Ja vad säger man??!

Hemilga e uppdaterad...!!!!

Fredag, jobbat å slitit

Sitter hemma och uttråkad helt ensam, ja inte helt kanske T ligger ju å sover så hon räknas ju knappast :)
D har besök av sin gamle vän Danne så de har gått upp jobbet för att äta å dricka ngr bira. Danne är så störd han ska försöka limma upp min kära vän Jossan men jag vet inte riktigt om det går vägen haha

Hela veckan har bara swuuchat förbi, jag har jobbat å stått i å nu har jag en massa å fixa tills på söndag så vi får se hur jag ska hinna med allt :)
Funderar på att köpa en sån där platt/vågtång ingen våffel utan en med större vågor, är så förbannat trött på mtt hår å ingen frisör (läs: Emma) i sikte. Först var jag inne på att penta håret men som tur var kom jag på bättre tankar, förstå, Sanna aka.pudeln, hmm nej tack been there done that... Men saken är den att Emma brukar locka mitt hår såååå fint och precis så vil jag ha jämt, problemet är väl att det inte går att penta just de lockarna. Antingen så blir de jätte krulligt el ala 80-tal el inga alls med tanke på mitt korta hår å att stoora lockar aldrig skule bli ngt på mig...hmmm en jäkla massa onödig info där haha

Ville bara deklarera min kärlek till min Emma som inte längre finns hos mig, hon har nämligen tillfånga tagits av den elaka/onda häxan Anna som håller henne fången i Östersund. Men va inte oroliga jag jobbar på en fritagningsplan!!

Hahaha skämtåsido jag saknar dig gumman :)

Puss på er

Bakis mjooo

Jag gick å beklaga mig som vanligt igår över att jag inte har ngr vänner här som jag kan umgås med då D nästan alltid jobbar kvällar. Det är inge kul att jämt va själv och de enda jag umgås med här är min familj, inget ont om dem absolut inte jag älskar att spendera tid med dem. Men igår när jag satt å tyckte synd om mig själv i soffan så ringde Jossan, en tjej från jobbet, och undrade om vi inte skulle ta å dricka lite vin och umgås. Skit kul verkligen, hon är en super go tjej å har precis lika "störd" humor som jag har. Först hade vi tänkt att gå upp till jobbet och ta ngr glas men jag fick ingen barnvakt så vi satt här hemma å sippade vin och snackade skit hela kvällen. Tuwa tyckte dessutom att det är jätte kul när vi har besök så hon vägrade sova utan ville va med hela tiden, slutade med att hon somnade strax innan tolv.

Själv vaknade jag med en oerhörd huvudvärk och mådde inge vidare alls så dagen har varit vääldigt lugn. Sov till nästan 13.30 och stackars D fick gå upp med både hund å Tuwa på morgonen..jag va ju såå trött...men jag fick lite dåligt samvete efteråt han hade ju vart uppe lika länge som mig dagen innan...jag får helt enkelt ge honom sov morgon imorgon istället så får jag ta hand om bebbarna själv :)

På kvällen va Jossan här en sväng igen men det vart inte så länge, hon skulle jobba vid 22.00 och jag sprang omkring som en idiot hela tiden då det antingen va Tuwa som behövde attention el hunden. Det är inte lätt att ha hundvalp med en liten tjejja på¨1år här hemma men det är värt det :)

Imorgon ska vi ha personal möte med öl/whiskey provning, ska bli super kul som sagt. Jag å Jossan ska göra oss fina och vi försöker även få med Emma att piffa till sig, här i Finspång händer det ju inte så mycket så man får passa på och göra sig till när man väl får chansen haha

Nu ska jag se på senaste Gossip Girl avsnittet, jag verkligen älskar den serien och "Serena" är nog en av de vackraste kvinnorna jag någonsin sett, för henne skulle jag kunna bli gay haha

Puss på er ;)

Porr på gården

Jag glömde ju att berätta om Zakitas kompis el rättare sagt pojkvän här på gården dvs Zorro en väldigt liten Lhasa Apso valp på 10-12 veckor. Det är Linn en arbetskompis hund, och Zakita bara älskar att busa med honom. Hon är visserligen lite större än honom så ibland blir han lite sur på henne när hon typ trampar på honom, hur som helst idag busade de säkert i en kvart och Zakita körde värsta hockey tacklingarna på honom haha mamma lärt henne väl...

Men sen lägger hon sig på rygg och Zorro aka jucket lägger sig över henne å då menar jag 69:an, så låg de jätte länge å Zorro slickade henne på ni vet vad, fy fanken att jag inte hade kameran med mig, höll på å dö av garv...men som sagt de är alldeles för unga för sådant redan så vi fick avbryta dem, men de va inte sena med att göra om samma procedur när vi släppte dem igen..

haha lill tjejen snuskar redan med pojkarna hur ska detta sluta *asg*

Puss


Zakita

Jag vet att jag blivit jätte dålig på att blogga men med jobbet nu och att Tuwa inte vill sova om kvällarna gör det att jag nästan aldrig hinner. Jag har ju inte så jätte mycket intressant att berätta ändå men nu tänkte jag skriva ngr rader om min dag och självklart visa ngr bilder på nya "bebben".

Jobbade hela dagen och sen kom D å hämtade mig å så bar det av till IKEA, vi har ju som sagt skaffat oss ett litet tillskott i familjen och Zakita biter och kissar lite överallt. Detta lilla "problem" gjorde att vi insåg att vi måste ha säkerhetsgrind in til vardagsrummet och Tuwis rum. Zakita bara älskar Tuwas rum med alla leksaker och speciellt mattan som hon kissar på så fort hon får en chans, men igår skulle hon i bollhavet och även där slå en drill och då fick vi nog.

Väl på IKEA så är självklart grindarna för korta för vardagsrummet så det blev bara en till Tuwas rum, fick istället åka över till BILTEMA och köpa kompost galler så nu äntligen har vi vårt vardagsrum skyddat. Jag har ju redan fått slänga vardagsrumsmattan och den under matsalsbordet ska väl oxå förkastas snart. Som tur var hittade jag en jätte fin på ELLOS där jag även hade 40% rabatt och det är aldrig fel, så nu väntar jag bara på vårt paket.

Imorgon ska jag jobba på dagen sen blir det slappar helg då jag är hel ledig ska bli jätte skönt, tänkte ta mig en rejäl städdag oxå. På söndag ska vi ha personal möte med ölprovning, jag och tjejerna försöker fjäska till oss en vinprovning oxå får väl se hur det går men som sagt jag bor ju med chefen så jag om ngn borde väl få det igenom haha

Nu - mys med D

Puss

Datorn krångalade så det blev bara en bild, lovar att lägga in fler i helgen....




Tuwa 1år

Vår älskade dotter blev stor tjejja dag, hela 1år fyllda, oj vad året sprungit iväg. En fullspäckad dag med massor av paket och gratulationer.
Dagen började med att vi gick in och sjöng för lillan när hon vaknade, vi möttes av en smått grinig tuwa som inte visste vad hon skulle tro. El så var det för vi sjöng så dåligt haha..
Vi började lite smått med två paket för att värma upp henne, det vart en telefon och en polisbil/gåbil.
Dagen fortsatte i samma anda massa paket och besök av hela min släkt, tur att den inte är så stor ;)
På det hela var det en jätte bra dag med mycket lek och skoj, Tuwa var i sitt esse hela dagen och höll låda för oss alla med sina nya leksaker. För att nämna ngr saker hon fick, av oss en samojedvalp som vi hämtade hem i fredags,bobbycar, lego, spis med massor av tillbehör typ 250st, lego, docka, cd spelare med mycket mera :)

Nu får vi bara hoppas att hon inte blir besviken när hon vaknar imorgon och inte får ngr paket haha
Vi är helt slut efter denna dag så nu ska vi bara ta det lugnt kolla på en film och mysa med vår "andra" bebis. Tuwa slocknade som ett ljus för ngn timme sen förståeligt nog :)

Bilder ska jag försöka lägga in imorgon..

Puss

Lördag, inte såå intressant

Idag har jag jobbat till 15.00 va iofs iväg mest hela dagen fram å tbx för att fixa gejer till jobbet, tex hade vi INGEN växel idag alls, hur faan tänker restaurangchefen (D) haha..men som sagt mamma fixar ;)

På eftermiddagen drog jag å Tuwis in till stan för att fixa gummistövlar till henne som hon kan ha på dagis ett måste med tanke på Sveriges underbara väder å att de är ute mycket om dagarna. Men inga skor i sikte, det verkar som alla barn i 1års åldern har fötts samtidigt förra året och deras morsor är bra mycket tidigare ute än mig. Ja jag väntar på att de ska få i dem på PoP snart å då ska jag va först. Men det vart två par skor åt henne ändå, ett par vinter å ett par boots hon kan ha nu, å sen så ska syrran köpa ett par till åt mig imorgon som jag lagt undan men inte hann hämta ut innan stängning idag. Ja så 3par kan man ju säga :)

På kvällen hann vi med en sväng till mamma, hon är barnvakt å Tuwas kusin Leoni så Tuwa fick busa av sig rejalt innan vi åkte hem. Hon somnade runt 21.00 så jag hoppas att hon sover hela kvällen/natten idag. Hon har ju kommit ur rutin nu när hon haft feber i veckan somnat jätte tidigt för att vakna vid 22.30-23.30 å sen va vaken i en timme el två, å jag behöver ju min skönhets sömn nu när jag jobbar *asg*...

Nu - blir det tv tittande för heela slanten..

Btw jag saknar min vän Emma som faan, hon flyttade förra helgen till Östersund där hon fått ett kanon jobb grrr jag unnar henne det men samtidigt är jag så självisk å vill ha henne här för mig själv moooaahhhaaa ;)

Puss

Dagis

Har jobbat tidigare idag och då det var ganska lugnt sysselsatte jag mig med att göra iordning i öl/spritförrådet, det tog säkert 4h kan jag säga och fanken va slut jag blev.

Tuwa går den här veckan på inskolning till dagis, det har gått super bra och jag tror inte det kommer bli ngr problem med henne utan tvärtom hon verkar älska det. Hon är ju inte blyg hon så hon kröp omkring och alltid först till de äldsta barnen och busade. Äta fick hon även göra idag och jag tror hon åt mest av alla barnen även fast hon är yngst haha men jag hade redan sagt till fröknarna att hon är glad i mat men det syns verkligen inte, de blev nog lite snopna ändå över huur mycket hon åt .... Min dotter är en sån duktig flicka :)

Nästa vecka ska hon va själv på måndag och tisdag i två respektive tre timmar och resten av veckan ska hon börja gå som vanligt. Hon kommer förmodligen gå mellan 9.30 till senast 14.30 å i särskilda fall lite mindre och även längre ngn dag i månaden om David och jag måste jobba samtidigt. Men jag tycker det är nyttigt att hon får gå på dagis de lär sig så mycket och det är ju super kul att ha så många kompisar att leka med hela dagarna :)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Sing A Long och funderar på om jag ska ta ett glas vin och mysa ner mig i badet, är ganska trött efter dagen och Tuwa sover förhoppningsvis för natten. Jobbar hela helgen så det är lite segt att gå upp tidigt imorgon men men sånna smällar man får ta i den här branschen. Jag sa tidigare att jag aldrig skulle ha ett jobb där jag jobbade helger men nu när man väl har ett känns det inte så farligt, jobbet är så himla kul i sig så det känns inte som ett jobb tillskillnad från ett där man vänder papper hela dagarna. Det enda tråkiga är att D och jag jobbar om varann så vi ses knappt ngt och då är det endå D som gör schemat....hmmm han kanske inte vill umgås med mig, den tanken har inte slagit mig haha

Nu - bad och rödtjut

Puss

RSS 2.0