Bills, bills, bills

Så då var alla räkningarna betalda och jag känner mig både lättad och lite irriterad, tänk så mycket pengar vi betalar varje månad bara för att leva.

Nej nu ska jag mysa med dottern istället :)

Puss

Mumma

Efter att ha pratat med min vän Emma igår kväll och fått reda på att hennes kompis köpt ett par skit snygga skor på nelly.com så var jag självklart tvungen att gå in å kolla. Jag vet inte vilka skor hon har köpt men jag hittade ett par jätte snygga skor som jag bara vill ha. Jag har varit ute efter ett par gladiator klackar länge nu men inte hittat ngr snygga, helst av all vill jag ha ett par som jag såg i The City men hur lätt är det att hitta just ett par sånna?!

Ngt jag tycker är lite svårt med just de här gladiator skorna är att det är en fin gräns mellan skit snygga och helt enkelt bara hor aktiga pjucks. Jag har aldrig varit mycket för platå fram på skorna då de lätt ser ut att va stripp skor, typ.

Hur som helst de här fastnade jag för, inte direkt riktiga gladiator men super snygga.
Och priset endast 399:- som hittat :)


Bild lånad från www.nelly.com

Let`s Dance

Jag bara ÄLSKAR Morgan i Let`s Dance hur sjukt duktig är inte han?! Jo han är helt grym, han är bäst helt enkelt!

Hela han är så mysig, glad och otroligt charmig och duktig, helt klart min favorit i programmet så nu håller jag tummarna för honom. Med andra ord vet ni nu vem som vinner, eftersom jag alltid har rätt i sånna här program.
I varje fall de senaste åren :)

Go Morgan GO!! :D

Rösta nu alla :D

P.S Ngn som kommer ihåg Morgan från sommarlovsmorgon Tippen?! Det gör jag och han var underbar redan då :)

Puss

Torsdag och väldigt trött

Hur kan man vara så trött, jag har inte gjort många knop sen jag kom hem från jobbet så i helgen blir det stor städning för min del. Mamma och Rune var här och tog en öl eftersom vi nu fått igång vår maskin var vi ju tvungna att demonstrera den :)

Igår var jag och Tuwa och badade ihop på badhuset, skit kallt i vattnet dock så vi var inte där så länge. Jag hade tänkt att vi skulle vara i barnbassängen som är jätte varm och går att höja och sänka men det var tyvärr simmskola på kvällen, det är det nästan varje kväll tyvärr, så vi ska dit igen på måndag dag då den är ledig :)

När vi badat klart, duschat och stod å klädde på oss upptäcker jag att David inte har tagit med ngn blöja till Tuwa, panik kan jag säga. Jag kunde ju inte direkt ta på henne bodyn å hoppas på att hon skulle hålla tätt tills vi kom hem, eftersom jag vet att hon nästan alltid kissar då hon är utan blöja. Förmodligen för det är så skönt att få lufta lite :)

Hur som helst så var det en tjej i omklädningsrummet som hörde mig prata till Tuwa om vårt stora problem och kände igen Tuwa från dagis, det visade sig att hennes son går på samma avdelning som Tuwa. Snäll som hon var gick hon ut i receptionen och hämtade en badblöja som Tuwa fick ha tills vi kom hem. Självklart glömmer jag bort att hon har den på sig och 45minuter senare kissar hon och den är ju som sagt skapt för att hålla tätt i vattnet men torr så läcker den ngt jag snabbt upptäckte .

Nästa gång åker jag hem efter jobbet och packar själv istället för att David packar åt oss och tar med sig upp till jobbet  när jag slutar :)

Auktionen som jag INTE vann :(

Kom just hem från min syster där det var kalas för hennes dotter Leoni som fyllde 1år, vi hade jätte trevligt men det var inte det jag skulle berätta om. Väl hemma, efter att gett Tuwa mat och sussat henne sätter jag på tv`n och det är ett program om mödrar som korsammar. Alltså de ammar varandras barn, inte kanske det trevligaste.
Oki jag förstår om det är så att den ena mamman inte kan amma och man skaffar ngn som ammar åt en, el nej det gör jag nog inte men men. Det var inte mitt stora problem med programmet utan att barnen el bebisarna som de själva kallade dem, var minst 2-3år och det är INTE okej överhuvidtaget. Skit äckligt ju när ungen själv kan hoppa upp i ens knä dra ner tröjan och ta tag i tutten, hur fan tänker såna mammor??!  Men som sagt det var det ingen som ens reagerade på i programmet utan det som väckte uppmärksamhet och disskutioner var ju att korsamma, sjuka människor säger jag bara!!

I övrigt så är jag lite små bitter över att förlorat en auktion min vän Emma hade ang en oanvänd fodralklänning som jag jätte gärna ville ha. Självklart så är jag inte hemma när auktionen tar slut utan i bilen på väg till dagis. Så därför ber jag Emma själv buda åt mig, jag sa typ att hon kunde buda 240:- ngr minuter innan avslut och självklart hinner en annan kärring lägga 245:- å när Emma ska buda över åt mig är det försent. JÄKLA SKIT helt enkelt, hade jag vart hemma å märkt att den började stiga i priset och att de va fler som va på hugget hade jag säkert lagt 350:- för att va säker på att vinna den ...Men nu var jag ju inte hemma :(

Kan man muta tjejen som vann den tro??!

Saken är den att jag förlorar aldrig en auktion jag verkligen vill vinna, just för jag är så korkad så jag i slutet ser det som en sport å bara budar på å då ganska högt för att va säker på att vinna. Å när jag väl vinner så finns det ingen skönare känsla, att veta att ngnstans sitter ngn å tjurar järnet för att de just förlorat, själv får jag ett sånt lyckorus i kroppen att jag är lycklig resten av dagen. Dessutom har jag har en liten vinnar sång jag kör den närmsta timmen efter.

Den går som följer: Jag vann, jag vann tjohoo för jag vann , vem vann? jo det va JAG..

Å nu får jag inte sjunga den el känna det ruset jag så gärna ville uppleva idag, istället är det jag som sitter å tjurar här hemma å grämer mig över att va faan va jag inte hemma för. Vilket jag hade vart om det inte var för att David va tvungen attt jobba över så jag fick åka å hämta Tuwa själv grrr det är helt hans  fel, japp så måste det va!

Nu ska jg dränka mina förluster i sprit!!

P.S Jag hatar mobilt bredband, under den tiden det tog att skriva detta inlägg har jag fått återansluta 3hela ggr super irriterande!
Puss

Så nedrans taskigt

Jag har nog aldrig blivit så grundlurad som ikväll när David bjöd på en jätte god och krämig pasta rätt med strimlat biffkött.
Gladeligen satt jag och mumsade i mig en jätte stor portion när jag hittar en liten sena i en bit och påpekar att sån bit skulle jag aldrig kunna äta. David säger då att köttet var svårt att "putsa" och jag fattar inte vad han menar å påpekade att jag har gjort det hundratals gånger å så svårt är det ju inte.

Karl kläcker sen att jag aldrig "putsat" det här köttet och jag ser frågandes på honom och kommer på att det säkert inte alls är nötkött, paniken börjar krypa på. Är det kalvkött??!

Jo men visst är de det, jag höll på att spy el mest inbillade jag mig för det var ju jätte gott men jag äter helt enkelt inte kalv bara för att. Det är inte så att jag tycker kalvar är så söta el ngt så utan jag har bara bestämt mig för att vissa kött äter jag inte bara för att som sagt. Jätte larvigt och nu när jag har ätit det kanske jag ska börja prova mer mat bara jag inte vet vad det är innan för då går det inte ner utan jag bara tuggar å tuggar tills det blir en stor boll i munnen å jag mer el mindre spyr.

Ren idioti: Ja

Nu ska jag snart ta ett bad och krypa till kojs med mannen dvs om han kan släppa sitt jäkla x-box.

Puss

Bättre sent än aldrig

Jo det blev en tur till staden och min bror och Amanda var inte svår övertalade så de hakade på. Lite shopping blev det för min del oxå ett par mysbyxor och en super härlig tröja att matcha med, Tuwa fick två bodies, David två super snygga tröjor från Jack &Jones och en tröja till min bror i present från samma butik.

Var även och bytte vår Draught Master så nu har vi fått en ny och gissa om glädjen var stor när den denna gång tystnade efter 1-2min som den ska och öl kom när jag tappade upp :) Så jäkla typiskt att den andra var paj som jag hade styrt för att fixa tills i lördags men men nu funkar det som det ska så bättre sent än aldrig antar jag.

Nu sitter jag och väntar snällt i soffan på att David och Tuwa ska komma hem från affären, David ska laga mat och man vet aldrig vad det blir så jag väntar med spänning :)

Puss


En tur till staden?!

Funderar starkt på att åka in en sväng till stan idag och shoppa lite, vi var ju inne i lördags och visst fick vi med oss ngr påsar hem men det va mest stressigt så jag känner att jag inte riktigt hann kolla ordentligt :)
Måste ju byta den förbaskade Draught Mastern oxå, hoppas jag får en ny rakt av så den här inte ska lämnas in å kollas på vad det är för fel så vi får vänta på en ny, då kommer jag verkligen gå i taket!

Karln är som vanligt på jobbet å styr, vi byter leverantör idag från Spendrups till Carlsberg så det är mycket som ska fixas, ölkranar ska bytas ut och fatanläggningar,kylskåp, glas mm. David var kvar till 03-04 inatt och bytte ut kylskåpen och fyllde på med nya dryckerna så hur han orkade gå upp imorse fårstår jag inte. Tänkte ta en tur upp in vi drar in till stan och kolla hur det går för dem.

Nej om man ska ta och ringa syster för att höra om hon hakar på?!

Puss

Sleepless in Finspång...

Så nära men ändå inte, jag höll båda tummarna när jag la Tuwa för natten strax innan 21 och trodde faktiskt att hon skulle sova hela natten. Men nej inte den här kvällen heller, strax innan 22.00 hör jag henne vrålandes från sitt rum och hon ville inte sova mer utan skulle upp. Nu är hon mest sur hon vill inte ha ngt jag gett henne utan är förmodligen så övertrött att hon själv inte vet vad hon vill, börjar bli ganska jobbigt att hon inte vill somna om kvällarna.

Hon har ju sen hon var dryga 2månader sovit hela nätterna så vi har ju varit väldigt bortskämda, men sen två-tre veckor tbx så vägrar hon sova om kvällarna, hon är gärna vaken till 00-01.00 om kvällarna och det är ganska jobbigt om man är ensam hemma och dessutom jätte trött själv.

Vet inte riktigt hur el vad vi ska göra för att få henne sova bättre då vi redan provat att låta henne sova mindre om dagarna så hon är tröttare tidigare på kvällen men då somnar hon bara vid 20.00 å så har hon som en klocka i sig så hon vaknar igen vid 22-23 tiden å vill va uppe ngn timme till. Det är som att hon känner på sig att hon somnat för tidigt och därför vaknar så hon inte ska missa ngt.

Någon som har ngr tips på vad vi kan göra??!

Nu är hon påväg ut i köket men jag vet inte vad hon vill ha då jag redan erbjudit henne det mesta hon brukar äta och inget är bra.

Hon är ju svin trött varför vill hon inte sova??

Grattis till er båda

Ska snart iväg och fira mitt systerbarn Leoni som fyller 1år på tisdag så nu är det middag hemma hos mamma om en kvart.
Igår vart mitt hjärta 24år hihi det va ett tag sen man själv var så ung men David känns mycket äldre så ålders skillnaden mellan oss tänker jag aldrig på. Vi hade en lugn kväll då Tuwa fortfarande inte var helt frisk, det vart tacos och besök av mamma, Rune och Amanda. Vi hade jätte trevligt och satt och små pratade om ditt å datt mest hela kvällen.

Jag hade gett David en Draught Master (stavas detså?!) i present som vi självklart inte fick att fungera. Den byggde helt enkelt inte upp ngt tryck så jag kan säga att jag va bra förbannad, speciellt eftersom det va ett helvete att få tag på allt då det va slut på ngr ställen. Imorgon ska jag hur som helst in å byta den för den måste va paj vi provade hur många ggr som helst å så svårt kan det inte va att vi gjorde fel varje gång.

Nej nu måste vi rusa, trevlig kväll :)

Puss

Soffpotatis

Tuwis är sjuk så idag är det jag som är hemma å vabbar, stackarn har en otäck hosta och feber. Just nu sover hon så nu ligger jag i soffan och slappar framför Melrose Place, vilken skit serie igentligen å ändå så följde man den maniskt i flera år. Tänkte jag skulle kolla de nya avsnitten av Brothers and Sisters istället sen blir det nog duschen då jag ska jobba ngr timmar ikväll i relaxen.

Igår vart det en sväng upp till jobbet efter att jossan slutat jobba, det slutade med att vi satt 4 tjejer å snackade skit å drack öl å Breezers i 4h. Så smått seg är även jag idag, trodde först att jag oxå hade feber men jag tror inte det, har inte hittat tempen iofs så säkert vet jag inte.

Hungrig är jag oxå men alldeles för lat för att fixa ngt, iofs gjorde David en sjukt god köttfärsås som jag skulle kunna äta annars blir jag väl utan tills jag börjar jobba å det kanske inte är så smart.

Nej inget mer vettigt att skriva så jag fortsätter mitt slappande.

Pappa, inte så dum han inte..

Ja visst är de bra att ha många gånger, men måste de alltid veta bäst och få en känna sig såå liten. Jag ringde honom förut just för att jag ville ha lite råd ang bilar som vi tittat på, han sa väl som jag igentligen redan vet själv att det är bäst att vi inte rusar in i ngt köp utan att vi tänker till både en och två ggr innan vi slår till.

Sen om man ska hård dra hans tyckande så skulle vi nöja oss med den vi redan har eftersom man bara går back på bilaffärer och våran ändå inte är så dum.
Vi tänker dock mer i de banorna att om vi säljer den nu så får vi igen det vi gav för den för ett år sen och på så sätt lösa det lånet och sen titta på en ny bil och teckna ett kanske mer förmånligt lån än det vi har idag.
Han höll iofs med om att det inte va en så dålig ide bara vi vet vad vi har för ekonomi och har råd till det, vilket vi då skulle ha å då utan att gå på knäna förstås :)

Så nu blir det nog att vi säljer vår bil och blir skuldfria ett tag innan vi går på´t igen, som sagt det är ju köparens marknad nu och bilar finns det gott om. Bara så typiskt mig att snöa in på just en bil som bara är så bra när det säkert finns en likadan om ngr månader vi kan köpa å det utan att åka Svedala runt dessutom.

Ja jag va ju super positiv i början av vårt samtal men så tog pappa ner mig på jorden och jag håller faktiskt med honom, men ibland vill man bara ha å ha å att det ska gå så lätt ..haha dags att växa upp lite....kanske....el jag har ju alltid pappsen som övertalar mig till det rätta i slutändan så jag kan fortsätta leva i lala-land ett tag till :)

Hur som helst är bilen vi kikar extra på och förmodligen kommer köpa en Toyota Corolla Verso å så här ser den ut :)



Bild lånad från www.bytbil.se

Bilköp på G

Står på jobbet, det är inte mycket action idag men jag antar att det är för det är strax innan löning å folk är mer el mindre panka efter jul och nyår.

Vi håller på å kollar på en ny bil som jag hoppas vi slår till på, visserligen skulle det kosta mer i månaden än bilen vi har nu men då är den här 5år yngre :)

Men vi får se hoppas kan man ju alltid :)

Ett dopp i badet

ja gud så skönt det skulle va att lägga sig i ett varmt bad med bubblor i och tända ngr ljus å bara va :)
Tuwa har gått och lagt sig så jag ligger i soffan och slappar, helt underbart, hoppas på att hon inte vaknar ngt ikväll.

För övrigt har jag jobbat hela dagen och på kvällen vart det middag hos mamma för att fira min brors födelsedag.
Jag känner mig helt slut i kroppen som typ efter ett träningspass så det där badet ska jag nog ta och ordna snartast måste bara plocka ur allt som Tuwa slängt i först.

Hon gör alltid det, så fort hon är i badrummet tar hon allt hon får tag på och slänger i, sen vill hon bada såklart :)

Nej ikväll ska det bli sängen tidigt för mig, jag säger det varje dag men idag måste jag verkligen det då jag inte gått å lagt mig tidigare än 01-02 hela veckan och sovit dåligt.

E det ngn bra film ikväll förresten, jag e sugen på Wallander men man har ju sett de flesta. Just det skulle ju sova tidigt, kanske kan läsa lite innan jag släcker lampan dock :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Puss

Pray to God you Never get Caught!!

Jag sitter och pratar med min bror el rättare sagt vad jag tror är min bror på msn, han säger att han och hans flickvän har gjort slut och att han är på statoil å hänger. Saken är den att de va osams igår å visst de kan ha gjort slut men de blir alltid ihop igen så det hänger jag inte upp mig så mycket på, men sen säger personen saker som bara micke vet el ngn av hans kompisar tex att Amanda (mickes flickvän) ska till Hugos ikväll, vilket hon skulle. Då är det ju självklart att man tror man pratar med sin bror, men nej han va som ett frågetecken när jag ringde honom, de har inte alls gjort slut å han har inte vart inloggad sen 16.00 tidigare på eftermiddagen.

Det finns bara ett visst antal av hans kompisar som vet hans lösen och då kan man lätt utesluta det till att det är ngn kompis speciellt eftersom de visste saker ingen annan "hacker" skule kunnat veta. Vem faan gör ngt sådant??!

Micke har misstänkt att det va ngn för när han logga in tidigare var det ngr kontaker som han inte hade pratat med på jätte länge som nu hade skrivit svar på saker han inte ens har frågat. Med andra ord den personen kan ha skrivit vad som helst till dem och eftersom den personen bara ute efter att förstöra vill varken jag el min bror veta vad, jag har nu raderat hans msn/hotmail adress och det går inte att aktivera igen pga av lösenordet. Jag har skapat en ny åt honom där bara vi i familjen blivit addade så nu ska väl inte ngn kunna komma in å försöka förstöra.

Jag skulle kunna slå in pannbenet på den jäveln som fuckar med min bror så för deras skull hoppas jag att vi aldrig kommer få reda på vem det va, familjen  är som sagt familj å den jävlas men inte med ostraffat. Inte i min släkt!!

Min msn vart oxå "hackad" för länge sen men då var det inte ngn jag kände utan ngn idiot som tyckte det bara va kul, att den inte kände mig märktes fort på konversationen den haft med mina kontakter.


Som sagt vem behöver fiender när man har vänner som min bror?! Era avundsjuka AS?! Det är ju som sagt inte hans fel att ni inte får knulla!!

Skor, alla älskar vi dem

Jag köpte ju ett par sjukt snygga skor i Glasgow, höga svarta med lila inuti och lila på klacken för endast 55:-  fattar inte att jag inte köpte fler både till mig och mina vänner. De fanns i blått, svart, lila och chock rosa, det e då faan att jag vart snål helt plötsligt då vi va iväg. Jag kan säga att min syster vart ganska sur när jag berättade att jag köpt dem men inga till henne och jag förstår henne, varför gjorde jag inte det?! Va jag full el??

Just det jag ramlade även i dem första gången och skrapade upp hela knäna, typiskt mig att trampa rakt i skåran på ett brunnslock och då vricka foten. Dessutom precis framför vakterna på ett ställe vi tänkt gå in på så vi fick inte komma in då de trodde jag va full. Hallå fattade de inte att jag bara va nybörjare!! För jag va faktiskt inte full trot el ej :)
Efter det haltade jag i en dag efteråt men sen mjuknade vristen upp sig :)
Måste träna på det där med klackar haha


Ny bloggare i sikte

Ja än så länge är det visst ingen som vill ge mig ngt tips på present, tråkigt, tänkte att det kanske va så att ingen läste min blogg men så va inte fallet eftersom jag kollade statistiken förut.

Hur som helst min karl har börjat blogga, han gjorde en blogg för 1,5år sen och har inte skrivit ngt sen dess förrens igår då så nu kan ni även följa hans tankar och dagar. Självklart kommer han ha lite mer seriösa inlägg än mig men ibland överraskar han med ngt roligt så kika in vettja ;)
Så idag har jag därför gjort en ny design till honom, ganska tråkig iofs men en sån som han ville ha. Det enda jag ska göra innan den är helt klar är att lägga in lite bilder så den får lite färg, sen kommer den säkert ändras under tiden men den är bra roligare nu än den va i standard modellen tidigare.

Och nej david är inte jätte kristen och går i kyrkan varje söndag, han är troende på sitt sätt och har tex texten Luk 10:18 in tattuerat över dödsängeln på sin underarm. Luk 10:18 är texten man ser på första bilden i headern, själva bilden kommer bli hans 3:e tattuering på överarmen. Ifall ngn undrade ;)

Funderar nu på om man ska se ngn film el va så förståndig och gå å lägga sig och kanske läsa lite innan John Blund förhoppningsvis infinner sig?!



Födelsedagspresent

Min bror fyller 21år imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom, dessutom är ju klockan redan14.00 och jag har alltså inte så mycket tid på mig iheller. Jag jobbar dessutom hela dagen imorgon så då hinner jag inte köpa ngt :(

Snälla hjälp och kom med förslag ?!

Mys från Glasgow

Jag lägger ju nästan aldrig ut bilder på mig själv i bloggen men jag gillar den här bilden just för att jag ser ganska menlös ut och David ser typ medvetslös ut haha

Bilden togs efter att vi vart ute i kylan och sett sevärdigheter och tagit en å en annan öl från klockan 10.30 å vi va då hemma ca:01.00...smått sletna
Hur som helst hade vi ju en grym resa och min älskling tog med mig överallt, that´s my MAN :)


Har lagt Tuwa

hoppas, hoppas, hoppas nu på....John Blund i hennes rum :)


Inte riktigt som jag tänkt mig

På väg hem från jobbet ringde mamma och sa att vi ändå skulle äta där hemma istället för hemma hos mig som jag skrev tidigare, jag bara kände suck. Eftersom jag är helt slut efter dagen på jobbet tyckte jag det skulle va skönt att de kom hit så jag slapp packa ner saker och barn i barnvagn å knata dit. Istället tackade jag då nej pga att jag helt enkelt är för jävla trött för att röra mig hemifrån ikväll, känns sådär jag skulle vilja va där men orkar bara inte men nu i efterhand skulle det va gott med tacos. Får väl göra det hemma istället på söndag kväll till mig och min lilla familj :)
 
Ikväll blir det förövrigt Let´s Dance i sann fredags anda, hoppas det blir många danser med fart i då det tråkigaste som finns är när de dansar vals. Men det blir det säkert även den här gången kom jag på eftersom bara halva grupen dansade den förra veckan.

Jag håller tummar och tår för att Tuwa somnar som hon ska ikväll å inte som igår då hon vaknade igen å va uppe till 01.00 då hon tillslut somnade i vår säng. Inte mycket till mys mellan mig å maken då inte.

Nu står Tuwa och bajsar vid fåtöljen, hon är så söt nu när hon börjat gå och gömma sig när hon ska göra det stora.
Haha kom just på att David berättade att just innan jag kom hem hade hon bajsat och när han håller på och byter blöja sträcker hon ner händerna och sliter tag i blöjan mot sig så hon fick bajs på hela benen och armarna och på sidan av tröjan. David som ska försöka va snabb och ta tillbaka den fick bajs på hela händerna, jag skulle kunna ge mycket för att se honom i den situationen haha

Nej nu luktar det bäst att byta, önska mig lycka till ;)

Puss

Jobbar å står i

Är på jobbet och känner mig helt slut, vart mycket på lunchen och jag jobbade själv så ett tag va jag inne på hur skönt det skulle va att antingen klona sig själv eller ha två extra armar. Inget av det hände dock så jag fick springa röven av mig så nu har jag knappt ngn kvar (önsketänkande). Nej vars jag har knappt ngn häck å tala om från början, platt å jävlig är den så jag skulle vilja ha lite mer put men är för lat för att träna såklart.

Ikväll blir det tacos hemma hos mig, mamma skulle åka å handla så lagar jag. Mycket skönare att göra det hemma hos mig då vi har dismaskin å de inte. Syrran å Leoni skulle ev oxå komma och även sova över, jag har lovat att passa Leo när Milla jobbar imorgon. Det är visserligen bara ngr timmar så vi får se hur mycket bus kan de hinner hitta på med mig de små trollen :)

Nu ska jag äta bakadpotatis med fin hackat bacon och en massa sallad, jummie...ska även övertala kocken om att jag ska få ta med mig en laddning natchos och guacca till kvällen :)

Puss

Hata katten

Jäkla skit katt nu har han vällt mina fina tulpaner och har under dagen  bitit och slitit i dem så nu har de redan börjat sloka. När jag då tar bort blommorna och ställer dem där han inte kommer åt dem så upptäcker han istället kristall lampan så nu hänger han i den å dinglar. Jag dödar fanskapet snart, el nej det gör jag självklart inte men jag blir jäkligt irriterad i varje fall.

Jag har beställt dörrar nu till vardagsrummet de ska bara lackas så får jag dem, ska bli så skönt för då ska inte katterna få vara här inne om dagarna. Kanske lite när vi är hemma men jag är så trött på allt katt hår som är överallt på soffan och mattan och Milo som bara förstör, kan han inte bara ligga å va söt?!

Puss

Ganstern Milo


Segobert

Jag är så trött ikväll å skulle kunna somna på två sekunder om jag bara fick. Tuwa är minst lika trött hon med men hon måste få i sig lite mer kvällsmat innan jag lägger henne för annars vaknar hon bara framåt elva tiden ikväll å det vill jag ju inte. Bara jag inte blir övertrött så man istället blir pigg å inte kan sova, jag behöver verkligen min sömn inatt då jag inte fick så mycket natten som va.

Tuwa hon är så söt, just nu leker hon tittut med vår kattunge Milo här hemma och hon skrattar för fullt :)



Just det måste lägga upp en bild på mina fina tulpaner som jag bara va tvungen att köpa igår när jag såg dem, älskar tulpaner och kan inte få nog av dem. Hade jag haft råd skulle jag ha färska tulpaner ståendes i hela lägenheten året runt, men men man kan inte få allt :)


Bollhav?!

Tänkte jag skulle ta en dusch nu på kvällskvisten och hade helt och hållet glömt bort att den redan var bokad. Problemet är att jag börjar jobba klockan nio imorgon bitti och jag är sjuk morgon trött så det finns inte en suck att jag orkar gå upp tidigare å duscha då. Så alltså är det jag och sisådär 200 bollar, det är det som kallas Boll-Hav :)

Kanske ska berätta anledningen till varför poolen med bollar ligger där och det är för att vår kära dotter hällt mjölk i bollhavet som jag märkte igår eftersom det luktade bra surt typ spya. Förmodligen va det ngn vecka sen hon utförde dådet!

Puss




Bjudning.

Det vart tillslut båda rätterna och teriyaki marinerade kycklingfileér vid sidan av, alla tyckte det vart super gott så det va trevlig.
Med alla menar jag min sambo, min syster, min bror och flickvän Amanda och min mamma och hennes man, jag har en grej av att alltid bjuda in på spontanmiddagar och då gärna med mycket mat och att alla är bjudna. Kanske inte va helt rätt dag att göra en bjudning ikväll då jag va barnvakt å allt men det ordnarde sig bra ändå. Jag började redan med maten och alla förberedelser vid halv fem och maten stod på bordet ca 19.00 så nu är jag helt slut.

Att va barnvakt gick faktiskt över förväntan, Leoni sov mer el mindre hela natten och vaknade till endast vid halv sex på morgonen då det bara va att stoppa i nappen så somnade hon om. Sen vaknade hon igen vid halv åtta men jag va så trött så jag provade igen å ploppa i nappen och det funkade så vi gick upp vid 9.00 istället. Tuwa däremot tog sovmorgon som vanligt och öppnade sina vackra ögon framåt tio tiden.

Lite smått stressigt vart det dock när båda va super hungriga och skulle ha mat samtidigt, som tur var äter Tuwa helt själv men kladdar gärna i slutet när hon börjar bli mätt så det lite övning fick jag.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett glas rött och hoppas på att min karl kan söva dottern snart, just nu sitter hon nämligen och mumsar kvällsmat.


OBS!! Uppdatering 21.56 Tuwa sover :D och det va jag som la henne inte David han kollade i nya H&M katalogen och kryssade i vad han ville ha.... haha

Puss

Matdags

Sitter å googlar på olika recept tills kvällen, jag har ju lovat att ha middagen ståendes på bordet när mannen och min syster kommer hem. Hittills är jag inne på nudel wok med antingen kyckling l el lövbiff, jag har hittat två mumsiga recept med olika ingredienser men kan inte riktigt bestämma mig. Vilken av dem tycker ni ser godast ut? I recept 2 tänkte jag ha i olika wok grönsaker så den både ser och blir godare :)



Ingredienser
400 400 g glasnudlar
300 300 g lövbiff
1 1 knippa färsk koriander
1 1 orange paprika
1 1 röd lök
1 1 dl sesamfrön
1 1 lime, saften
1 1 dl sweet chili-sås
salt och malen vitpeppar
olivolja



250 g nudlar
500 g kycklingbröst
1 knippa salladslök
1 tsk färsk ingefära
3 klyftor vitlök
1/2 stk färsk chilipeppar
3 msk solrosolja
3 msk sojasås
1 1/2 msk citronsaft
färsk Legro koriander


Bild och recept 1 är hämtat/lånat från www.recept.nu
Bild och recept 2 är hämtat/lånat från www.recept.se
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Babysitter?! Jajjemen

Idag rullade vi fårrden till IKEA för att köpa lite smått å gott, jag hade siktet inställt på en ny matta till vardagsrummet och det blev det plus en massa annat. Tuwa va jätte duktig hela tiden och gick/sprang bredvid oss utan att röra ngt. Helt otroligt igentligen med tanke på allt som finns där, men sån är hon vår duktiga flicka :)

När vi kom hem blev det dammsugning av hela lgh innan jag placerade ut mina nya saker, hatar verkligen att dammsuga och skällde helt i onödan på min syster pga mitt dåliga städ humör. Hur som helst så bad jag om ursäkt och fick skämmas resten av kvällen.

Milla var här för att jag ska va barnvakt åt hennes lilla tjej Leoni (snart 1år) imorgon då Milla jobbar extra hela veckan å jag ändå va ledig nu tisdag. Så inatt får vi se om vi får ngn sömn, Leoni sover inte riktigt som Tuwa gjort i över ett år dvs hela nätter och väldigt länge på morgonen.
Och just nu är lilla Leoni även förkyld så hon sover sämre än vanligt, jag har därför bullat upp med kuddar under hennes säng så hon ska få lättare att andas stackarn. Hon är så söt mitt lilla systerbarn och imorgon ska vi busa hela dagen tills Milla och David kommer hem då jag har lovat att ha maten klar :)

Nu blir det snart CSI Miami och mys med maken :)

Sussa sött
Puss

Min dotter har börjat blogga igen...

El jag har gjort det åt henne, så passa på ni som vill följa en 16månaders tjejs vardag fylld med bus och lek för snart tröttnar säkert mamma igen haha.....jag lovar massa bilder i varje fall, såklart med Tuwa i fokus ;)

Puss


Dilemma

Hade ställt in mig på att ta med mig familjen och åka till min far idag, självklart är det ngn löjlig fotbolls match vid 17 tiden idag som D bara måste se. Så antingen åker jag själv och lämnar karln hemma el så stannar vi alla hemma och jag städar istället..hmmm svårt val, jag behöver verkligen snygga till lite här hemma men sååå tråkigt!

Vi får väl se.....

Nej nu ringde pappa just så det blir hem till dem idag på middag :)

Städa får jag väl göra när jag kommer hem, vill så gärna åka till Ikea imorgon då jag är ledig och när man kommer hem med nya fina saker vill man ju ha rent omkring sig :)

David är himla mysig idag, kan bero på att han fjäskar lite nu för han fick stanna hemma å gå på O´Learys (jobbet) istället.
Hoppas han fortsätter med det det är ju väldigt trevlig med en gullig karl å komma hem till :)

Puss

Så fel man kan ha..

Ja jag hade ju då tänkt en trevlig kväll med lite sociala människor, trevliga oxå för den delen, min sambo dock som jag tidigare skröt om aldrig missade ett avsnitt av LD ligger i vårt mörka sovrum med täcket uppdraget å "vilar".
Har jag sagt att han är 5år yngre än mig alltså snart 24år och det är fredag. Jag dööör av uttråkan....men inget ska förstöra min fredags kväll med min favvo show så jag har knäckt en bira och skruvat upp volymen, tjohoo klackarna i taket..el ngt :)

Puss

Tjohooo

Ikväll börjar Let´s Dance det är nog utan tvekan det enda program som både jag och David sitter spikade framför vaje fredag. Ska bli kul att se vilka som  valsar vidare den här gången, håller tummarna för att vi denna gång slipper ha en ny Brandeby som man ska behöva sitta å glo på vecka efter vecka och som inte blir ett dugg bättre ändå. Men det är ju iofs vi svenska folket som sitter å röstar så in i helvete barnsligt.

Annars har jag fördrivit dagen med att busa med Tuwa, och när hon sov tidigare såg jag på filmen Mamma Mia, hade inte sett den tidigare och jag hatar i vanliga fall musikalfilmer så jag var nära på att stänga av redan efter 5min.
Som tur var gjorde jag inte det utan det visade sig att den va väldigt bra alltså väldigt töntigt, typiskt tjejjig men ändå bra :)

Förra helgen var vi i Glasgow för en weekend bara jag och David, vi hade skit kul och jag fick se många sevärdigheter med David som guide. David bodde ju där i ca 1,5år och flyttade hem först då han träffade mig :)
Mer om resan ska jag berätta senare men just nu hinner jag inte, vi är bjudna hem till bror min på lite öl och vin och såklart Let´s Dance så nu e det skynda skynda...

Puss

RSS 2.0