Allergi?!

Jag tror jag är allergisk (mot mina katter dessutom), det går inte en dag utan att jag nyser hysteriskt. Kan ju vara damm allergiker oxå men jag dammsuger ju ganska ofta ändå el typ var 3:e dag..jaja hur som helst kan jag kan leva med det.

Imorgon ska vi se till att Flora en av mina kissar ska få ligga, hon har gått å gnällt nu i två dagar å hon gör mig på gränsen till crazy. Jossan har en hankatt som är okastrerad Norskskogskatt så det kan bli jätte fina bebisar.

I helgen åker jag ner till Cicci i Göteborg så det ska bli skit kul, vi har inte setts å tagit ett glas vin på säkert 2,5år ( då vi båda har vart gravida å fått barn med 1månads mellanrum) så det är på tiden. D och Tuwa blir hemma då d inte ens vill följa med (fast jag tyckte det va jätte kul om vi kunde ha typ par dejt) + att han jobbar hela helgen så Tuwa ska va hos mamma från lördag kväll till söndag dag. Först tänkte jag ta bussen men den tar sååå lång tid och det går nästan upp penga mässigt med att köra bil så då lägger jag hellre ut lite extra för att kunna åka själv vilken tid jag vill.

Btw jävla idiot som budar över mig hela tiden, hoppas han inte har tillgång när auktionen når sitt slut så jag kan buda högst...jag SKA som sagt vinna, det blir en sport för mig att jag skiter i vilket pris bara jag VINNER..stört jag vet haha

Puss

Effektivitet..javisst..

Idag har det hunnits med mycket här hemma, jag va ledig från jobbet då Tuwa fortfarande har sin ilskna ögoninflammation.
Men nu har jag fått ett tips på en huskur av en arbetskamrat där man baddar ögonen med kamomill thé så nu hoppas vi att det ska bli bra. Förövrigt så har jag städat ordentligt här hemma, bytt lakan i sängarna, diskat, tvättat och vart å handlat, på banken och posten, och lagat mat. Sen på kvällen fick jag äntligen upp mina väggdekorationer jag köpte igår.
Vart skit nöjd först och är det fortfarande men så kikar jag på dem å blir lite osäker på om jag skulle ha placerat dem annorlunda. Men så är jag alltid när jag gör ngt så jag ska nog säga att jag är hel nöjd istället. Nu ska jag bara se till att få hjälp med att koppla in lampan i vitrin skåpet, måste ju såga ut å borra hål i det först. Rune står först på listan över de jag ska fråga, el rättare sagt han är den enda haha

Nu sitter jag å slappar framför Brother´s and Sister´s med ett glas rött i min hand, det är jag väl värd tycker jag  :)

Btw sitter å budar på en jacka som jag bara SKA vinna så imorgon får ingen störa mig på jobbet mellan 15.30-16.00 då är datorn min på D´s kontor ;)

Sålde Tuwas Rosa skaljacka från PoP idag på tradera och den hann ligga ute i exakt 8min innan ngn hade valt köp nu å den blev såld toppen bra ju :)
Tyvärr måste jag sälja mina UGG för de va för stora å de verkar va svårare då det finns så många kopior ute nu, mina är dock INTE kopior....

Puss


En helt vanlig måndag

Idag vart det IKEA med syster och våra tjejjer, köpte mest små saker och det jag var där för mina väggdekorationer.
Så imorgon ska jag försöka få dem på plats hoppas det finns bruksanvisning då jag är helt kass på att få sånna på rätt plats så det ser snyggt ut. På kvällen lämnade vi Tuwa hos mormor en stund så jag å D kunde åka iväg och äta bara vi, eftersom vi bor i världens minsta håla så finns det inte så mycket vettiga ställen att dinera på så det fick bli hotellet där vi vet att det smakar bra.

Vi var ju på china här om dagen å det smakade skit vidrigt, antar att det inte är meningen att man ska äta där heller för de hade ingen musik i bakgrunden och borden å stolarna såg värr ut än på den sunkigaste loppisen ni kan tänka er.
D åt vanlig china mat och det smakade väl som det skulle men jag som inte är så förtjust i det tog planka, snacka om misstag. Den var utbankad som en lövbiff å det roliga var att jag frågad om man kunde få den medium å servitören sa bara: ja ja, så jag trodde ju det va en riktig köttbit men ikke. Den var så welldone den bara kunde bli å med tanke på tjockleken så gick det inte att göra ngt annat om den inte skulle serveras rå. Beasåsen var så vattning å rinnande att det mest såg ut som en fiskdamm i mitt potatismos och den liknade sparrissoppa. "Servitören" va sjukt seg och jätte nervös (tror det tom var ägaren som serverade oss) och det tog säkert 10min innan vi fick vår dricka (tilläggas bör att vi var de enda ätande gästerna då). Då om ngn gång tänkte jag på hur mycket musik i bakgrunden gör att man inte tänker på om maten tar lite extra tid + att vi hörde allt som bordet bakom oss talade om och det ekade dessutom. Till tuwa hade vi beställt vanliga köttbullar sås å potatis å hon blåvägrade äta så vi smakade för att visa hur gott det va å både D å jag höll på å spy, köttbullarna smakade vidrigt inte ens likt köttbullar utan mest gammalt och ruttet. Jag lämnade tbx hennes tallrik på en gång och sa vänligt med bestämt att det smakade vidrigt och att vi inte villa ha ngt annat istället.
Summa sumarum de enda restaurangerna i Finspång värda ett besök är alltså Hotellet och självklart hos oss på O´Learys :)

(Btw sorry Hanna att jag inte tog med dina hyllor till Ikea men det var lite omväg att åka förbi Nkpg innan, förlåter du mig ;) )

Nu har jag skrivkramp av allt klagande så jag ska ta mig ngt att dricka å hoppas karln kommer hem snart igen så vi kan fortsätta vår lediga mysdag :)

Puss

Var det ngn som trodde ngt annat?!

Jo men visst, jag vek mig ganska exakt 4min senare. Jag klarar inte av att höra henne va så ledsen så nu är hon uppe igen och lallar runt i vardagsrummet, men hon är jätte trött så hon somnar nog snart :)

Puss

Så fel man kan ha..

Ja inte tänkte Tuwa sova, två sek efter jag publicerade föregående inlägg började hon skrika högt. Så nu har vi lekt i hennes rum i en timme å nu ska hon banne mig sova, jag tänker inte vika mig klockan är ju massor å en 1åring ska sova så här dags om inte ännu tidigare!

Puss

All by my self...

.....don´t wanna be, all by my self.. anymooore.....

Ja det säger väl allt, jag e hemma själv med Tuwa den här helgen oxå. Börjar bli väldigt trött på denna rutin som nu härskar i vårt hem. Det värsta är att jag är sur å tvär mot D hela tiden även när han väl är ledig å hemma, jag har så å mycket aggressioner och ilska så jag hackar på nästan allt jag kan komma på. Jag vill ju inte va sur jämt men jag vill inte ha det så här :(

Jag vill ha som de flesta svensson familjerna där föräldrarna jobbar dagar och på kvällarna lagar man mat och äter tillsammans. Tar hand om barnet/barnen sen slappar man en stund framför tv´n och pratar om sina dagar innan man går och lägger sig för att ha MIND BLOWING SEX ;) Ja det kanske inte alla svenssons har varje kväll men detta är ju vad jag vill ha så nu är det så ..hahaha

Ja det verkar som om Tuwa kommer att somna så jag sitter just nu å väljer bland att börja se på SATC boxen som jag fick i present av min man i veckan (ja han är inte helt hopplös) eller Batman filmen som jag ännu inte sett?!

Återkommer senare..

Puss

I got a thing for Chuck Bass..do you?!

Har tidigare kollat på bonde söker fru och fattar inte hur ngn kan va intresserad av tölpen Martin/Magnus el vad nu idioten heter. Var den ngn som hörde när han bara bräkte ur sig till en av tjejerna hur han var förvånad över att hon var så mycket mulligare än på bilderna men nu så hade hon ju en sån bra personlighet så hon tillhörde favoriterna. Sen säger idioten att ngr kilon kan man ju göra ngt åt men inte en förstörd personlighet typ. Idioten sitter alltså å säger att för hon ska duga åt honom i längden måste hon gå ner i vikt!!!!

Till saken hör att tjejen i fråga inte ens ÄR mullig, möjligtvis om man jämför med Linda men hon är ju skit smal!
Å ful är faanskapet oxå (karln alltså) Inte kan han prata heller utan att hans har tänder sticker ut och nuddar underläppens nedre kant,, han kanske skulle slipa ner dem lite för att duga som potentiell pojkvän...Oj jag höll nästan på att glömma hans mantitts.....de bleka menar jag då.


IDIOT JÄVEL gå å dö!

Sen på kvällen såg jag Gossip Girl å blev på bättre humör, jag bara älskar Chuck Bass han e grymt sexig jummie...don´t tell my man.....

Puss


Love is in the air

Japp kärleken flödar i rummet så nu jvlar ska vi få till det...skämtåsido visste ni att hemglass bilen har västa klippen just nu. Jo men det är sant David slog till på 30st isglassar format jätte små för endast 140:-, då vill jag bara tillägga att Piggelin finns att köpa i de flesta matbutikerna 15st a´30:- alltså två paket a´30 glassar för endast 60:- ...

Ja vad säger man, han tyckte synd om glassgubben när han kom fram å såg priserna (han var den enda i vårt område som köpte) och kände sig tvungen att handla ngt..dessutom på mitt kort haha

Puss


Bridget Jones You made my evening!

Har just sett klart på Ensam mamma söker, en av mina favorit såpor jag troget följer, och sitter å väntar på att David ska komma hem från Personalmötet. Det personal mötet som bara skulle ta MAX 1,5h och som nu är uppe i 2h och 11min grrr

Hur som helst satt å blippade mellan kanalerna å surade för att det som vanligt inte är ngt bra efter 21 på söndagar längre, till min stora lycka upptäckte jag att Bridget Jones filmen (den första) just började på 5:an JIPPIE :)

Vart har igentligen alla bra filmkvällar på kanalerna efter 21 tagit vägen, förr var det ju alltid ngn bra film man längtade efter nästan varje söndag. Hur som helst idag har de ju lyckats, 5:an alltså, de andra kanalerna har misslyckats katastrofalt!

Puss

Love love love

Har just sett klart sistan delen av SATC filmen, vart ju så sent igår att jag somnade. Hur som helst jag bara ÄLSKAR den flmen och Carries hår i slut scenen...fab, fab, fab I just say...

Idag har jag förövrigt städat och flyttat ut hyllan från vardagsrummet å in i gästrummet, satt ihop vårt nya vitrinskåp och bjudit hit Rune på middag och dessert. Som tack för att han hjälpe mig sätta upp vitrinskåpet på väggen. Nu ska jag bara bege mig till Ikea å köpa väggdekorationer ev i veckan, det kommer bli sjukt snyggt :)

Puss

Jag säger bara..

Jesus honey wax much...haha så sjukt rolig Samantha är. Lika osmidig som mig.. Sitter å kollar på SATC filmen för hundrade gången å detta är nog min favorit replik :)

Puss

Sååå typiskt MIG!!! Å så jävla äckligt!!

Sitter i soffan med en liten skål chips framför mig, tar en näve och mosar in, känner hur det bildas en boll i munnen, undrar va fan som händer. Drar ut en STOR hårboll ur munnen för att sen komma ihåg att jag tidigare på kvällen tagit fler chips å konstaterat att det ligger katthår i hela skålen och att jag ska ta å kasta ut innehållet på en gång å inte äta ngt mer ur den skålen ikväll.. Sååå jävla jag.

Det är samma sak om jag hittar en chips smula i soffan el vad jag tror är chips så stoppar jag det i munnen, oftast är det inte ens en chips smula utan ngt helt annat så varför har jag en knäpp att stoppa saker i munnen så fort jag hittar dem??!!

David garvar varje gång jag gör den tabben ;)

Att man aldrig lär sig, det är ju för FAAN äckligt Sanna, du som är så pedant och äckelmagad på gränsen till bacillskräck...

Why ohhh Why??

Hahaha, den bjuder vi på ikväll ;)

Puss

Äntligen fredagkväll

Guud så skönt, jag är ledig hela helgen och det känns underbart. Veckan har sprungit iväg (tack å lov) och det har vart massor att göra så jag känner verkligen att jag behöver få slappa lite. Tyvärr jobbar ju D både ikv'äll och imorgon kväll så det blir bara lilla Tuwis å jag som får mysa, lite extra nu :)

Mamma är hos min moster Carina i Göteborg hela helgen så Rune skulle ev komma hit en sväng å hålla mig sällskap, ev skulle han väl å ta ngn öl el så på jobbet oxå men dit kan jag inte följa med.

Just det jag köpte ju en ny jacka som jag beställde och självklart var den för liten så nu får jag bege mig till LKPG och handla en där..grrr hatar att lägga ut en massa pengar på bara EN sak..

Puss

Ett påpekande från min man!

Han påpekade min dåliga stavning å att jag inte kunde stava till icke men se det kan jag....
Ja jag kan stava, men se sen jag bodde i Oslo stavar jag alltid ikke med två k istället för ck!!!
Norsk skada med andra ord liksom tusen takk istället för tack så mycket ;)

Puss


Strippa el ikke strippa

Idag kom vi äntligen iväg till sjukgymnasten, hade fixat tid åt D med så vi fick komma in samtidigt. Det va en ny kille som jobbade hos henne ( hon jag brukar gå hos) så jag fick berätta om mina problem med ryggen å vilken behandling jag fått. Medans jag berättade stod jag upp å han satt i behandlings rummet på en stol framför massage bänken, sen när jag var klar sa han bara att jag kunde ta av mig. Inget konstigt med det det brukar jag ju alltid göra bara att undertiden så går de å fixar värme kuddar åt mig så jag hinner klä av mig utan att de sitter å tittar. men ikke han inte han satt å glodde medans jag klädde av mig visste inte hur jag skulle ta det, jag menar jag är inte blyg överhuvudtaget å han kollade med all säkerhet inte in mig men så sjukt att ha ngn som bara sitter där rakt upp å ner å glor på en hahaha..jag tyckte det va en sjuk situation ngt jag skrattade åt när vi kom ut därifrån..

Hur som helst det jag skulle komma till va att jag fick mindre massage tid denna gång tack vare att jag skulle va snäll å fixa in D med grrr...nästa gång får han sitta i massagestolen medan s jag får min behandling moohahaha...

Kvällen har vart lugn, jag har stor städat och fixat då jag fått vår andra matta som vi beställde förra veckan å då vill man ju ha rent å fint innan man lägger på den :) Btw jag har kommit på hur jag vill fixa till vårt vardagsrum, vi har en stor bokhylla el vad man ska kalla det för som jag ska flytta till vårt gästrum å på den väggen istället sätta upp väggdekorationer från IKEA och ha vårt vitrinskåp jag köpte förra veckan på väggen emot...ja ska få till det  veckan om D orka hjälpa mig att flytta åbäket haha

Puss


Åbäket som ska flyttas från vardagsrum till gästrum



De svarta blommorna funderar jag på att få pryda vår då kala vägg, sen tror jag att jag ska köpa 3st små vägghyllor från indiska (har två i hallen redan),so ska få sitta på den..rent å snyggt

Aj Aj..

Jag är såå sjukt trött idag, har vart en ganska fartfylld söndag på jobbet med barnkalas å en del bokningar. Dessutom håller min rygg på att strejka, har haft skit ont nu i flera veckor å va å knäckte den för 2v sen men det vart inte mycket bättre. Jag ska å få massage hos min andra sjukgymnast imorgon så det ska bli underbart smärtsamt ;)

Eftersom det inte finns ngn tillräckligt bra el trevlig sjukgymnast här i Finspång så får jag bege mig in till Nkpg där jag redan har 2st, antar att det blir stan därefter. Jag har slut på mitt oumbärliga puder från Kanebo så det måste inhandlas sen har jag lovat katterna ny klösbräda nu i flera månader så det måste fixas innan de börjar klösa på mig istället.

Jag har shoppat lite på nätet den sista veckan, en svart Canada Goose jacka som jag får i veckan och de här super coola UGG´s skorna. Jag vill ha ytterliggare ett par så de kanske jag ska köpa i veckan, de är ju såå sköna och mysiga.

Nu ska jag ta å slappa, skulle ha färgat håret men det får nog vänta tills imorgon...

Puss


De jag redan har köpt, skaftet kan man även ha uppvikt :)



De klassiska jag funderar på att köpa :)

Jag har fått mitt hem tbx

Ja som sagt mitt hem tillhör åter mig å min familj, Zakita den lilla valpen vi skaffade som är söt på alla sätt och vis har fått flytta hem till en annan familj på landet som har fler kompisar än vad vi har här hemma. Det gick ju inte så bra som vi trodde det här med vovve, vi har helt enkelt inte tiden för det. D var tvungen att gå ifrån jobbet varje dag minst 2ggr och med den befattningen han har finns inte riktigt tiden till det. Dessutom så skitar hon ner å det rejält, kiss och bajs hela tiden, hon sa ju aldrig till när hon behövde ut så man hann aldrig i tid. Vi kunde va ute med henne jätte länge å ändå när vi kom in så sket el kissade hon 5min senare.

Nej jag är väl helt enkelt ingen hundmänniska, det har ju iofs alla som jag älskar redan räknat ut innan och talat om för mig men inte lyssnade jag inte. Men nu vet jag aldrig mer hundvalp i detta hem ;)

Appropå ngt helt annat så var vi inne i stan idag å shoppade lite det blev en nästan hel kostym till D, kavaj och väst, han har ju sån liten tajt stjärt så ngr byxor som satt bra hittade vi inte, sen lite smått å gott. Vi gick å åt på det nya stället på G:a rådstugugatan som jag inte kommer ihåg exakt Black Lion Inn. Super god mat men väldigt små portioner, jag som aldrig ätit upp en hel portion på restaurang på flera år ville ha minst 50% mer, men som sagt jätte mumsigt :)

Imorgon är det jobb resten av veckan igen så då blir det nog lugnt med bloggandet som vanligt.....

Puss

RSS 2.0