Thailand

Ja idag åker vi har sett fram emot den här resan såå och nu är dagen kommen. Jag har självklart inte ens börjat packa men jag har åtminstonde skrivit en rejäl packlista så det ska nog gå bra och jag hoppas verkligen inte JAG glömmer ngt för det är ju självklart jag som packar åt hela familjen :)

Nej nu måste jag sätta fart börjar få resfeber och magen lever sitt egna liv fy fankn men skönt ska det bli :)

Sovmorgon

De som säger att sovmorgnar inte existerar när man har småbarn har inte träffat vår dotter Tuwa, idag vaknade jag 11.20 och kände mig otroligt utvilad. Jag smög in och kollade till Tuwa så hon "levde" och mycket riktigt låg hon där och snusade, hon slog upp sina blå en kvart senare och det leendet hon hade på sina läppar är det bästa som finns på morgonen.

Mamma ÄLSKAR dig hjärtat ..pussss

Morning..

Sitter och äter frukost och ska snart gå upp till jobbet, kommer bli mycket idag så jag hoppas att Carlsberg leveransen hinner komma innan vi öppnar så jag kan ta hand om den. Annars är det min sista dag nu innan jag är ledig 9dagar och det ska bli underbart synd bara att vi har sånt skit väder rent ut sagt. Är det ngn som vet om det ska bli bättre nästa vecka?

Hoppas på sol, sol, sol snarast :)

För roligt för att hållas hemligt

I tisdags låg David och jag i sängen å var lite små filuriga, jag säger då från tomma intet att vi måste ju köpa ngn "vuxenfilm", ja menar det har väl varenda Svensson nuförtiden och vi kan ju inte va sämre. Sagt och gjort tog David fram datorn och började leta efter ngn som vi skulle tycka va intressant.
Mycket konstiga finns det och alla ser ju ut att va skit dåliga utifrån namnet på dem och bilderna från framsidan ett exempel: Fel hål är rätt hål för våra kåta morsor, den låter ju väldigt lockande.... eller kanske inte.
Vi beslutade oss tillslut för att köpa en med Jenna eftersom jag inte orkade gå igenom alla tusentals som finns.

Idag kom den hem i brevlådan och jag kan se förväntan hos David när han öppnade den (jag va på jobbet).... i paketet ligger det en film såklart men inte den filmen vi beställt utan U.S. Marshals, visserligen en jätte bra film men inget vi går igång på i sängkammaren, räkningen var på Jenna filmen så ngt hade de gjort rätt ;)

David vägrade hur som helst att ringa dem för att förklara misstaget vilket jag inte har ngr problem med, ngt som var ett problem är att man inte kan ringa till dem utan måste skriva ett jävla mail för att förklara felet. Det är nog det värsta jag vet att behöva skriva en uppsats om ngt som skulle tagit mig två mnuter att förklara och reda ut på telefon. Men jag tyckte nog att jag förklarade vårt dilemma riktigt bra så nu väntar vi bara på svar.....fortsättning följer......

så jävla typiskt vår tur när man gör ngt "förbjudet" så blir det bara fel haha

P.S Varför ser alla porrfilmer så himla alá 80-tal?


Denna hade vi beställt                         Denna fick vi istället

                                        

Shit hur stor kommer jag bli...

Jag är nu inne i 6:e månaden och är i vecka 23, de här bilderna tog vi ikväll och jag jämförde med de jag tog när jag väntade Tuwa. Jag är nu nästan lika stor i månad 6 som jag var i månad 8 men det kan ju bero på antalet bebisar som flyter omkring där inne, hur som helst vet jag att jag kommer bli mycket större för sist gick jag upp nästan 8kg de sista månaderna.


   

att det aldrig tar slut

håller på och städar för fullt här hemma och så fort man är klar med en del hittar man ngt mer som behövs städas, nu har vi ju bara en fyra men jag bävar för när jag ska städa vår femma det kommer ju ta en evighet med allt dammande och dammsugande. För att inte tala om allt plock det blir med en tvååring och tjugofyraåring som sprider sina saker över hela lägenheten, men det e ju bara att bita ihop snart har jag fyra "barn" att hålla efter ;)

Köp aldrig svarta möbler säger jag för man hinner inte mer än damma av dem så lägger det sig nytt skit på dem och man får börja om från början igen.

Sitter samtidigt och funderar på om vi ska sälja vår soffa för att köpa en ny större, den vi har idag är jätte fin men är en trea och en stoor fåtölj som man får plats två i men som ingen ändå sitter i och jag vill ha en jätte fin soffa som typ rymmer 8-10per då det är två stora divaner på den. Perfa när jag ska sitta med alla ungarna om kvällarna :)

Skulle ju jobbat idag men David orkade inte inventera inatt så han tog mitt pass så han skulle hinna med det under dagen istället, det är ju mycket vettigare än att hålla sig vaken hela natten! Min ide´såklart :)

fröken törnrosa

Dagen är snart slut och så även jag, jag åkte ju hem till Veronika på förmiddagen idag och det var super trevligt på alla sätt och vis. Konstigt med vissa vänner man har att man ses väldigt sällan men när man väl träffas så är det som man sågs igår, inga konstigheter alls utan allt känns bara så naturligt. Det är det som kallas för riktiga vänner antar jag :)

Dagen fortsatte med att vi åkte hem till mamma och rune för att äta lunch, grillad korv jummie, Tuwa vart så trött så henne la vi efter en timme och hon fick bli kvar när vi åkte för att gå på personal möte på jobbet. När vi åkte var klockan strax efter fyra och Tuwa somnade strax därefter, när vi kom för att hämta henne var klockan halv åtta på kvällen och hon sov fotfarande. Man kan lugnt säga att hon var super trött men hon behövde sin vila så mamma hade fått order om att inte väcka henne.

Risken att hon inte blir så tidig i säng ikväll är ju ganska stor men hellre en pigg och glad unge än en trött och sur som blir övertrött och inte kan somna.

Imorgon påbörjar jag min sista vecka innan jag tar en veckas semester och vi far iväg till Davids familj i Östhammar.. Känner mig lagom laddad att jobba en vecka till när David redan går på semester den här veckan, men det är inte mycket att göra åt när man inte har någon betald semester.

Nu är det dags för film här hemma natti

Möte med med gammal vän

Nyvaken och lite små seg känner jag mig, Tuwa sov hos oss hela natten förmodligen för hon tyckte det var alldeles för varmt i sitt rum och jag håller med henne, där inne står det vekligen helt still. Men duktig som vår prinsessa är så sov hon ända till tio hugget, bäst att passa på och njuta nu innan tvillingarna kommer för då blir det nog inte mycket till sömn på ngr månader. Jag längtar såå efter dem och det ska bli så kul att bli föräldrar igen, att det är två små troll som kommer har jag nog inte riktgt förstått än utan det sjunker nog in först när de poppar ut. Så var det när jag väntade Tuwa med att man inte riktigt fattade att det var ett barn man bar på och som snart skulle komma ut till oss och även om dettta är andra gången så är det lika svårt att verkligen fatta den här gången med. Livet är ett mirakel :)

idag ska jag träffa Veronika en gammal vän som jag inte träffat på säkert 1,5år om inte mer, det ska bli hur kul som helst. Nu funderar jag bara på om jag ska städa av lite här hemma innan jag åker iväg, nu ringer hon så jag måste kila.....

Ibland blir det bara för mycket

Min dotter slåss och nyps när hon blir arg och inte får som hon vill, detta har hon aldrig gjort förut utan ngt hon börjat med de senaste månaderna. Oftast när hon är trött som hon visar det här beteendet och när hon gör det vet jag inte alls hur jag ska bemöta det, självklart blir jag arg och frustrerad. Jag vet inte alls hur jag ska få henne att fatta att så gör man bara inte, blir jag arg så blir hon bara provocerad att slåss ännu mer och det leder ju ingen vart.

Jag brukar säga till på skarpen så hon vet att det inte är okej och sedan ignorera henne om hon fortsätter, även att lägga henne i hennes säng om hon är så pass trött att det är ett alternativ. Men mest för att hon ska förstå att hon gjort fel. Oftast fungerar det och det tar bara ngn minut innan hon är snäll igen men häromdagen var hon förjäklig rent ut sagt, hon var helt vansinnig och inget jag gjorde var bra utan hon bara körde på. Tillslut var jag så slut och less att jag ringde mamma om hjälp så Tuwa fick åka och leka där hemma i en timme, under den tiden hann jag lugna ner mig och hon bli på ett bättre humör.

Tack mamma för du finns där när jag behöver dig och känner att jag inte räcker till ♥

Ngn som har ngr bra tips på hur man löser en konflikt med sitt barn när barnet är snart två år?!

bara en massa siiit

Varför finns det aldrig ngt bra på tv på helgerna längre, förut var det ju alltid ngn bra film man kunde gosa ner sig framför men nu är det mest skit. Ska snart lägga Tuwa som är jätte trött men vägrar sova utan ska bara se Boog och Elliott, väldigt ovanligt med andra ord ;)

Tänkte jag skulle kolla vad det finns för nyutkomna filmer man kan hyra och skicka iväg David för att hyra, han ska upp en sväng till jobbet och ta en bira el två och det gör mig ingenting för jag är mest intresserad av att ligga i sängen ikväll med ngn slags undehållning på tv´n. Sen får han gärna komma hem lite lagom onykter för att fortsätta underhålla mig haha

skämtåsido det här inlägget är ett typexempel på hur mina helgkvällar ser ut nuförtiden, men jag trivs det är huvudsaken.

Pensionärer, javisst

Det blev en tidig kväll för oss båda igår och vi åke hem från festen redan vid elva hugget, jag hade ont  ryggen och samandragningar i magen så det var lika bra. Festen var annars trevlig med en massa glada och trevliga människor som drack för glatta livet.

Idag blir det jobb från ett till fem sen måste jag städa lite hemma för det ser ut som ett bombnedslag och D kommer nog inte lyfta många fingrar här hemma idag så det blir jag som får göra det. På kvällen är det fest igen på jobbet för en av våra stammisar Hubbe fyller gubbe (40år) så det lär bli drag på´t, skönt att jag inte jobbar. Jag ska nog inte dit men jag tror D ska dit en sväng så vi får väl se vad jag och Tuwa hittar på.
'

Strike a pose

Bjuder på en pose bild ala Camilla innan jag åker ;)


MILF njae inte riktigt

Ska just hoppa i duschen och börja göra mig iordning för festen ikväll, fötterna pulserar och benen värker men det ska nog bli kul det här...med andra ord jag känner mig inte så jätte pepp just nu.

Dessutom har jag inte en jäkla aning om vad jag ska åla mig in i ikväll, ngt hittar jag säkert men det finns inte så mycket snyggt att välja på i garderoben längre suck, nej om man ska sätta på ngn bra musik och låtsas dricka ett glas vin *läs saft* och försöka komma i stämning.

Skål!

Kalas

Kom hem för en timme sen från kalaset hos Micke och Tina och känner mig helt tömd på energi, blir nog en tidig kväll för oss idag. Vi hade jätte trevligt och det var ett riktigt kalas där det både serverades korv med bröd och glasstårta passar utmärkt när man fyller den höga åldern av 29år ;) Barnen hade jätte kul och busade omkring på altanen och tomten, Tuwa fick dille på skogen och skulle bara gå in i buschen men mamma vägrade, det kan ju finnas orm och då kliver jag inte in i det utan stövlar gärna lårhöga dessutom.

Imorgon väntar jobb hela dagen sen blir det snabbt hem för att göra iordning oss för festen som Tina och hennes kompis Erika anordnar, då serveras det förmodligen mest sprit så jag får nog ta med mig läsk el saft att förtära. Hoppas det blir trevligt för jag känner att det är lite segt att gå på fest med en massa folk utan att dricka en droppe alkohol eftersom det lätt blir lite stelt, men man kan ju inte isolera sig bara för att vi är gravida. Töntigt det där med att man måste dricka för att kunna va social med nya människor men det är ju ofta så att spriten gör det ju lättare för alla att ta kontakt både på gott och ont.

Sitter på jobbet och avundas alla som har semester

Sitter på jobbet och har tagit en liten fem minuters paus, nu när man inte röker längre så tar man ju aldrig ngr breaker som förut utan nu känner man sig istället dum om man sätter sig fem minuter och vilar benen. Konstigt det där att det är så naturligt när man röker att få springa iväg och ta fem min även när det är jäktigt men som ikke rökare är det mindre tillåtet och då ses man som lite slapp istället jaja det e väl så det är.

Just nu har jag ett fruktansvärt sug efter en massa sötsaker och vill gärna äta el tugga på ngt hela tiden men det funkar ju inte i längden. Som tur var äter jag inte så mycket onyttigt åt gången när jag äter men jag äter desto oftare, när jag väntade Tuwa så var jag inte speciellt gotte sugen el inte mer än vanligt åtminstone utan jag får väl skylla på att det är två därinne nu :)
En trevlig överraskning igår hos barnmorskan var att jag bara gått upp totalt 4kg sen jag blev gravid och det är inte speciellt mycket i månad 6 med tvillingar tycker jag. Jag väger mindre nu än vad jag gjorde i samma månad med Tuwa så jag hoppas inte jag blir som en flodhäst de resterande månaderna, jag har ju en förmåga att samla på mig vatten de sista månaderna.
Vi får se helt enkelt jag tänker ivarjefall njuta av den här graviditeten så länge jag kan för efter de här bli det inga fler, hör du det David ;)

Ikväll ska vi på kalas till Micke och Tina, hon fyller år idag och det ska ju självklart firas lite tråkigt för henne dock att ingen i hennes familj är hemma och firar henne så hon får hålla tillgodo med oss istället :)
Hade lite problem med vad vi skulle ge henne så mamma och jag gick ihop och köpte nya dynor till deras utemöbler, självklart passade de inte så hon fick pengarna istället. Tänkte köpa ngt i Thailand när vi är där, känns bara onödigt att köpa ngt idag bara för att ge och i Thailand finns det ju mycket fint. Jag längtar som bara den till att vi ska komma bort bara vi tre och få rå om varann, vi behöver det verkligen med allt jobb runt omkring oss här hemma speciellt David som aldrig får semester från jobbet utan att det alltid ringer även när han är ledig. Men nu får ni inte tag i honom på HELA 15dagar, hmm undrar hur det kommer att gå och om David kan slappna av och inte oroa sig allt för mycket.

Nej nu måste jag fortsätta jobba :) 

Puss

Idag har jag svettats som en griseknoa på jobbet

Det står verkligen still ute, Tuwa sitter i sin favvo stol och äter filmjölk samtidigt som hon slaviskt kollar på Boog&Eliott. Själv har jag en riktigt latmask dag, jag orkar/vill inte göra ngnting utan skulle helst bädda ner mig i sängen och bara va tills jag tillslut somnar ikväll efter So you think you can dance. Men som alla vet som är föräldrar till småttingar så får man inte alltid som man vill, man måste orka laga mat och leka och allt som hör därtill även fast man har en jobbig dag då både rygg och fötter värker.

Jag var hos barnmorskan idag på morgonen och jag är nu i vecka.22 så barnen är ca 19cm långa och väger ca:500g tror jag det var. Mitt blodvärde hade sjunkit men det var tydlgen ingen större fara men jag tänker börja äta järn tabletter snart så jag orkar med dagarna, jag har ju trots allt dubbelt upp i magen och hjärtat mitt pumpar ju för fullt nu.
Bm lyssnade även på de små och efter lite lirkande hittade hon bådas hjärtljud, det är lite svårare att hitta när de är två för man kan ju lätt blanda ihop dem och tro att man hör båda men bli lurad för det bara var den ena hela tiden.

Just det nu har vi vart och vaccinerat oss oxå inför vår Thailand resa nu i juli, jag fick inte ta samma spruta pga graviditeten  som Tuwa och David men den jag fick ska visst ge ett lika bra skydd men dock inte lika länge som deras. Efter det så hämtade vi ut lillans pass så nu har vi nog ordnat med allt innan avgång, den här resan har krånglat så dant så jag hoppas att allt ska gå bra nu och att vi får två underbara veckor ihop nu medans vi fortfarande är tre för när vi blir fem dröjer det nog innan vi orkar resa iväg ngnstans :)

Jag ska försöka att uppdatera här inne lite oftare nu mest för min egen skull så jag kan ta fram och läsa senare när barnen är födda och jag blivit grå och gaggig ;)

Nu ska jag sätta på en tvätt och umgås med dottern.

Puss

RSS 2.0