Personalfesten i sin bragd :)

Oki då drar vi det!! :)

Veckan började med att vi hade teambuildning där vi fick utbildning i allmän kurs med en massa roliga övningar. Det hela handlade om att vi skulle lita på varandra och då fick vi bla gå med ögonbindel då en annan skulle leda oss till rätt plats och göra rätt saker utan att vi fick prata som mottagare, fattar ni?!Som tur var slapp jag ha ögonbindel utan fick leda personen ifråga istället, jag skulle aldrig ha vågat va "blind" för ens en minut.

Flera följde och den roligaste var ändå på personalfest dagen, vi vart ihop parade två å två i två lag, vi skulle hoppa säck gemensamt och köra irländsksjulafton gick väl sådär för ngr. Tommy bla stupade rejält och man hörde hur ont det gjorde, stackarn fick vila upp sig i relaxen efteråt så lika glad va han :)

Sen hade vi en simtävling då jag först vägrade bada och fick super ångest å började tjuta ( jag ville inte visa mig i bikini med mina fina stetchmarks efter barnafödsel) som tur var såg ingen det å jag samlade mig, å faktiskt så knäckte jag. Jag har alltid varit som en fisk i vattnet (iofs har jag ju alltid velat va en delfin) haha.

Sen var det fritt bad, vi åkte tåg i vattenrutchkanorna och tävlade om tid, mitt lag vann såklart :)
Vi hade alltså hela badet och relaxen för oss själva efter stängning och jag har nog aldrig haft såå kul, el åtminstone inte på länge man blev som barn pånytt :)

Efter mycket bad och bastande gjorde vi oss iordning, och tjejer som alla vet börjar alltid bli så frispråkiga ang sex när de är fulla så det ämnet avverkade vi snabbt :) Ganska roligt de man tror är värst e mest pryda, ja förutom mig då som absolut inte är pryd och blyg!

När vi kom ner i restaurangen vart det ngr för mycket drinkar för allas del så det ebbade ut ganska snabbt, jag å Linn vart kvar sist å skulle ta oss hem till fots. Det är iofs bara 300m max men nerförsbacke så jag i mina skyhöga heels lyckade få upp farten så in i helvete att jag inte fick stopp utan slog en fin kullerbytta nerförs. Å det var inte det värsta utan att Linn skulle hjälpa mig upp, där ligger jag å kravlar i mina fina skor och klänning å dessutom min nya jacka, Linn drar då inte UPP mig utan mot sig så jag ramlar rakt framåt så jag skrapar upp heela min knän :(
Kan säga att det va mindre skönt, hur som helst, hem kom vi och dagen därpå är jag glad att ingen jobbade :)

Längtar tills nästa gång som blir på nyår så järngänget firar ihop, hoppas David arrangerar fler tävlingar åt oss då :)

Sussa sött
Puss

Ang personalfesten

Vi hade ju personalfest i tisdags och det var så sjuk kul, alla va med på olika "tävlingar" och verkligen bjöd på sig själva. Det känns verkligen som vi kom varandra närmare och nu blir det bara bättre å bättre. Så underbart att jobba med ngt som man verkligen trivs med och där man har jätte roliga och trevliga arbetskamrater.

Själva kvällen lovar jag att berätta om men det kommer bli en låång historia å jag håller just nu på att göra en film så jag har inte riktigt ork å tid. Återkommer som sagt :)

Puss

RSS 2.0