säng så får jag snällt vänta tills hon sover ordentligt så jag kan bära ut henne till hennes egna säng. Risken är ju att jag stör hennes skönhetssömn annars ;)

Imorgon ska jag försöka måla igen så jag blir klar med kistan, den ska ju målas minst 2ggr till så jag räknar med att va klar på måndag eftersom man inte kan måla hela på en gång utan måste vända å ha sig med den :)

Ska röra mig mot soffan och halv glo på Numbers innan badet....natti

Fredag kväll

Sitter hemma och ska snart kolla på Let´s Dance, Micke och mamma var här tidigare innan de skulle upp till O´Learys för att äta. Jag hade gärna följt med, då jag som vanligt knappt ätit något idag, men är man själv med tre barn så blir det svårt, mamma erbjöd sig att komma hit efter middagen så kunde jag få gå upp en sväng och umgås med min bror men vi får se för innan hon gick så ändrade hon sig lite och sa att vi får väl se hur sena vi blir :(

Har gjort mig en super god drink så länge, Bacardi Melon, frysta jordgubbar, is, margarita mix och päron dricka, mixa allt och det blir sjukt gott :) Jag är expert på jordgubbsdrinkar vid det här laget och lyckas alltid göra något gott vad jag än har för sprit hemma, ja inte tequila då för den vi har smakar skit och inget kan dölja den smaken..

Nej nu som sagt let´s Dance och mys med barnen ♥

Bantning eller bulimi kanske...

Min bantning går det ju inte så jätte bra med utan jag fick en släng av maginfluensan igår och låg däckad hela dagen, iofs så är ju det en slags bantning bara det ;)
Idag mår jag mycket bättre och har på kvällen börjat ta tag i städningen här hemma, helt sjukt att hela hemmet "förfaller" så fort jag är dålig eller har en seg dag och inte gör så mycket. David har lovat att gå med soporna innan vi ska gå och lägga oss så slipper jag göra det, jag tycker det är lite otäckt att gå till sophuset själv när det är mörkt. Är lite mörkrädd och tror stenhårt på spöken!!!

Ingen ny design än, jag får väl ringa Emma och fråga vart den tog vägen ;)

Vad gör man

Orka bråka med dagispersonalen jämt, ska ringa rektorn i eftermiddag för de har ingen rätt att avisa Tuwa från dagis idag för att jag och David vart sjuka igår. Tuwa hade nämligen kräket i söndagsnatt men det slutade klockan 03.30 och sedan dess har hon vart symptom fri och kunnat äta och dricka, hon var därför hemma både måndag och tisdag så hon inte skulle riskera att smitta någon. Men igår var hon på dagis igen och då började jag må dåligt, David hade vart sjuk under hela natten och förmodligen är det Tuwa som smittat oss men nu efter 3dagar så smittar hon ju inte. Så hur som helst när vi kom till dagis idag började de krångla och mala om att det inte var så lämpligt att hon var där om vi var sjuka, men va faan hon har ju redan varit sjuk och efter 48h smittar man i regel inte längre, det är ju inte jag och David som ska va där utan Tuwa. Dessutom var hon ju där igår så då skulle väl skadan redan va skedd. Jag vart vansinnig för jag tycker de bara jävlas och jag har redan bråkat med dem ett par tillfällen tidigare så nu känns det bara som att de vill krångla för att de kan.

Trodde dagispersonal var utbildade i pedagogik för då borde de veta att det inte är så snällt att låta en 2åring få komma till dagis och se alla barnen va ute på gården och leka för att sen inte få va kvar utan kommer in i kapprummet och sen får vända hem igen! Om de hade ringt imorse och förklarat hur de kände så hade jag inte blivit lika arg men nu kokar jag, de visste ju att vi skulle komma idag så är det så jävla svårt att lyfta på luren!!

Tuwa vart ju jätte ledsen när vi fick åka hem igen och fattade ingenting, busa barnen, sa hon bara :(


Minst sagt sur

Min telefon funkar inte på grund av skit nätet 3, halva finspång som har 3 har blivit utan nät de senaste dagarna och nu är ett nytt SIM kort påväg hem till mig. Vad jag inte fattar är att när man ringer till 3 så säger de att det är ett för gammalt SIM kort men om de vet det och har bytt till nya, varför skickar de inte ut nya i förebyggande syfte istället för att man ska bli så irriterad att man funderar på att byta leverantör.

Jävla idioter!!

Min diet sket sig ju oxå idag, Tuwa var hemma även idag för hon var fortfarande lite hängig så därför vart jag sittande själv hemma med alla barnen och kunde inte ta mig ngn stans :(
I stället blir det tacos mycket godare men hjälper mig knappast att gå ner i vikt!

Sen håller jag på och bli sjuk, så jäkla typsikt men hellre nu än senare!

Alldeles för lite sömn

Har försökt nu igen under dagen att ändra min design men utan framgång, jag tycker ju att jag gör precis som det står på designadinblogg.se men ändå funkar det inte.

Annars blev det inte mycket sömn i natt, gick och lade mig strax efter halv fyra i natt men kunde inte somna så jag låg i ytterligare en timme innan jag tillslut somnade. Upp klockan halv åtta igen med barnen som skulle ha mat och sen somnade vi inte om förrens klockan 10, fick sova till elva så jag har väl sovit totalt 4h i natt och det känns nu på eftermiddagen.  Oj där blev det missbruk av ordet sömn ett antal ggr..

Måste få i mig ngt att äta oxå för inte ens det har jag gjort idag, konstigt att man inte är mer hungrig men magen ställer väl in sig på svält. Imorgon ska jag börja banta med modifast och ska bara dricka det under en veckas tid, får se hur det kommer gå hoppas det inte smakar allt för illa för då kommer jag inte kunna få ner det.

Nu ska jag umgås lite med min man som även idag ska iväg och då på korpen bowling mellan 18-20, lite tråkigt att han så sälla är hemma en kväll och bara umgås med oss.

Kräks och spyor så här inpå midnatt, underbart värre

Trodde det skulle bli en lugn natt men där hade man fel, när jag satt på toa hörde jag världens "rap" och kort därefter ett gallskrik, Tuwa hade då spytt ner hela vår säng stackaren och det var bara att fort som fan få ur henne kläderna och in i duschen. Nu sover hon i sin säng men jag var tvungen att gå ner i tvättstugan och börja tvätta alla sängkläder eftersom den är bokad hela dagen imorgon och madrasserna även blev ner spydda.
Så det blir inte mycket sömn för mig inatt som ska springa skytte trafik ner till tvätten, är bara glad att de inte stänger av elen där nere så det ens är ett alternativ, sen får jag väl sova på soffan resten av natten.
Så jäkla typiskt att David är iväg å kollar på Super Bowl hela natten och han kommer inte va till ngn större hjälp imorgon eftersom han heller inte sovt ngt. Jag blir så trött!!!

Änka för kvällen

Jag ger upp, försökte läsa mig till hur jag ska få min bild som bakgrundsbild men det blev bara pannkaka av allt så jag hoppas Emma kan ta sig tid för mig ngn kväll och hjälpa mig. Fortsätter jag så kommer jag säkert bara fucka up allt. Förr kunde jag åtminstonde göra lite förändringar själv men nu var det så länge sen jag bloggade och pillade med detta så allt är som bortblåst.

Alla barnen sover så jag ska väl kolla runt lite mer på nätet sen sätta på en film, hyrde två idag så jag hoppas de är bra. David är iväg med grabbarna i stan och ska spela Fifa och kolla på Super Bowl, det var ju jag som påminde honom om det idag så jag kan knappast bli sur för det, men helst hade jag velat haft honom hemma så vi kunde haft myskväll. Men eftersom vi har resten av livet på oss så kommer det bli fler kvällar ♥

Jag blev bjuden på middag och bowling av min kära man ikväll och vi hade det så trevligt, tänk vad man uppskattar lite egentid nu när man har barn. Tänk på det ni som inga har och ta vara på den tiden för den kommer inte igen och de få stunder man har för sig själva är guld värda :)
Jag älskar mina barn, vilket jag inte ens ska behöva nämna, och älskar att va mamma men ibland måste man få lite egentid med sin man för att vårda förhållandet, bara två timmar ger så mycket och gör att man får en gnista då och då. Det är superviktigt att som småbarnsföräldrar vårda sitt förhållande och inte bara va mamma och pappa, det är så många förhållanden som just går sönder under den här tiden då det handlar mycket om barnen och att man får lite sömn osv. Jag är glad att vi kan skillja på att va mamma och pappa och sen fru och man, vi är inte gifta utan förlovade men det känns som vi är mer gifta eftersom vi är mer bundna nu till varandra med tre barn än med ett papper som binder oss ihop ♥

Puss

Dålig på att vänta jag?! å nej...

Eftersom jag är sjukt dålig på att vänta på att jag ska få hjälp, jag har alltså inget tålamod när jag vill få ngt gjort, så har jag själv börjat ändra min design på bloggen. Än så länge så har jag bara lyckats få bort headern, jippie duktiga jag ;)

Helst skulle jag vilja kunna ALLT själv inom ALLA områden här i livet då skulle jag ALDRIG behöva vänta på att folk ska hjälpa mig utan göra det HELT själv NÄR jag VILL!

Men tyvärr så är ju inte fallet utan jag får snällt vänta, men det skadar ju inte att prova lite själv medans man gör det :)


Resultatet

Så här blev den tillslut, knopparna ska ju på sen oxå så jag får väl ta en bild då med om du vill se Milla :)
Den är lite mer antik i färgen än vad som syns på bilden eftersom kameran gör den starkare i färgen.



Som den var från början



Efter ett lager av vit grundfärg



Klart!



Va tycks?!

Måleri... målera

Äntligen klar med min skänk den blev sååå fin men jag hoppar att måla den två gånger för nu med ett vanligt lager färg så ser den lite så där antik ut som jag vill och om jag målar en gång till blir det förmodligen heltäckande och den kommer mer se ut som en IKEA möbel.  Nu måste jag kila för affären stänger snart och jag måste få tag på en smal pensel så jag kan göra klart kistan (första lagret), så är det när man bor i en liten håla, storlagret stänger klockan 17 söndagar :(

Vi funderar på att gå upp till jobbet och äta idag, vi har ju ny meny där så den måste man ju prova :)

Återkommer med efterbilder, jag måste ju skryta lite ;)

Bedtime

Ska nog ta och lägga mig snart, klockan är "bara" 23.40 och jag brukar oftast inte lägga min innan 01-02 om nätterna men just idag känns det som om dagen varit väldigt lång. Förmodligen beror det på att jag bara vart hemma hela dagen och pysslat och inte vart iväg ngt. David kommer ju förmodligen inte hem innan 02.30 så honom får jag pussa på imorgon istället, funderar på att be honom ta upp barnen när han kommer hem för att mata dem så kanske de sover längre imorgon :) Annars får jag ta upp dem nu och det känns som det blir för tidigt om de ska sova till 9.00 imorgon (helst vill säga).

Hoppas Emma kan pilla lite med min design imorgon med för nu är den ganska tråkig, den har ju sett ut så här sen jag började blogga och jag känner att en förändring inte skulle skada :)

Lägger in ngr bilder på bästa kusinerna som hade skum krig i badet idag, de är enna vildingar när de slår sina små ihop :)

Natti....




En bra början åtminstone

Så nu har jag grundat skänken och halva kistan med vit grundfärg och redan nu tycker jag det ser bättre ut, ska måla 2ggr till med färgen äggskal :) Hoppas det blir bra, kistan har jag hela sidorna och baksidan kvar att grundmåla men eftersom jag inte vill måla över de svarta detaljerna så tar det super lång tid och är väldigt pilligt. Så för att underlätta åker jag och köper en liiiten pensel imorgon så går det nog lättare :)




Skänken innan, lite mörkare trä i verkligheten blixten gjorde sitt till bilden!



Skänken efter ett lager med grundfärg



Kistan även den innan



Bara målat framtill och locket än så länge...

Nu ska jag se på Melodifestivalen även fast det oftast är så dåliga bidrag med :)

Skänken ska äntligen påbörjas

Det blev sovmorgon för min del imorse hur skönt som helst, visserligen hade jag vart upp två gånger imorse och matat barnen men sen somna jag om igen och vaknade av att mamma och Leoni stod och ringde på dörren. Nu är alla barnen badat och mamma och Leo gått hem, jag ska börja måla min skänk så bästa att ta en före bild så ni kan få se skillnaden när den blir klar :)

David fick ännu längre sovmorgon och gick just upp visserligen jobbade han igår och kom inte i säng förrens fyra imorse så det var han väl värd. Han jobbar ju även ikväll så vi får se vad vi ska hitta på, hoppas Micke och Milla vill komma så kan vi se Melodifestivalen ihop, bäst att ringa å fråga i tid !

Just det ska måla om min kista som jag fått av mamma också när jag ändå är i farten....wish me luck....

Puss

Dagbok

Sitter och läser lite utav mina gamla inlägg och faan så roligt det är att läsa sådant man skrivit för länge sen, man kommer ju aldrig ihåg exakt vad man gjort i huvudet så att ha det här inne i bloggen är ju perfa...haha det va ett ord jag inte använt på många år.
Hur som helst jag måste blir bättre på att blogga, minst 1-2inlägg om dagen så jag har ngt att se tillbaka på, jag bloggar mest för min egen skull och därför har jag inte hakat på modebloggandet för ärligt talat så skiter jag i vad jag hade på mig just den här dagen. Har man inget intressantare liv så kan man ju göra det men för mig är det mest patetiskt, om inte jag bryr mig vilka kläder jag har på mig så varför skulle ngn annan göra det?! Okej om jag shoppar ngt roligt kommer jag lägga upp bilder på det men det här med dagens outfit har jag då aldrig förstått, men sen fyller jag ju oxå 30år i år :)

Kvällen har spenderats hos mor och Rune där vi blev bjudna på grillad kyckling, potatisklyftor och beasås, mumma men jag har insett att grillad kyckling inte är min grej, det är ju så torrt å tråkigt men potatisen som va hemma gjord var mumma :)

Skulle även haft date med en gammal vän Emma (över tele) nu på kvällskvisten men hon beslutade sig för att dricka ngr glas vin så hon däckade tidigt och vår date blev aldrig av haha rookie ;)

Imorgon hoppas jag få lite hjälp med min bloggdesign av just emma eftersom bilden är ca:2år gammal och jag inte längre är 28år utan snart 30år. Sen är vi ju inte längre bara tre i familjen utan fem, jag har fortfarande inte fattat att jag är tre barns mor men tro mig det lär jag bli varse om :)

Puss

Trött och sleten

Gissa vem som fick dammsuga tillslut?! Soporna gick han dock med när han skulle iväg och handla, kanske borde införskaffa medaljsystem så varje gång han gör ngt bra så får han en belöning.

Det funkar ju på hundar så varför inte?!

Lite smått irriterad....nja

Förbannade jävla karljävel, fattar inte hur han kan ligga i soffan i nu över en timme och bara se på när jag springer omkring som en skållad råtta och fixar och städar. Han har lovat och dammsuga men inte just nu, snart, ska bara kolla klart på det här (skit) programmet först. Ja gör du det och undertiden gör jag allt annat, sopporna ska ut, tvätten ska bli klar, badrummet ska hel städas dvs ducshas av, disken ska fixas, sängen bäddas (gjort redan), plockat ordning på saker (gjort i över 1,5h nu) osv....det tar ju aldrig slut men det förstår inte min karl utan han tycker att om han dammsugar så är ju det mesta gjort.

Känner jag mig själv rätt så tröttnar jag på att vänta på att han ska ta tag i det och så gör jag det själv istället!

D jobbar ju kväll så det blir ytterliggare en fredag kväll jag är själv med alla barnen, jag går förmodligen över till mamma och rune så får jag lite hjälp.

Hoppas dagen fortsätter bättre när allt är klart, jag skulle ju vilja börja måla lite på min skänk så grunden är klar men vi får se som det verkar nu så hinner jag nog inte.



Länge sen?!

Ja det var ju över ett halvår sedan jag skrev ngt här inne men jag har helt enkelt inte haft någon lust el något vettigt att skriva om. Jo iofs så har ju två viktiga personer kommit till vårt liv Alwa och My, de föddes 19/10-09 och har hållit mig sysselsatt sen dess.
My kom först kl:23.18 och kom på första krystet vilket var helt oväntat för mig då jag krystade med Tuwa i ca:40min och My 1min, Alwa kom till världen 23.30 och kom på andra krystningen så även det gick snabbt och bra. My vägde 2255g och var 46cm och Alwa vägde 2780g och var 49cm lång, det är ganska ovanligt vad jag förstod att den som är minst kommer först men de har förmodligen bytt plats i slutet av graviditeten om man följde hjärtljuden på undersökningarna för då låg de tvärtom.

Själva värkarna kom 21.30 och då hade vattnet gått ca 1,5h innan, jag fattade inte själv att det var dags eftersom mina värkar med Tuwa var hundra ggr värre och nu gick det hur lätt som helst. Ingen bedövning fick jag så det är jag stolt över eftersom med Tuwa fick jag epidural efter 3dagar med förvärkar och tillslut blev det 12h värkarbete på förlossningen, lite skillnad från 1,5h värkarbete den här gången.

Båda två är jätte snälla barn och sover redan hela nätter och vaknar oftat inte innan 8.30 om morgonen, super skönt. Jag slutade amma efter ca en månad då jag inte orkade längre, jag fick sitta i nästa två timmar varje gång och ändå blev de inte mätta eftersom de inte orkade suga. Sen var det lathet från min sida för jag tycker det är skönt med ersättning pga att Tuwa aldrig amma eftersom hon inte tog bröstet och för att jag tyckte det var jätte obehagligt. Jag vet att man inte får säga så men jag grät av olust när jag skulle amma och jag blev på ett sätt äcklad vissa av gångerna, det kom helt enkelt inte naturligt för mig så då är det bättre att fortsätta med en annan lösning eftersom barnen känner av om du inte mår bra. Snart är de hela 4månader och då ska de få börja smaka vanlig mat och det ser vi verkligen fram emot, ju äldre de blir desto roligare att följa deras framsteg ♥

Kan tillägga att de är inte enäggstvillingar och det är super skönt att de kommer få helt egna identiteter och aldrig kommer blandas ihop :)


Idag har vi vart och köpt färg till vår skänk här hemma, jag har fått dille på att göra om och den första som kommer få en renovering är den. Vit ska den bli och jag hoppas det blir bra, får lägga upp före och efter bilder :)
Annars så vil jag göra om i vårt vardagsrum men jag vet inte hur el vad jag ska göra, soffan tar ju upp mer el mindre heela rummet så det finns inte så mycket plats för "renovering", hittills har jag tänkt att byta ut mattan och bordet till vitt el äggvit, funderar även på vad man kan göra med väggen men en fondvägg känns ganska passé!

Vi hade även besök av Linn och Henka en stund på kvällen det var trevligt om än lite kort, får ta en riktig kväll framöver :)

Nej ska ta och sova snart och så har jag tvätten som väntar på mig nere i stugan. Go natt



My och Alwa ca:6dagar ♥



My coh Alwa ngr minuter gamla ♥



Jag och Lilla My en sen kväll, syns tydligt på mig;)



"Tjocka" Alwa, sist skiljde det 1,1kg mellan dem men jag tror snarare på 1,5kg just nu :)



Alwa igen ♥



Lilla Myran ♥


Jag älskar er mina skatter ♥

RSS 2.0