Kattskrälle

Just det en fråga: Tycker ni att man ska behöva få sin sömn helt förstörd varje natt för att man har en katt som väcker en hela tiden genom att slicka, trampa och spinna på mig när jag sover?!

Jag håller nämligen på att bli tokig på vår ena kisse Milo som är helt förjävlig om nätterna, varenda natt nu i flera veckors tid har han väckt mig och jag har jätte svårt att somna om mellan gångerna. Problemet är att jag kan inte stänga sovrumsdörren heller pga två faktorer den ena att de har sin toa inne på toan som ligger i anslutning till vårt sovrum, den andra och avgörande är att om jagbstänger dörren så klöser han och krafsar på dörren i flera timmar el tills vi öppnar dörren. Dessutom är inte dörren tät el hur man ska förklara så när han krafsar på den så står den och slår och då kan man knappast sova!

Så vad ska jag göra?! Inte fan ska en katt styra och förstöra min sömn så det i sin tur drabbar mitt liv mer el mindre?!

Jag funderar starkt på att försöka hitta ett nytt hem åt honom för jag orkar snart inte mer!

Bloggtorka

Har haft en liten bloggpaus nu ett tag så jag tänkte göra ett litet inlägg för att sammanfatta veckan som gått. Inte för det hänt ngt speciellt utan jag har mest jobbat och sovit, är så förbaskat trött hela tiden så efter 22.00 så ligger jag raklång och orkar nada. Jag varit till ikea två ggr den här veckan, jag skulle köpa hyllor till köket för att få bort micron och en mini cd-spelare från bordet så jag får mer plats. Hur som helst första gången kommer vi hem utan hyllor men med ett nytt soffbord och lite annat smått å gott, jag glömde totalt bort att det var hyllor jag var där för så i torsdags åkte jag dit igen. Den här gången blev det hyllor och även en ny matta som fick förlja med hem, jag ville ha två plädar oxå men David hade förbjudit mig att köpa ngr så då var det bara att glömma. Han tycker det är inödigt när vi har katter som förmodligen kommer ligga på dem hela dagarna och göra dem fula.

Jag har även tagit ner vår så kallade fondvägg med blommor jag köpte från ikea, ni vet sånna man bara klistrar på, sen har vi bytt sovrum med Tuwa så nu har vi ett jätte rum och jag kan äntligen ligga och kolla på tv i sängen igen. Vårt andra rum hade garderober på hela ena sidan så där gick det inte att sätta upp ngn tv och det var precis lagom att vi fick in säng med sängbord och en skänk. Summa sumarum jag är super nöjd, Tuwa tycker oxå det är roligt med ett nytt rum som nu dessutom ligger i anslutning till vårt vardagsrum så hon är mer i sitt rum nu när vi är i vardagsrummet än när hon hade det andra som låg längst bort i lgh.

Så efter inköpen i veckan blir det storstädningen här hemma och Rune kommer förhoppningsvis hit och sätter upp hyllorna åt oss. Annars blir det en lugn helg då jag jobbar imorgon :(

Busfabriken

Igår vart det ett besök på Busfabriken med barnen, syrran och Leo hakade självklart på och en massa bus blev det :)
Leoni älskar allt som finns där och bangar inte för något men Tuwa är mer försiktig och vägrar klättra upp med oss för att åka de långa kanorna, hon verkar ha lite höjdskräck men det går nog över snart :)

Idag ska jag pyssla lite hemma är ledig även idag eftersom jag jobbar söndag den här veckan, tänkte baka lite idag oxå. Äppelpaj, äppelkaka och ev kladdkaka. Så mamma, Rune och Micke med Amanda är varmt välkomna ikväll om ni är sugna :)

Jag är så trött på vår "inredning" här hemma om man nu ens kan kalla det för inredning, skulle vilja ha nytt soffbord, ny soffa och en ny matta under matbordet. Jag vill ha mycket helt enkelt, nu är allt så brunt här hemma usch, nej vitt bord till soffan och en svart melerad soffa från MIO står högt upp på min önskelista. Ett hus skulle inte heller sitta fel, jag längtar efter att ha en egen tomt som man kan gå ut och sätta sig på i vilket skick man än är i utan att behöva ha 50grannar som står och glor på en.

Nej ska lägga in lite bilder från gårdagen :)

Puss


 

 

 

 

 

 

 

Vem är källan till den ondskefulla doft som så tydligt vill förinta oss

David och jag sitter i soffan och kollar på wipeout på 5:an, plötsligt smyger en vidrig doft sig fram och in i våra näsborrar. David tittar på mig och utbrister ett: va faan, jag som då upptäcker stanken skriker högt likadant och frågar om det är David. Det luktar nämligen ren och skär bajs, el värre det luktar bränd bajs. Sen hittar vi källan det är såklart katten Mollie som ligger på armstödet som är förpestaren och efter den andra attacken ber han mig gå fram och lukta om det verkligen är hon.

Jag går fram och förbereder mig, men inget, det luktar inte alls om henne, då slår det oss och vi ropar in vår dotter som så smidigt rymt från rummet sekunderna tidigare. Tuwa har skitit värr än någonsin och riktigt ruttet och när stanken nådde oss första gången stod hon minst 2meter ifrån oss så ni kan tänka er styrkan på den skiten.

Vi skrattade högt, bad om ursäkt till Mollie och jag satte David på blöjbyte :)

Nu ska jag se på film och äta chips och dirre, sen blir det mys med karln resten av kvällen.

Uttråkad till tusen

Har vart hemma nu i alldeles för många dagar, haft problem med magen så jag jobbade bara en halvdag förra veckan. Nu börjar jag bli trött på att bara sitta hemma och att inte orka göra någonting, ju mindre man gör ju mer trött blir man. Den här veckan har jag sovit i snitt 3h på dagarna och somnat strax efter 23.00, det händer i vanliga fall aldrig.

Nej idag måste vi hitta på något annars går jag åt!

Men vad kan man hitta på då?! Ja förutom att städa då som jag skjutit på hela veckan.

Tydligen är det personalmöte ikväll oxå och det är ett störade moment att vi aldrig kan ha en ledig dag helt själva.
Jag skulle vilja åka till IKEA men har inte den fetaste plånboken den här månaden så det är ju inget kul att bara åka dit för att kolla, man måste ju handla när man är på IKEA det hör ju till. Gärna många onödiga saker som man absolut inte behöver är ju oumbärligt att inte få med sig därifrån. Nu behöver vi en pall till Tuwa som hon kan stå på när vi tvättar oss och borstar tänderna, två hyllor till köket, en för att ha cd spelaren på och en för micron så jag får lite mer plats på diskbänken.

Just det en potta till Tuwis oxå men det vet jag inte om de har på IKEA men iofs så har de ju det mesta där, jag vill ha en rejäl potta som hon absolut inte kan välta omkull.

Ren och skär lycka

Jag är såå lycklig och jag mår toppen, det var allt jag ville säga nu :)

Män som hatar kvinnor

Igår hade jag och David en lite biodejt och vi såg då självklart Män som hatar kvinnor, den var verkligen jätte bra och de 2,5h som filmen varade kändes som 1h. Spänning från första stund och inte en tråkig minut, sen är jag ju ett stort fan av Stieg Larsson och har läst alla hans böcker i triologin om Mikael Blomqvist på Millennium.

Idag köpte vi en ny dator, en liten som David kan ha med sig på jobbet och när han är bortrest, just nu är han nämligen i Stockholm på utbildning i två dagar så jag och Tuwa är själva tills på onsdag kväll. Så det passade ju bra att vi just idag köpte en dator som han kunde ta med sig, väntar nu på att han ska logga in på msn snart så vi kan tjata lite.

Suck behöver färga håret ikväll men jag är så trött och slö att jag orkar inte, men jag har sån gräslig utväxt att jag vet inte om jag riktigt har ngt val. Det var inte länge sen jag färgade det men det växer som ogräs så en gång i månaden räcker knappt, det kommer lixom fortfarande färg när jag duschar så man tycker ju inte det ska behövas!

Melodifestivalen

Sitter och kollar på Melodifestivalen och jag har min stor favorit, hur sjukt bra är inte låten Moving on med Sarah Dawn Finer...Jo den är sjuuukt bra.

Jag hoppas hoppas att den vinner hela skiten så vi har en chans i Moskva för en gångs skull, sen är ju Caroline Af Ugglas oxa sjukt bra men inte rikitgt samma klass om man säger så. Hon är lidelsefull den kvinnan det ska hon ha credd för :) Ja och Lili&Sussie låter som de gjorde när jag va 8år och har nog inget mer att säga om dem förutom att jag inte nu längre vill vara Lili om jag får välja utan heller spelar vulgo Sussie som jag tyckte då jag va 8år. Ja hon hade ju för mycket smink ch det tyckte vi ju inte om i den åldern haha

För övrigt så pumpar Melodifestivalen högt ur högtalarna här hemma hos mamma och Tuwa och Leoni dansar som två vildar, synd att jag inte har kameran med mig så ni fick va med.



Husköp?!

Jag har hittat mitt hus, det är på 10rum och kök dvs två kök och även uppdelat i två lägenheter. Inte riktigt i pris med vad vi hade tänkt och lägga, får tänka på att vi bor i finspång :) Hur som helst funderar jag på om vi kan hitta ngn som vill köpa halva huset el hyra halva huset alltså då en 5:a på 110kvm för ca 5500:- i månaden el kanske ännu mindre. Måste ju va ngn man trivs med då man delar tomt och tvättstuga, fanken skulle vilja ha min syrra på övre plan men det e nog för dyrt för henne själv...men men önska kan man jue :)

Nu- väntar jag på David och Jossan som e på väg hem hit för lite skit snack, ganska sent jag vet men så blir det ibland. Jobbar 11-17 imorgon, suck hade velat vart ledig i helgen då jag redan gjort mina dagar denna vecka men tji får jag för jag jobbar även söndag 9-17 men det blir bra med pengar nästa månad å det e ju aldrig fel :)

Puss

Tuwis snuvis

Blev en ledig dag idag, snälla Jossan tog mitt pass så idag ska jag bara njuta av friheten *asg*
Väntar på att vårdcentralen ska ringa upp då Tuwa hjärtat blivit jätte förkyld och har hostat hela natten så hon vaknar, dessutom är jag rädd för att hon fått öroninflammation oxå. Jag hoppas verkligen inte det!

Annars tänkte jag åka in en snabbis till stan, och sen gå till jobbet på eftermiddagen och äta buffé, skulle ju gjort det förra fredagen när jag jobbade men det blev ju aldrig av pga att jag jobbade över.
Tänkte höra om syrran inte ska med så vi får prata av oss lite, det va ett tag sen vi träffades själva.

Nu- frulle

Tråkigt

Idag skulle vart den sista dagen på mina "normala" vecko dagar men istället så jobbar jag tills på söndag så det blir 8dagar på raken den här veckan, inge vidare. Hur som helst så försöker jag få ledigt på fredag och jag hoppas Jossan ställer upp så jag får en break och kan städa och få hemmet iordning. Skulle behöva åka in till stan och byta bh´n som jag int kunde ha heller. Vi får se som sagt :)


Thierry Mugler I´m all yours

Idag vart det en del shopping efter vår kurs i Norrköping, fyllde på min Thierry Mugler parfym Angel som jag haft sen jag var säkert 20år. Älskar den doften och den är den enda jag hållt fast vid, har nog inte köpt ngn av mina andra parfymer jag provat mer än en gång. Iofs älskar jag även Viktor&Rolf Flowerbomb även fast jag bara köpt den en gång.

På stan blev det även två par jeans tajts från Vero Moda, puder från Kanebo, en mascara och en bh och trosor. Tyvärr var bh´n för liten när jag kom hem och provade, de har inte så ofta bh i strl:85D på H&M men nu när de hade det så slog jag till och ändå var den för liten, jag förbannar min tuttar!!

Ska göra som Linn när jag fött mitt andra barn och lägga mig under kniven haha

Nu blir det matlagning till familjen.






Planka jummie

Har jobbat 9-17.00 idag och det gick bra, var bara så seg pga av spränghuvudvärk ngt jag aldrig brukar ha. Fredagen vart inte riktigt som planerad, det vart ännu mer folk än jag hade räknat med så istället för att sluta vid 17.00 som jag räknat med vart jag kvar till 23.00 innan jag kastade in handduken. Jätte lyckad buffe´och bara nöjda gäster, själv satt jag kvar efter och drack drinkar, tyckte jag var värd det.

Tack snälla mamma och Rune för ni tog hand om vår Tuwa, skönt att hon sover så bra att det inte blir ngt extra jobb för er :) Tack för all hjälp vi får när sånna här oplanerade saker dyker upp  och att ni alltid öppnar upp ert hem för oss i tid och otid ....Älskar er

Just det jag bjöd familjen på plankstek med oxfilé just och jag kan säga att det blev en hit, som vanligt när jag rockar i köket *asg*

Nu ska jag gå över en sväng till Linn som opererat pattarna idag och jag är mer än nyfiken på hur de blev :)

RSS 2.0