Funky Friday

Jag ber om ursäkt men jag är såååå trött idag så det blir inget långt inlägg ikväll.
Imorgon ska vi dra igång med Funky Friday dvs öl och buffe´för 69:- mellan 16.00-18.00, ska bli spännande och se hur mycket folk det blir men som det verkar nu så är intresset stort. Skönt att jag bara jobbar till 17.00 och sen är ledig hela kvällen :)


Utmaning..

Denna utmaning kommer från Hanna

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Susanne

2. Ett ord på 4 bokstäver? Sand

3. Flicknamn? Sophia

4. Pojknamn? Samuel

5. Yrke? Socionom

6. Färg? Svart

7. Klädesplagg? Sweatshirt

8. Mat? Sushi

9. Sak i badrummet? Smink

10.Plats/stad? Stockholm

11. Orsak att vara sen?  Slickade pung hela morgonen

12. Något man skriker? Subba

13. Film? Seven

14. Något man dricker? Sodavatten

15. Band? Sten och Stanly (haha)

16. Djur? Sengångare

17. Gatunamn? Smedbygatan

18. Bil? Subaru

19. Sång? Sommartider

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Sällskapsspel

 

Var ganska lätt i början med det som tog längst tid var fråga nr:15 och 16.



Rakad el hårig?!

Håller på att få Tuwa att sova i sin "nya" säng men det går inte speciellt bra, eftersom hon när som helst kan stiga upp ur sängen så gör hon det oxå. Hur som helst så får jag väl dra in hennes spjälis i hennes rum igen och hoppas hon somnar snart. Själv sitter jag bänkad i soffan, är helt slut efter en lång dag på jobbet och mycket bus här hemma på kvällen då vi hade besök av min syster och Tuwas kusin Leoni.

Imorgon ska jag ta Mollie till Arken Zoo så ska hon få en lejonrakning, hon fäller ngt så förbannat så hon får snällt lägga sig och bli ordentligt rakad.

Tråkigt inlägg men jag är lite smått seg och så har jag inget speciellt kul att förtella :)

Natti

Sleepless in Finspång

Tuwa ville inte riktigt sova ikväll så vi har mest suttit och myst i soffan, hon har en underbar far som just nu sitter vid hennes säng och sjunger nattvisor. Hur många män gör det igentligen, jag har hittat mannen med stor M helt enkelt :)

Älskar er mina dyrbaraste juveler!


Boktips




Har just läst klart denna boken av Jo Nesbo, en jätte bra bok som nästan gör en mörkrädd undertiden man läser. Man får följa morden så detaljerat att jag ivarje fall hade svårt att sova vissa nätter, men bra det är den och jag rekommenderar den högt.

Beskrivning:

Det är november och vintern har kommit till Oslo. En liten pojke tittar ut genom fönstret på en snögubbe som någon gjort i trädgården. Varför ser den så otäck ut och varför stirrar den upp på honom i stället för ut mot gatan?

Nästa morgon är pojkens mamma borta och runt snögubbens hals sitter en halsduk...

Kommissarie Harry Hole på Oslopolisen kopplar ihop kvinnan som anmälts försvunnen med ett anonymt brev han fått från någon som kallar sig Snömannen. Snart upptäcker han att det förekommit fler fall där gifta kvinnor försvunnit spårlöst samma dag som den fösta snön fallit. Kan polisen ha att göra med en seriemördare och utmanar denne mördare Harry Hole personligen genom sina dåd?



Bild och beskrivning lånad från: www.adlibris.se

I´m in love

Ja här ser ni min nya kärlek, blev ju inte den söta rosa just pga att den inte vart rekommenderad av de jag pratade med, det hade aldrig räckt med bara den utan den är bara bra som ett kompliment.
Hur som helst den här är helt otrolig, suger som bara den och sladden räcker i hela lägenheten så jag behöver aldrig byta kontaktuttag. Det var faktiskt kul att dammsuga idag och det kan jag säga att jag aldrig sagt tidigare, sen kostade ju vår gamla 599:- och den tidigare var nog ännu billigare. Nej man ska nog inte va snål när man köper dammsugare, den här kostade 2500:- men var på special pris den här veckan så jag betalade 1800:- surt tyckte jag först men helt klart värt det :)



Linda Rosing gör det igen

Sitter och kollar på Den Rätte För Rosing och det verkar ju helt sjukt bra. Var det ngn som fattade om killen från Brasilien inte jobbade för att han redan hade gott om pengar och inte behöver det, el för att han helt enkelt inte vill jobba och då får bidrag?! Ja menar pengar skiter man ju inte bara så där ;)

Jag uppdaterar senare för jag har en liten hemlis, jag är kär och ni ska snart få veta i vem!



Uppdatering: Killen hade visst redan tillräckligt med pengar, bådar gott.




Att suga är ledordet

Så nu har jag plockat och donat mer el mindre hela dagen, jag har bytt gardiner i Davids "spelrum", rosa och vita haha han vart överförtjust. Tvättat och hängt två tvättar, nu har jag bara dammsugningen kvar men Tuwa sover så jag måste vänta tills hon slår upp sina blå.

Självklart fick jag extra tvätt då David vaknar och ser att ngn av katterna har kissat på min sida av sängen, så nu måste jag tvätta både madrass, täcke och lakan suck. Katterna kissar aldrig inne men ngn av dem var instängda i sovrummet  medans David sov så då hände det tyvärr en olycka.

Åhh vad jag skulle vilja ha e ny dammsugare innan jag sätter igång, vår är så sjukt dålig på att suga så när man väl är klar är man helt genomsvett. Funderar på att ta en tur till Viberga och kolla om de har ngn till bra pris, helst vill jag ha en sån där trådlös i rosa men vissa säger att den inte räcker att ha som enda dammsugare medans Ninnie på jobbet säger at den är skit bra.


Städa, baka och ja vi får se

Jag har nyss stigit upp och ligger nu i soffan istället, Tuwa äter frukost och jag väntar på att jag ska få krafter till att börja städa. Milo är en pain in the prutt och ska bara kela, han hoppar upp på mitt bröst så jag varken ser ngt el kan skriva. Annars ligger han på soffkanten och slickar mig i ansiktet ngt jag verkligen avskyr.

Så idag blir det städning som sagt, funderar på att baka ngt senare, David vart så besviken sist jag sa att jag skulle baka bullar då jag menade frukostbullar och han trodde det var kanelbullar så det kanske jag gör.

Vi är båda hemma idag, jag är ledig pga att jag jobbar söndag istället och D stackaren ligger i feber. Jag som hade tänkt göra plankstek ikväll men får nog hoppa det eftersom D förmodligen inte kommer äta så mycket.

Dagens kap

Det vart en snabb tur på stan för mig och David, Tuwa hade vi lämnat hos hennes kusin så hon fick busa istället.
Väl på stan åt vi lunch på Istanbul och sen gick vi på jakt efter ett par nya skor åt mig. De jag hade tittat på tidigare fanns inte kvar i min strl men jag hittade ett par andra jätte fina som var 60% på så istället för 1300:- kostade de 520:- ett kap med andra ord. Två par jeans tajts slank oxå med hem, men jag hade med mig min parfym som jag skulle ha fyllt på hos Parfymeri L men det glömdes självklart bort så det får jag göra nästa gång istället.




Törnrosa

Ja bilden säger väl allt :)

Förlåt älskling men jag var bara tvungen att föreviga det!

Nya skor tack!

Fick sovmorgon imorse, tack älskling, så nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i duschen. Barnen sover (Tuwa och David) så jag har tid bara för mig själv :) Sen tänkte vi åka in en sväng till stan, behöver ett par nya skor då de jag köpte i år som vinterskor är snorhala och jag bara den senaste månaden slagit omkull 2-3ggr när jag haft dem. Mina knän har fått betala priset för det!!

Hoppas de jag hittade på scorett finns kvar, iofs så tvivlar jag på det då det var en månad sen jag hittade dem och de då var på rea. Varför är man så jävla snål vissa ggr och inte bara tar och köper dem så behöver man ju inte ångra sig sedan. Och ångrar man sig så kan man ju alltid lämna tbx dem. Jaja nog tjatat. Ska nog ta och fråga om Linn vill haka på till stan, tänkte ringa Jossan med men jag antar att hon jobbar el är upptagen.

Nu - duschen!

Smart or not?!

Nu jävlar ska jag tjäna pengar 20:- för tio minuters massage av fötter, 50:- för axlar, 100:- en halvtimme rygg. Faan va back jag kommer gå, speciellt när David sa att jag ändå får pengar av honom vare sig jag  masserar el ej..Men nu tjänar jag åtminstonde mina pengar el vad säger ni hahahaha

Grattis älskade Emma

Idag fyller min kära vän Emma 24år, tänk att kickan börjar bli vuxen ;) Hon har haft en underbar dag säger hon även fast jag tyvärr inte kunde vara där och fira henne, konstigt haha
Hon bor ju som sagt dryga 70mil härifrån så det är lite svårt så att säga. Hur som helst grattis till dig hoppas du kommer hem snart så jag kan ge dig en bamsekram och pussar i tiofalt :)

Annars har vi varit och badat med Tuwis på badhuset, ätit på O´Learys och haft personalmöte med "chefen" aka lovern.
Det var ett bra möte och jag hade som vanligt många åsikter om det mesta, känns som jag borde tona ner lite då de övriga kanske tycker jag tar mycket plats. De andra säger inte så mycket och jag tycker att om man har ngt på hjärtat så ska man säga det och stå för sina åsikter utan att vara rädd för att trampa ngn på tårna. Jag hoppas att jag inte gör det i varje fall men när det gäller jobbet är jag lite av en perfectionist, el ja det gäller nog hela mitt liv, får jobba på det med. Men jag vill att alla ska ta sitt ansvar där uppe och vilja liksom mig att det ska va städat och fixat varje dag. Har man inte den tiden är det ju inte ett måste att tvätta lycktorna men har man tiden så borde alla göra sånna enkla ting.
Jag gör som helst så gott jag kan och jag vet att många kan göra så mycket mer än de gör, ni som vet att ni redan gör ett bra jobb ta för guds skull inte åt er. Självklart kan man ha en dålig dag, det har jag med vissa ggr men inte 2-3dagar i veckan det är inte ok!

Nog om jobbet min vän Linn ska operera sig nu nästa söndag och jag önskar henne all lycka.
Stora bröst står på agendan och det är just vad hon komme att få, hoppas du blir nöjd och de blir fina :)

Puss säger jag väl nu så skriver jag kanske ngt senare igen.

Emma 24år idag, sorry gumman jag snodde en bild av dig utan att fråga, antar att det är okej i det här hyllningsinlägget ;)



Känsliga läsare varnas för starka bilder

Mina katter håller på och parar sig titt som tätt (försöker åtminstonde) och det är jätte äckligt. I vanliga fall brukar de vara så gosiga och mysiga mot varandra, ligga och pussas hela dagerna men nu har de tagit det snäppet längre.

Värst var igår när jag sitter i lugn och ro och äter, hör en massa konstiga ljud så jag tittar ner på golvet och där på mattan ligger de, Milo står å juckar och Flora typ skriker/jamar. Jag höll på att spy rakt ut, fyy va äckligt!

Visst vi vill ha kattbebisar men jag vill för faan inte se på när de blir till, gör som vanligt folk lås in er och släck lampan!


Gud vad tiden springer iväg när man är lycklig

Eftersom jag är för trött för att blogga just nu bjuder jag istället på ngr bilder av Gullungen som vi tog igår :)

Tuwa igår 17månader







Tuwa ca 4-5månader


Check and check.....

Hittills har jag avklarat:

* Städningen
* Bädda rent
* Baka äppelkaka
* Hänga tvätt
* Satt på ny maskin
* Gjort ungstekt falukorv med äpple,lök och morötter

Phew, faan va jag e duktig, nu har jag bara kvar:

* Söndags stek
* Damma
* Vattna blommorna
* Två sorters frukost bröd

Kan säga att det är inte det lättaste att få allt detta gjort när man är hemma själv med 1 1/2 åring som hittar på bus så fort man vänder ryggen till :)

Bak, matlagning och städning

Jag har just avslutat disken efter jag lagat korvstroganoff till familjen, näst på listan är att dammsuga, damma och sätta på en ny tvätt. Sen ska jag även hinna med att laga ungstekt falukorv för att frysa in, söndags stek till kvällsmat, baka två sorters frukost bullar och en äppelkaka. Känns som detta är en dag då jag skulle behöva mer än 24h, får väl se om jag hinner allt och om jag gör så följer bildbevis senare :)

Här kommer ngr bilder från Tropicariet igår











Äckel ormarna



Denna varelse var så söt, det såg ut som han pussade rutan om och om igen :)


Jo jag älskar barn.... el vissa i varje fall

Tionde gången gillt, jag har försökt att skriva ett inlägg nu i 20minuter men vårt sketna mobila bredband från 3 suger hästballe helt enkelt!

Annars vart det lite små ändringar idag då vi igentligen skulle till badhuset med barnen men kom i sista sekunden på att det är ju sportlov och badhuset nu kryllar av små äckliga och jobbiga snorungar som är ute efter att förpesta min tillvaro.

Så istället åkte vi till Tropicaret där Tuwa blev kär i små aporna och vi tog en hel del fina bilder. Tyvärr så hade jag ju inte vår kamera med oss utan tog istället kort med Mickes och Camillas kameror så jag har inga att lägga upp än tyvärr utan väntar på att få dem skickade till mig.

Det värsta jag vet är ouppfostrade barn med loja föräldrar, när vi kommer in till aporna står det klart och tydligt på flera skyltar att man inte får mata dem el klappa dem. Självklart är det tre syskon som gör allt för att försöka få tag på dem och klappar så fort de kommer åt, deras föräldrar som är mer än läskunniga står vid sidan av och säger inte ett ord. Jag fattar inte att man inte skäms som förälder när man tydligt ser andra omkring sig som blir märkbart irriterade över att de inte följer reglerna och ändå inte bryr sig. Först när vi sa till så skärpte de till sig för en stund, resterande tiden gick jag och hoppades på att de jäklarna skulle bli bitna och föräldrarna få fågelskit på sig!!!

Nu ska jag försöka söva Tuwa som efter en dag fylld av lek och skoj inte har sovit mer än 30minuter på hela dagen och därför är mer än övertrött och vägrar sova. Vi som hade hoppats på lite egen tid nu på kvällen eftersom vi trodde hon skulle somna på studs, men ikke.

Frozen Margaritas är djävulens dryck

Kvällen igår blev mycket lyckad med god mat och alldeles för mycket dricka. Därför har dagen idag mest spenderats i sängen, jag var sjukt bakfull när jag vaknade imorse och nu först när klockan närmar sig 21.00 på kvällen börjar jag känna mig som människa igen. Varför slutar man aldrig dricka så man slipper må som jag gjort hela dagen?! Nej nu får det bli en vit period ett tag så kroppen an återhämta sig lite.

Just nu håller jag på och lagar lite kvällsmat åt mig och Tuwa, det blir lövbiff med pomme och beasås är så hungrig och det är en perfekt bakis rätt.

Imorgon kommer nog min syster hit med Leoni så ska vi alla gå upp till badhuset och bada med de små, Tuwa älskar sin kusin och hon beter sig som en stora syster när de ses. Det skilljer bara 41/2 månad mellan dem men nu när de är små så märks det tydligt vem som är äldst, ska bli kul när de blir lite större och se om Tuwa fortfarande hävdar att hon faktiskt är äldst och att det ska va hon som bestämmer. Är de lika mig och min syster kommer Tuwa verkligen bli en liten miniboss som ska styra och ställa och Leoni kommer bli lite tystare och surar under borden de gånger hon inte får sin vilja genom.

Tradera

Dessa auktionerar jag just nu ut på Tradera, de är så grymt snygga med klacken i lila på insidan och inuti skon typ Christian Louboutin stil men de är tyvärr för små för mig



Paris Hilton

Jag har verkligen fastnat i Paris Hiltons show My New BFF trodde det skulle va skit dåligt men den är ju hur kul som helst.
Samtidigt sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll, jag har ju inga svarta strumpbyxor så klänning blir kanske lite för kallt skulle vilja ha mina nya skor men med tanke på hur halt golvet är i restaurangen kanske det är vist att strunta i dem. Jag har ju en förmåga att ramla i de minsta klackarna så med dessa på 13cm skulle jag säkert bryta foten el ngt haha

Nej ska lyssna på lite musik och hoppas jag blir inspirerad :)

Puss

God morgon

Solen skiner och snön glänser på marken, det är en alldeles underbar Alla Hjärtans Dag och en perfekt dag för oss att gå ner till slottsparken och mata ankorna. Mamma har sparat bröd hela veckan så nu ska väl alla små fåglar få sin beskärda del av "kakan".

Tänkte vi skulle äta en ordentlig frukost innan vi gick iväg men när jag kom ut i köket upptäckte jag att smöret är mer el mindre slut, det räckte till exakt 5 skorpor till mig och Tuwa. Ja Tuwa fick ju även youghurt (ny smak med lakrits, jordgubb och vanilj, skit äcklig om ni frågar mig med Tuwa älskar den) men idag va hon väl inte så sugen för efter ngr skedar vänder hon upp å ner på hela skålen och börjar kladda istället. Det är ju en himla tur att vi har en stor vaxduk under hennes stol varje gång hon äter annars hade jag nog inte haft ngr mattor kvar här hemma.

Ikväll ska vi ut och äta bara jag och David, vi firar inte direkt Alla Hjärtans Dag men idag var han ändå ledig så då får man ju ta och passa på. Vi får se vad som händer efter, restaurangen är full bokad hela kvällen så det kan nog bli bra med röj där så vi kanske stannar kvar. Annars tar vi en sväng till mamma och Rune och bara sitter där och har trevligt.

Det där med att gå ut och dansa känner jag mig för gammal för, så ngn tur till Palace som Milla och Bobbo föreslog får vi nog stå över. Varken David el jag är ngr club människor utan går hellre till ngn mysig pub och dricker gott och konverserar med folk istället för att skrika till dem (musiken är så hög ute att man måste skrika på vissa ställen).
Sen blir det ofta bråk när man är ute med en massa fulla människor och det är så trångt att man mer el mindre får knuffa sig fram och det finns alltid ngt kukhuvud som får för sig att man knuffat med flit just på den personen och ska börja tjafsa bara för att. Det gäller nog mest killar men ändå inge trevligt, dessutom så börjar alltid folk tjafsa med varandra utan ngr som helst bra anledningar bara för man är för full, så nej tack till "uteställen".

Nu svamlar jag mest bara på men listan över varför jag inte vill gå ut kan göras lång, men jag tror ni har förstått min poäng redan :)

För jag har fått långt hår :)


Behövs ingen presentation för denna prinsessa





Mina nya porriga och ngr andra godingar

Dessa har jag nu fått hem från nelly, de är så sjukt mycket snyggare på än på deras hemsida :)

Shit va stora mina fötter å skor ut ser ut bilderna, ni får tänka på att kameran lägge på lite :)



Dessa är mina "porriga" de är endast 13cm höga vilket inte syns direkt på bilden tyvärr :)



Dessa köpte jag från asos.com och jag älskar den stilfulla rosetten bak endast 11cm höga ;)



Jag har många fler i garderoben och de flesta är nästintill oanvända men.....

Jag älskar mina höga klackar och jag skäms inte över att säga att jag inte kan gå i dem haha

Tuwa aka Piglet

Tuwa sitter och äter, den tjejen kan verkligen sitta å små mumsa i flera timmar, att maten blir kall stör henne inte det minsta den är tydligen lika god ändå :)

Kan ju tillägga att hon är grymt duktig på att kladda ner både sig själv, golv och matstol som ni ser.

Jag orkade inte photoshopa och det fungerar inte att lägga upp miniatyr på min blogg för då kan ni inte se dem förstorade så jag la upp dem i fullstrl från början lat som jag är.

Håll till godo :)










Comments??!

Just nu är jag irriterad för att ingen jäkel kommenterar, ska nog strunta i att fortsätta blogga el låsa den så jag bara skriver för min egen skull. Jag säger som Emma, det är inge kul att blogga när man aldrig får ngt gensvar!

Sega blogg

Tänkte skriva ett jätte bra inlägg om allt möjligt som jag just nu har på hjärtat men bloggen va så seg så nu när jag äntligen kan skriva det har jag tappat både lust och ork.

Btw vad ska ni göra på Alla Hjärtans Dag?!

Puma Girl

Dessa snygga sneakers ska jag beställa åt Tuwa till våren, de finns på den här sidan. Den är jätte bra då de har massor av fina barnskor och alla är fraktfria vilket är toppen och väldigt ovanligt när man beställer över nätet el ngn stans för den delen.

Jag har tidigare beställt flera Puma skor till henne därifrån och vart nöjd varje gång dessutom är det snabb leverans, jägarns vilken reklam jag gör för dem ;)






Beröm svårt el lätt

Eftersom jag har väldigt svårt för att ta positiv kritik och beröm så tror jag att ngn skojar med mig, det är nämligen så att en person har skrivit i vår jobb gästbok där jag näms. Detta är ju super kul om det är så att ngn gäst upplever sitt besök hos oss som trevligt och positivt och att jag gör ett bra jobb, men jag vågar inte helt ta åt mig ifall det är ngn som skämtar med mig!

Nu hoppas jag att så inte är fallet för det skulle verkligen vara ett dåligt skämt på min bekostnad och jag skulle känna mig jätte dum.

Nej jag ska ta åt mig hur som helst för jag vet att jag gör ett bra jobb :)

Är ni bra på att ta positiv kritik och beröm el blir ni som mig?!

Snart väntar ett bad och massage av min kära fästman, el ett bad åtminstonde!

Inlägget som följer från gästboken:

" Kanon bra.    2/11/2009 5:49:00 PM  
Hej.

Jag äter ofta lunch på (piiip), brukar bli ungefär 2 gånger i veckan. Och jag vill tacka för väldigt bra mat och väldigt bra service av tjejen som jobbar de flesta luncher i alla fall, hon är alltid glad och trevlig. Vilket uppskattas väldigt mycket. Tack.  "

Jag har cencurerat det lite :)

Skolkar träningen

Tuwa sitter och kollar på Ice Age 2, David ligger febrig i sängen och jag slappar i soffan. Känner mig helt tömd på energi efter en dag med mycket jobb, sen gjorde ju inte saken bättre att jag inte åt ngt på hela dagen utan hade jobbat från 9.00 imorse och fick i mig "lunch" vid 16.30. Helt sjukt jag vet, förstår inte själv ens hur jag står på benen så länge på helt tom mage! (Tilläggas kan att jag aldrig äter frukost så när jag pratar tom mage är den verkligen just det)

Tanken var att jag skulle ha tränat efter jobbet men jag var så trött och svullen i magen efter att äntligen fått ngt i den att jag inte orkade utan gick och solade istället. En halvtimme i vår massage säng blev det oxå och jag tror faktiskt det hjälpte lite, jag har ju inte varit hos sjukgymnasten på mer än ett halvår nu så det känns i ryggen och jag är i stor behov av massage.

Mina "porriga" kom idag oxå men jag hann inte hämta ut paketet innan de stängde så det måste jag göra imorgon, är så spänd!! Jag vill varken skriva vad det är el hur innehållet ser ut ifall min kära fästman läser bloggen och listar ut vad det är så ni får vänta tills efter helgen då jag lovar att visa bilder. Ja vissa vet ju redan vad det är men inte alla :)

Bedövning, lagning och dyr nota

Äntligen har bedövningen släppt och jag åt första gången på hela dagen strax efter 19.00, en macka från Sandys blev det. Jag har inte ätit där sen jag själv jobbade på Sandys då när den låg i Filmstaden i Norrköping, sedan dess har jag saknat deras goda subs. Men jag blev faktiskt lite besviken, de var mycket godare på "min tid"!!

Då hade vi alltid  en färdigblandad "dressing" på alla subs som bestod av senap, majo och creme fraise (hur stavas det??) men den fanns inte längre utan nu kletade de bara på lite senap och creme fraise, men majo hade de inte alls å det var den ingrediensen som gjorde hela "dressingen". Dessutom fanns det jätte goda varma blandningar bla mexican beef?! och ngr till, jaja struntsamma men jag saknade det gamla konceptet,

Därför har jag nu kommit på att jag lika gärna kan göra samma subs hemma som jag äter där! Tänk att de skulle ta mig nio år att komma på ngt så enkelt haha

Annars var jag som sagt hos tandläkaren idag och fick ett hål lagat, David var oxå där och drog ut en visdomstand så vår gemensamma nota låg på nästan 3000:-  inge kul alls. Men jag funderar på att byta tandläkare (går till privat idag) då min syrra går till ett ny öppnat ställe där det är mycket billigare. Vi var båda på en undersökning i höstas och hennes var 300:- billigare än min och då gjode vi exakt samma undersökning så jag vore ju dum om jag inte byter.

Efter tandläkaren åkte vi till Busfabriken med Tuwa, hon va helt salig över allt som fanns att busa med. Vi var överallt och ingenstans och jag kan lova att mamma och pappa hade lika kul som dottern. Milla, Bobbo och Leoni kom strax efter oss och jag har nog aldrig sett en så lycklig och glad tjej som Leoni, hon var fröken bus personifierad :)
Vi ska snart dit igen och det kommer bli ännu roligare när de blir äldre och kan/vågar göra mer än nu när de ännu är lite för små för att kunna utnyttja det till fullo.

Just det jag lyckades förstöra mitt nya linne som jag  tog på mig för första gången idag, jag fastnade i en slags rutchkana, typiskt min tur :(

Jag hade tyvärr ingen kamera med mig men Bobbo tog ngr bilder med mobilen så jag hoppas de skickar dem till mig så jag kan visa er imorgon.

Imorgon blir det jobb och sen träning med Linn på kvällen, har fortfarande inte hittat ngr träningsskor så jag får ha min sletna så länge. Men jag är ju iofs inte där för att gå modevisning (tillskillnad från andra) utan för att svettas och bränna fläsk!!

Miss you fancy lady

För er som inte riktigt förstod mitt förra inlägg är Cicci min bästa vän som jag inte träffar så ofta då hon inte bor här och vi båda två fick barn med en månads mellanrum. När vi nu väl ses händer det inte så mycket livligt, dvs vi är oftast inte utan barnen.

Jag saknar henns sååå, och våra busigheter...

Cecilia jag älskar dig gumman

Såg just på det senaste avsnittet av The Hills där Heidi och Lauren som nu är osams kände att de verkligen saknade varandra, jag blev helt tårögd och kände att jag saknar och älskar min vän Cicci som nu bor i Göteborg och som jag träffar allt för sällan sjuukt mycket.

Du var den första personen som dök upp i mitt huvud när jag såg den scenen. Vi ses alltför sällan och gör aldrig ngt roligt ihop som vi brukade på singeltiden :(


Älskar dig gumman och saknar dig ngt så otroligt.


Luktar det?!

Tilläggas kan att Tuwa släpper värsta mördar fisarna hela tiden nu :)

Mitt hjärtas gull är sjuk

Igår när jag tänkte bädda ner mig med ett Gossip Girl avsnitt (det jag såg idag), klockan var dryga 02.00 på natten, så hör jag ett hemskt skrik från Tuwas rum. Jag springer in och sladdar runt hörnen, Tuwa mitt har fått magsjuka och hon ligger där nerspydd hela hon. In i duschen med ungen och hon skriker högt av chocken, men inte mycket att göra hela håret var nerspytt. Hinner bara få rent henne innan hon spyr igen, som tur var i badkaret, väl klara lägger jag henne i henns andra säng medans jag bäddar rent. Undertiden kräks hon igen denna gången mest slem som tur var och dessutom kissar ner sängen då jag i min stress låtit henne ligga utan blöja.

Inte mycket att göra bara slänga in mer tvätt i maskinen och sen fortsätta med renbäddandet. Väl klar tyckte jag att Tuwa verkade må bättre så jag lägger ner henne i hennes spjälis och jag lovar hennes huvud hann inte nudda kudden innan nästa laddning kom å då va det inte lite. Duschen igen och ringde i panik till David och försäkrade honom om att jag inte ville stressa honom på jobbet men att jag hade det lite stressigt med allt. Efter det bäddade vi båda ner oss i soffan och bara mös, Tuwa skakade som ett litet asplöv och jag som mamma försökte va så beskyddande som jag bara kunde för att få henne känna sig trygg.

Mitt lilla hjärta det skar i mammas hjärta att se dig så hjälplös och frågande, mamma Älskar Dig och kommer göra Allt för att beskydda dig.

Idag mår hon lite bättre hon har inte ätit mycket men det lilla har hon fått behålla, nu sitter vi och ser på Melodifestivalen el som Agge kallar den "skitfestivalen" haha

Jag tål inte Carline af Ugglas men det är nog hittils den låten jag skulle lunna lyssna på utan att spy, ja jag gillar ju rockbruden som jag inte kan namnet på oxå :)

Förövrigt har jag hunnit stor städa och gjort riktigt fint här hemma, färgat håret och nu sitter jag å klurar på om jag ska ta tag i ögonbrynen med.
Jag "råkade" ju raka av mig halva ögonbrynet på nyårsaftonen (nej jag var inte full utan hade en ny ögonbryns kniv som jag inte tidigare fattat hur den fungerade, vet det nu) och nu har det nästan vuxit ut igen och blonda som de är syns de knappt till mitt svarta hår.

Bjuder på en bild av mitt hjärtas ägare:


Jag "vann" den ändå :)

Jag skrev ju tidigare om att min vän Emma hade en klänning på auktion på tradera som jag inte vann, det va inte jag som budade. Vad är då chansen att den personen som vann auktionen inte svarat på Emmas mail och heller inte betalat klänningen?! Det är ju ganska vanligt att man ibland blir lurad på tradera av oseriösa köpare och säljare för den delen men jag har både köpt och sålt ganska mycket och inte en enda gång har det blivit ngr problem. Jag är självklart jätte nöjd över att "affären" gick snett för nu får jag ju den istället.

Den har inte kommit hem till mig ännu men i veckan hoppas jag, tänkte ha på mig den på Alla Hjärtans Dag och mina nya porriga...

Så här ser den ivarje fall ut, visst är den super fin?!

Obs! det är inte tjejen på bilden som skrivit inlägget ;)



Det är jag det

Var just inne på Gossip Girl´s hemsida och där fanns det ett test man kunde göra som avslöjade vem man var mest lik i serien och jag blev den vackra Serena med motiveringen:

Du är mest lik Serena!

Du är en snäll och social person med stor omtanke för dina medmänniskor. Folk har ofta förutfattade meningar om dig pga. av din lyxiga livsstil, men egentligen så spelar pengar mindre roll för dig. Du är också väldigt populär, men det har aldrig varit något som du har eftersträvat. Du kan kallas en stor romantiker på jakt efter den stora kärleken!

Fast det där med lyxiga livsstil stämmer väl kanske mindre bra :)


Gossip Girl

Har just sett klart det senaste Gossip Girl avsnittet och längtar redan efter det nästa, det kändes ett tag som serien skulle balla ur i och med Bart Bass bortgång men nu börjar det verkligen hända saker. Ngt jag tycker är lite tråkigt dock är att Serena och Dan hela tiden gör slut och blir tillsammans igen, hur fan ska de ha det. Och varför pratar de inte mer med varandra så det inte blir så många missförstånd dem emellan, ja jag antar att serien då inte skulle va lika spännande och intrig rik direkt.

Jag älskar som sagt sexige Chuck Bass


Firad igen

Kvällen spenderades hemma hos min far och familj då vi alla var samlade för att fira Leo (igen) och äta gott.
Stannade till Let´s Dance började för att sen få reda på att pappa minsann inte skulle titta på det utan han skulle se "På Spåret" istället, snacka om pensio varning *asg*.
Fort in i bilen med barnen och hem till syrran, missade de tre första paren, jäkla skit, men de andra hanns med så vi stannade längre i stan än planerat.

Tuwa stackaren är dålig i magen så hon har gått och släppt riktiga rökingar hela kvällen och gjort nr:2 hela två ggr under tiden, mitt hjärta måste ha jätte ont i magen och prutten :(

Nu ska jag se Gossip Girl och hoppas att karln kommer snart, jag vill ju mysa!!

Allt jag nu behöver är piskan...

3-1 till mig varje gång, det är inte illa och nu har jag köpt ngt så porrigt att allt jag behöver nu är The Whip ;)



Mycket upptagen?!

Sitter och väntar på ett samtal, ett spännande samtal......

Men det ringer ju aldrig!!

Ångrade mig

Detta fick vi hem idag visst är de fina :) Jag älskar Villervallas kläder och Tuwa passar så bra i dem så nu börjar de ta över hennes garderob.


Villervalla

Idag kom paketet med Tuwas nya kläder från Villervalla och de var super snygga. Tänkte först ta kort på dem å visa men jag är helt enkelt för lat å seg idag för att hämta kameran och sen lägga in bilderna i datorn.

Dessutom känns det som jag har bloggtorka just nu, inget vettigt har jag att berätta och det lilla jag har är jag för lat för skriva om. Men men kanske bättre imorgon :)

Så fort Tuwa somnat ordentligt ska jag ta ett långt varmt bad och bara va, sen väntar boken Champagneflickan som jag nu kommit in i så jag har svårt att släppa den om kvällarna.
Har ni ngr bra boktips för snart är den utläst och jag behöver ju en ersättare :)?!

Träning, shopping och en jäkla massa skor

Idag bar det iväg till stan igen och en tur till min syster, först var vi inne på att åka till busfabriken med våra små troll men sen tog shopping lusten över och vi hamnade på Maxi. Väl där mumsade vi korv så det stod härliga till och jag hittade ngr fynd bla ett par skor till david, en träningsväska och en ny "åkpåse" till Tuwas vagn (babyproffsen). Jag köpte faktiskt inget till mig själv då jag ju va inne även igår å shoppade och köpte då mest till mig.

Men hur svårt ska det vara att hitta ett par träningsskor?! Vi var inne på Stadium och jag provade säkert 4-5par men ingen av de jag fastnade för fanns i min strl, så jäkla typiskt nu när jag faktiskt har tänkt att ta atg i träningen.
Imorse klockan 9.30 var vi på gymmet och körde ngn timme innan jag och Linn beslutade oss för att vi gjort vårt och gick till relaxen för att bubbla och slappa lite. Så nu vill jag verkligen komma igång när jag äntligen har ngn att träna med som kan tjata på mig när jag inte riktigt orkar, mamma har oxå börjat så nu är vi ett helt gäng som kan peppa varandra :)
Ska göra som min vän Emma och mäta mig innan ordentligt så man kan se om det blir ngn skillnad, mån, tis och torsdagar ska vi försöka ta oss tid å träna. Håll tummarna ;)

Så därför förstår ni säkert att jag verkligen behöver ett par riktiga skor, mina jag har nu är jätte slitna och med målarfärg på, inte så snyggt.

BTW

Vart har mina kommentarer tagit vägen?! Nu när jag loggar in på min blogg så står bara mina inlägg och inte ngr kommentarer imellan dem, konstigt, ngn som vet hur det kan ha blivit så??

Inte för att jag har fått ngr kommentarer nu på flera dagar men de jag fått tidigare står heller inte med :(

Bad

Tuwa äter lite och vi ska snart iväg till badhuset och idag håller vi tummarna för att barnbassängen är ledig :)
Funderar på att åka till stan en snabbis när vi är klara och handla vaxduk som T kan ha under sin matstol, hon är bra på att kladda fröken vår, och en till när hon ritar. Sen hämta upp ett regnskydd till T´s vagn vi beställt från babyproffen och endast tagit dem 3månader att få hem ;)

Söndag

Vädret ute idag är jätte fint, solen tittar fram för ovanlighetens skull och det är liv och rörelse utanför vårt hus. Det är en perfekt dag för att gå ner till slottet och mata ankorna (det gjorde vi igår) och ta en fika med familjen.
Tyvärr har städningen inte blivit gjord den här veckan så det är det som står som prio ett idag, så snart ska jag åka iväg och storhandla för att sedan ta tag i hemmet :( Inge roligt alls men det måste ju tyvärr göras, funderar på att skicka iväg man och barn så jag kan städa i lugn och ro. Han hjälper ju oftast inte till ändå, dessutom blir jag nästan alltid på så dåligt humör när dammsugaren ska fram.

Ny design

Efter många timmars slit och velande bestämde jag mig tillslut för denna bloggdesign för ett tag framöver :)

Nu sover Tuwa skönt i sin säng och jag ska ta och äta en skål nudlar, har knappt ätit ngt idag så nu skriker magen efter mat och jag var för lat för att göra ngt annat. Min nudlar tänker jag avnjuta tillsammans med ett avsnitt av Grey´s Anatomy :)

RSS 2.0