Ja ja....

Ja det gick ju fort över phew hihi..såg just klart på Project Runway finalen och det är nästan kusligt den jag ville skulle vinna vann igen, så är det med nästan alla serier jag sett där det handlar om en tävling jag har haft rätt de senaste åren i alla av dem spookey ;) el så har jag bara helt enkelt jävligt bra smak å tycke haha Va på stan idag igen, har nog handlat för ca 6000:- på bara kläder å andra tillbehör de senaste 2veckorna, med andra ord nu är det STOP för det. Tur för mig attjag varje gång köper ngr presenter till David så han inte lägger märke till hur mycket annat jag köpt ;)

Idag blev det ett par jeans till D, och en snygg t-shirt till d, två stickade koftor från Gina till mig, ett rouge och ett läppglans och sen så fyllde jag på min Angel allt såklart till mig. Till Tuwa blev det ett regnställ med mössa, en svart windstopper och så va jag å hämtade de kläderna jag beställt till henne från Me and I. Har säkert glömt ngt men men :)

Nu - Satc, Love It...

Puss

Nehe

Blogga???!! Nej tack,jag har verkligen ingen lust längre, får se när det faller på igen.

Sjuklingen

Jag är sjuuuk, ont i halsen och hostig wiiee stackars mig. Är nu på jobbet och det är super lugnt, bara ngr ungdommar som bowlar. Jag jobbar själv idag å så kommer David upp och byter av mig vid 17.00, börjar bli rätt segt att vi hela tiden jobbar om varann och aldrig är hemma samtidigt om dagarna.

Som igår var jag ledig men d jobbade till 17.00 och när han kom hem så hade vi jätte mysigt och åkte å hyrde film och en massa gottit. På kvällen vill man ju efter en sån dag gå å lägga sig samtidigt och bara mysa men i vårt fall är det då D åker tbx till jobbet för att komma hem 2h senare då jag redan sover. Ngn mer måste lära sig stänga stället snart annars blir jag galen!!!!

David har ju inte haft en enda dag ledigt på snart en månad å nu i veckan är jag ledig mån-tis och det skulle va jätte skönt om han oxå kunde va det, han har ju redan jobbat snart 100 övertimmar den här månaden så det är han väl värd.
Problemet är att han nästan trivs för bra på jobbet och det känns som han hellre är här än hemma vissa ggr :(

Nej ska väl ta å jobba vidare nu, ser ju inge bra ut om jag står här å bloggar hela dagen ;)

Puss

Dire straits

Så seg idag, vaknade vid 11.00 av att mamma ringde och va utanför på gården och lekte i sandlådan med Tuwa. Jag släpade mig upp och gick ut till dem så busade vi ytterliggare en halvtimme innan T vart trött å gnällig. Gick in och fick duscha av henne för hon hade som vanligt sand lite var stans, sen fick hon lite mat men hon var så trött att hon knappt orkade äta så det blev nästan bums i säng.
Jag som va lagom pigg gick och läste och go som hon är så sov hon från 12.30-15.40 vilket gav mig en bra vilo stund för mig med. Vaknade med världens huvudvärk dock så nu har jag ätit och tagit en tablett och det börjar avta lite, skönt.

Igår åkte jag in till Emma och vi spenderade tiden med att snacka skit och dricka lite vin, just det vi satt nästan i totalt mörker på en madrass det enda som lyste va en gammal tv haha... Emma bor nämligen hos en kompis nu de två sista veckorna innan hon flyttar till Östersund (bläää), och den här kompisen har just köpt ny lgh och håller nu på å renoverar den så den är inte klar överhuvudtaget men gulligt att Emma får bo där så länge och allt man behöver är ju en säng typ. Ja å toa papper som jag fick handla inför mitt besök haha :) Halva kvällen satt vi å luskade i vad det var för Dire Straits låt som jag bara va tvungen att spela för Emma men självklart inte visste namnet på, tog bara sisodär 2h innan vi hittade rätt på Youtube ;)

Nu sitter vi här framför tv´n å kollar på en av Tuwas nya filmer, ska bara slappa heeela kvällen fy bubblan vad jag är trött idag..

Puss

   

Let´s go screw our brains out

Ja alla älskar vi ju mommy´s coming, mommys coming...tack å lov för att jag aldrig pratar engelska i sängen, varför gör folk det igentligen, det är många killar som tror att de är med i en porrfilm el ngt  å kläcker ngt korkat som: fuck me, fuck me under sexakten ngn som känner igen sig??! Jag är av den typen där jag tycker att i sovrummet behöver man faktiskt inte prata alls, det stör mer! Lite privat info där men men den bjuder jag på *asg*

Men Miranda hon är sjukt rolig den tjejen haha...

Puss på er

Bloggabstinens

De enda bloggarna jag läser är de jag har länkar till ja kanske en el två till, det är ju inte så många så nu sitter jag å har bloggabstinens alltså inte skriva utan läsa. Ngn som har ngr bra bloggar å tipsa mig om?

Å inga sketna inredningsbloggar!!

Tack på förhand ;)

Btw tittar på SATC som vanligt å jag kan ärligt talat säga att SATC är den enda serien jag veeerkligen älskar å då ALLA avsnitt förutom just de då killen Berger är med, jag hatar dem, han är såå grymt tråkig. Ngn mer som känner så??!

Puss

Löneförhandla, och vad e jag värd igentligen??!

Detta inlägg är låst!

Jobb å städ är det som gäller

Kom hem från jobbet för ca en timme sen och har nu fått besök av mamma, känns lite skönt då T var väldigt trött och grinig innan och mormor är bästa medicinen för att få henne somna sött strax efter 20.00 ;)
Kvällen blir lugn ska mest va hemma och slappa dvs fixa å dona i hemmet, vi kvinnor slappnar väl aldrig riktigt av haha

David å andra sidan har inga som helst problem med att va hemma en hel dag utan att lyfta ett finger, idag hade han iofs kört en disk i maskinen tills jag kom hem men sängen va obäddad det fanns å plocka här å var men man får väl va glad för det lilla ;)
Skälla på honom tänker jag för en gångs skull inte göra, stackarn har ju jobbat ihjäl sig de senste veckorna så att ha en fru som skäller å står i hemma är inte så poppis. Och som sagt jag tycker ju om att pula här hemma, skulle få spader om jag bara skulle sitta på röven en hel kväll, iofs kan det va skönt ngn gång...

Puss

I love you to...., but I love me more

Ja kvällen vart ju ganska lyckad, inte precis......detta inlägg är låst!

Ni som vill ha lösen till hemliga maila el skriv ett inlägg så kanske ni får det ;)

Puss

Nu är det bara karln som vi väntar på

Nu har jag städat och förberett maten, potatisgratängen ska bara in i ugnen nu och köttet ska jag strax börja med.
Jag har gjort mig själv fin duschat, rakat ben å allt annat som vi flickor tar bort, smörjt in mig med min nya bodybutter som Hanna tipsade om på sig blogg så nu doftar jag mumma. Jag har sminkat, fixat håret och känner mig allmänt trevlig haha

Lite överkurs kanske men det är inte var dag jag gör iordning mig bara för honom, så nu är det bara karln som ska komma hem..... hoppas han blir glad :)

Köpte som sagt bodybutter och även ett puder från collistar... Jag är mycket nöjd :)



Dukningen för kvällen hittills...



Puss ♥

Nu ska här fixas ;)

Nu har jag fått ett tips som jag nappade på direkt, kom gärna med mer förslag till en annan middag/dag :)
Det blir inbakad fläskfile´med potatisgratäng och en blandsallad, har aldrig gjort fläskfile´på det viset så det ska bli spännande men det lät super gott. Nu ska jag iväg snart igen när T har vaknat och jag fått i henne lite mat, fasiken jag har redan vart å handlat hela förmiddagen och var i hela 3 matbutiker men jag har ju inte allt till middagen nu ändå.

Sen blir det en sväng förbi systemet för att inhandla ngn flaska rött, vi har ju inga direkta helger för oss själva så ibland myser vi till det i veckan istället :) Dock alltför sällan, men man måste ju börja ngn stans hihi

Städa måste jag oxå göra, fixa iordning och duka upp bordet, nu är det presenter till T överallt här hemma så de måste jag trycka in i ngn garderob el ngt. Just det fixa mig själv oxå, kan ju göra mig fin för en gångs skull haha

Puss och Tack Carolina för tipset

Hjälp tack :)

Tänkte gör myskväll här hemma för David och tänkte överraska honom lite med god mat och ngn flaska rött.

Ge mig gärna tips på en bra och god rätt jag kan laga helst med fläskfile dock ingen svamp till :)

Puss

Jag blir sååå trött på systemet

Jag har tråkigt såå tråkigt, saknar min man gör jag oxå. Sen fick jag en otrevlig överraskning idag oxå blää inge kul men men nu kan jag ju parta på fredag åtminstone ;)

Det känns att hösten är på väg, det är kallare inne nu på kvällarna och jag ska ringa imorgon å fråga när i helvete de tänker sätta på värmen igen jag är ju sååå frusen av mig. På vintern måste jag bada varje kväll innan jag lägger mig för att kunna sova och tina upp lite.

Haha den som sa att fett värmer LJÖG!!!

Just det höll på å glömma, barnavårdsplaneraren ringde mig idag ang dagisplats åt Tuwa. Jag pratade med henne förra veckan och hon sa att Tuwa skulle få en plats här på Tegelbruket som ligger ca 200m från vår lgh vilket var vårt andra val, första var grynet som ligger i huset mittemot vårt men där visste jag att det va fullt. Hur som helst var jag väl ändå nöjd med tegelbruket då det är nära och att hon åtminstonde får gå på dagis. Men nu ringer hon idag och säger att det är fullt överallt och jag kommer bli erbjuden en plats hos en dag mamma istället. Jag blev super besviken och lite ledsen jag hade ju ställt in mig på att T skulle få börja dagis och allt skulle bli så bra, hon äälskar ju barn så jag är nästan hundra på att hon skulle älska och va på dagis när vi jobbar. Det känns som man inte har lika stor koll på dagmammor de är ju ensamma med barnen hela dagen och har inte samma förutsättningar för att "underhålla" dem. Sen hr jag själv inga bra erfarenheter av dagmammor därför e jag lite skeptiskt.

Dessutom är det ju inge kul för Tuwa att va själv hos en DM om det nu skulle bli så, de har ju max 5barn å då kanske det inte är ngn i hennes ålder, jämför med dagis då det är flera barn i samma ålder hon kan busa med...

Fanfanfanfanfan jävla skit helt enkelt!!!!

Jaja ska väl inte måla Faan på väggen än men jag säger då det att jag ska ha en plats på dagis snart och tänker inte ta ett nej, det e konstigt att folk som gnäller och skäller oftast får sin vilja igenom än de som bara tackar å tar emot...borde det inte va tvärtom??!

Nu - SATC

Bitterfittor

Gaahhh jag blir så jävla irriterad på alla surkärringar som man alltid ska lyckas få som grannar!!
Idag när jag kom så orkade jag inte kliva ur bilen och öppna bommen så jag körde mellan bommen och en bänk som står vid infarten, självklart står två surkärringar och snackar skit på gården som vanligt å blänger alt vad de kan på mig. Jag sket fullständigt i dem packade ur bilen, hade vart inne i stan och handlat födelsedagspresenter till Tuwa så bilen va proppad.
Sen kommer ytterliggare en kärring de värsta av dem alla förstås som bor högst upp i huset och är med i hyresgästföreningens styrelse el ngt så hon tror hon äger hela jävla gården. De andra berättar just vad de bevittnat och nu ser man hur alla tre står å glor som de inte gjort annat. Gaahh jag blir så jävla trött på dem och jag vägrar å hälsa när jag möter dem.

Som härom veckan när jag stor städade och hade satt ut soppåsen utanför dörren för jag skulle gå iväg med den sen, men jag glömde självklart det och 2h senare ringer det på dörren och det är bitter fittan högst upp som står utanför. Hon berättade med bestämd röst att så fick vi inte göra å att det nu STANK i huset pga av det. För det första sååå länge hade den inte stått där oki om det hade gått en dag el så men va fan kom igen, sen luktade det inget alls och hon som bor 3vån upp borde absolut inte störas av det. Hur som helst vi gick med den på en gång och när David kommer tbx från sopprummet då har kärring jäveln vart ute i trapphuset och sprayat med en jäkla doftspray så det knappt gick å andas istället. Funderade då på att gå upp å skälla ut henne för att spruta med sånt och säga att jag är allergisk och tack för du nästan tog livet av mig din IDIOT!!!!

OBS! Jag är inte allergisk men jag KUNDE ju ha vart det haha

Puss

Tuwis busis

Tidigare på morgonen innan vi kom iväg till stan och jag höll på å göra iordning mig vart det kusligt tyst inne i Tuwas rum, här kommer förklaringen:

haha jäkla busunge jag älskar dig ♥


Martina back in town

Var på stan idag och träffade Martina som nu är hemma i Sverige för ett bra tag framöver hoppas jag. Martina har bott i London de senste 2åren med en av mina äldsta vänner Sophia, Fisan bor fortfarande kvar och jobbar och har till och med skaffat sig stadigt sällskap. Annat är det med Martina den strul pellan, ingen är god nog och de hon väl faller för tycker ingen av oss vänner är god nog åt henne, de brukar va totala botten napp, visst snygga men inte sååå brighta ;)

Hur som helst vart det en lyckad dag, jag var där för att kolla ut födelsedags presenter till Tuwa och visst hittade jag ngr men mest vart det shopping till min älskade man. Två super snygga tröjor, en underbar scarf/halsduk och en super fin t-shirt, skulle igentligen hitta ngn myströja till mig själv men jag hittade bara en vanlig svart tröja med djuuup urringning och ingen mysis så jag passade på att skämma bort min karl istället :)

Försökte ta en bild på honom förut idag innan han gick iväg för att stänga O´Learys men han vägrar va med på bild och gjorde bara fula miner dummern, han som va sååå snygg i det nya :(

På kvällen har det mest blivit slappa av; Tuwa somnade tidigt och jag är helt slut efter en jäktig dag med shoppande ;)

Nu - SATC som gäller!

Puss


David

Detta inlägg är låst!


Ledig

Jaha vad ska man hitta på idag då?! Skulle igentligen jobbat idag men eftersom vi har barutbildning idag som David är med på och vi har ingen barnvakt så vart det ledigt för min del.
Funderar på att ta en sväng in till stan och fördriva lite tid, måste köpa en hallmatta till Tuwas ingång då vi kör in hennes vagn där och det blir så lätt smutsigt. En skit matta blir det med andra ord ;)

Nej ska ta å messa Emma och se vad hon ska göra idag, måste ju få min Emma dos innan hon flyttar haha

Puss

Sun Chasing Shadows.

Ett suveränt band som Hanna tipsade mig om :) Sun Chasing Shadows spelar tydligen i Norrköping lördagen den 23 augusti kl. 20.00  på Paraden, G:a Torget/Prästgatan 4.....Missa INTE...Order från Hanna ;)

Puss

Häck å göra

Min jäkla boxer funkar inte el jo ettan å tvåan men vem fanken kollar på dem?? Nu har jag ringt till Tele 2 och klagat så vi får se om de löser det.
Problemet är ju att jag va tvungen att uppge min adress å vi har ju nu flyttat å då tog jag med mig vår boxer som igentligen skulle skickas tbx så nu kommer de säker på mig och jag måste lämna tbx den grrr....
Vi får iofs en ny från Vallonbygden som jag undrar vart den tagit vägen den skulle va här för flera veckor sen men jag har glömt bort det eftersom vi har vår gamla, och jag ville ha två så vi kunde ha en i vardagsrummet å en i Tuwas rum men vi får se som sagt...

Annars har jag jobbat både fredag och lördag, fredagen skulle jag ha jobbat 9.30-17.00 men de hade inget folk till kvällen så jag fick ta å jobba dubbelt alltså 9.30-03.30, anledningen till att vi vart kvar så sent var för att vi hade haft häck å göra hela kvällen så det va mycket som skulle fixas vid stängning.
Väl hemma kunde jag inte somna utan somnade strax efter 05.00 och fick sova ca. 2-2,5h innan jag skulle börja jobba igen, det va jag som öppnade och jag va helt slut såg helt drogad ut hela dagen så jag smet hem strax innan 14.00.

På lördags kvällen var jag och Tuwa uppe och åt med mamma och Rune, Tuwa va såå cool i sin nya skjorta och svarta tights, folk trodde först hon va en pojke men det ser man ju att hon är en tjej med de ögonen och smilet ;) Tyvärr ser man inte hennes lock som hon har rakt på huvudet som en tuppkam så bra på bilden men det var verkligen pricket över i´t :)

Nu ska jag bara ta det lugnt, ner i tvättstugan en gång till och försöka få rent Davids skjorta som han spillt ngn svår borttaget på, karlar.......

Bilderna är ganska dålig kvalitet på för jag hade självklart glömt kameran hemma och tog bilderna med min mobil...men hon är ju såååå cool som sagt mitt hjärtas gull ♥



Puss på er

jag vet att det...

blivit dåligt med bloggande de senaste dagarna men jag har som sagt jobbat jobbat å återigen jobbat.
Nu är jag helt död så jag ska lägga mig i sängen och läsa lite tills mina ögon slocknar :)

Får ta å berätta om min helg imogon då jag är helt ledig ska li super skönt :)

Puss

Melker

Nu ska vi snart åka in till stan, tänkte byta ett par byxor jag köpte till Tuwa igår till större strl och även om Emma har tid ta en lunch med henne. Måste köpa ngn present oxå till lilla Melker som blev 1år i måndags, min kära vän Cicci är i Söderköping hos sin mamma med Melker så jag tänkte åka dit och hälsa på. Var jätte länge vi sågs då hon nu bor i Göteborg med sin sambo så det blir inte så ofta :(

Puss

Bitter, jag??!......neeeej

Nu ska ni få höra jag berättade ju i det tidigare inlägget att D skulle iväg på ett 3h möte på VÅR efterlängtade lediga dag tillsammans, då vill jag tillägga att han redan tidigare på dagen va på jobbet mellan 8.00- 10.30 för att fixa kassorna sen gårdagen.

Vem tror ni ringer strax innan 20.00??!!
Jo högsta chefen som har panik för det inte finns tillräckligt med personal som kan fixa ställningarna själv då stället är proppat med folk. David var alltså tvungen att ila dit för att styra upp det. Han skulle redan åka dit vid nio för ingen kan tydligen byta kanal på alla tv apparaterna förutom honom och dessutom efter det åka dit igen vid stängning för att räkna kassan och låsa å kolla att allt stämmer..

Men jag är INTE BITTER jag inte NO NO....jag är VANSINNIG....GRRRR

BTW så är jag sjukt uttråkad oxå, men jag har hittat en super fin klänning till Tuwa idag som jag ska beställa hihi

Va på stan idag å handlade för 1000:- till henne, ungen måste ju ha kläder, å snygga sånna haha

Måste köpa vinter byxor och en windstopper från PoP oxå, inte lika kul ;)
Men hon fyller ju snart 1år å då ska det vankas paket hihi

Puss

Psyket nästa

Jag är så in i helvete förbannad, dammsugar jävel fungerar inte och allt är bara åt helvete. Börjar med dammsugaren som sen jag skulle va snäll å låna ut till Emma har blivit förstörd i själva slangen, så jävla typsikt när man ska va snäll, det gör att fan skapet inte suger som den ska utan bara får upp hälften av allt skit. Dessutom hade vi just bytt den mot en ny en månad innan å jag kan ju knappast komma tbx med den här oxå. Sen när jag ska göra rent den så kan jag inte få ihop skiten igen, det är en påslös dammsugare så man tömmer den ju bara...fan fan fan fan fan....

David drog iväg på möte klockan 15.00 och klämmer ur sig att det kanske tar ca 3h, det är vår enda lediga dag på över en vecka å då ska faanskapet iväg till jobbet ändå och jag får ingen hjälp här hemma som vanligt. Tuwa är super jobbig då hon är överallt å ingenstans samtidigt som hon är jätte trött men vägrar sova så för minsta lilla skriker hon rakt ut.

Sen har jag även tvätttid idag äntligen, jag har sjuukt mycket tvätt då vi nu längre inte har ngn i lgh så som vi hade i förra så samlar man ju på sig en hel del innan det finns ledigt i tvättstugan.
Ja vad tror ni då jag möts av när jag kommer ner??!!

Jo ngn JÄVEL har lämnat tvätt i torktummlaren som för övrigt fortfarande tumlar, jag blev så förbannad att jag låste in skiten med mitt tvättlås. Hoppades på att ngn lämnat en lapp till nästa gång jag gick ner el att ngn skulle komma å ringa på å claima tvätten, men IKKE...
Nu behöver jag ju maskinen själv så jag öppnade torktummlaren för att se att det SJÄLVKLART är trosor och kalsonger och lakan där i, dessutom inga fräscha trosor el kallingar kan jag tala om nej det var vita trosor som blivit gula mellan ni vet var, jag tror jag spyr å jag måste ju ta ut skiten för att få in min tvätt.............

JÄVLA IDIOTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


P.S ett litet tillägg Emma förstörde inte min dammsugare vi bar den fel när vi skulle frakta den ihop så slangen blev vikt!!!

Bloggar el inte

Nej...det är inget roligt att blogga längre, har tappat alla lust för tillfället att sitta å skriva om vad jag gjort å inte gjort om dagarna. Är det verkligen ngn som är intresserad?!! Ja menar de flesta skiter väl i om jag har shoppat ngt nytt el om mina fötter värker, jag skulle göra det, men som de flesta andra sitter även jag å läser folks för det mesta ganska ointressanta bloggar.

Konstigt faktiskt varför man gör ngt som är så totalt ointressant men ändå på ngt sätt blir som en drog som man bara måste ha varje dag. Funderar på att bli drogfri då ;)

Vissa bloggar läser jag för jag känner människorna privat oc de är alltid intressanta men så är det väl en el två som jag absolut inte har en aning om vem de är så varför är dessa människors bloggar så intressanta??!

Konstigt inlägg jag vet...yrar på ganska friskt haha

Helgen.

Så var äntligen helgen över, inte många som säger så men vi har verkligen haft häck å göra på jobbet så jag ser fram emot en lugn vecka då jag bara jobbar luncher. Känns super kul och börjat jobba så smått igen, sen är det ju inget tråkigt kontorsjobb där man sitter och räknar timmarna utan dagarna har hittills flugit förbi :)

Den här veckan jobbar jag mån, ons,fre,lör och sen har vi bar utbildning på tisdag så det blir bara två lediga dagar den här veckan men det är bara kul.

Men det är inte bara guld och gröna skogar det finns en nackdel och det kallas ben och fötter. Jag har fått vatten blåsor på HELA lilltårna alltså hela vägen och även ovanpå föttern så det är mindre kul. Men fötterna och benen vänjer sig väl och då kommer jag kanske inte va lika trötter heller :)

Igår gick jag omkring som en pensionär som blivit rövknullad de två sista timmarna för mina fötter och ben skrek mer el mindre av smärta haha

Trodde ju jag skulle va ledig idag men jag fick hoppa in lite extra så jag har inte fått gjort ett dugg här hemma.
Men imorgon jobbar jag ju lunch alltså 10.00-17.00 och David är hemma på dagen så jag ska få honom till att dammsuga tills jag kommer hem :) Lite tråkigt är att när jag slutar så går han på, men det blir bättre när Tuwa kommer in på dagis och vi även kan jobba samma pass då å då :)

Nu- bara slappa och ta tag i att ringa alla som ringde när jag jobbade, sisodär 5-6st, konstigt när man e hemma och har tråkigt då är det banne mig ingen som ringer hmpf..

Puss

O´Learys

Började jobba på O´Learys idag som har sin grand opening imorgon, idag hade vi dock smygpremiär för en massa kommun folk så jag jobbade från 9.00 imorse till 22.00 ikväll å jag kan säga att jag va totalt slut.
Jag har ju inte jobbat på över ett år å jobbet jag hade tidigare var ett stillasittande så jag är helt ovan med att stå och gå så mycket. Hur som helst fötterna värker och benen skriker av vila så nu ska jag ta ett bad ch sen väntar sängen.

Kommer nog inte blogga så mycket den här helgen eftersom jag kommer jobba sent, men på söndag ska jag försöka få till ngt inlägg :)

Puss

Alla älskar vi ju pose bilder haha

Så, nöjd nu Hanna?! ;)
Ser lite rolig ut eftersom jag inte har sminkat klart mig än..



Puss

Inge vidare. (Inget för de känsliga!!)

Vaknade halv tio och mådde inge vidare, gick upp gav Tuwa frulle och satte på Råttatouille (Tuwas favvo film), skulle som vanligt gå ut på ballen och ta min morgon dos. Ett bloss och jag kände hur det va på väg, skulle fimpa fort som faan välte ut askkoppen och sprang till toan med ni vet vad halvt i händerna. Spydde som en gris och sen mådde jag perfa, så nu är det slut på vin (vare sig ett el flera glas)´och cigg för min del. Har velat sluta länge men min ursäkt har alltid varit att jag ska sluta när jag blir gravid, ngt jag även sa innan jag fick Tuwa, men sen e man ju så korkad att man börjar igen. Men NU är det slut som sagt, ska bara röka upp de få jag har kvar först ;)

Just det har städat på ballen oxå efter kaoset jag lämnade efter mig..

Jag SKA ta bilder på mitt hår måste bara ta en dusch å göra mig iordning innan, jag vill dock inte, hur jäkla dum får man va å lova före å efter bilder när man hatar att va med på kort???!

Nu- slappa ett tag

Puss

Pensio kanske.

Hur faan lägger man in en youtube film??
FAAN jag kan mycket men inte det lättaste..hihi

Puss

Supa el kanske inte.

Jag har sjukligt tråkigt å vill INTE sova, Emma har åkt hem med David som skulle in till stan för att festa med sina gamla arbetskompisar från Bishop. De skulle nämligen fira av honom idag å jag fick inte föja med buhuu el ja vi har ingen barnvakt rättare sagt så jag får sitta hemma å uggla..

Igentligen borde jag gå å lägga mig men jag är inte på humör för det vill bara festa jag med men istället får jag nöja mig med SATC hihi

Ja menar Wasa på onsdagar är ju THE SHIT lixom *asg*

Btw jag ska jobba på fredag och lördag ska bli ski kul, var över ett år sen jag jobbade överhuvudtaget :D

Puss

Haka el inte.

Nu har Emma klippt mig, vart skit snyggt (tror jag) har inte gjort iordning det än utan bara duschat efteråt men det känns super :)
Förbannat lik mamma vart jag oxå haha men tur att jag har en söt mamma då ;)
Tyvärr syns ju min andra haka nu ännu mer, jag tycker jag har världens dubbelhaka å alltid haft men den är mest i mitt tänkande men om ngt år ska jag faan operera bort den om jag inte lyckas banta ner den....har redan förberett David på utgiften ;)

Puss

Jag har blivit utmanad av Hanna

Tre saker jag gör när jag vaknar:

Stänger av babylarmet
♥ Somnar om
♥ Går upp å hämtar Tuwa

Tre saker jag måste ha under dagen:

♥ Tuwa
♥ Mat
♥ Cigg (tyvärr)

Tre personlighetsdrag hos mej:

♥ Glad
♥ Spontan
♥ Ärlig

Tre saker jag gärna ägnar mej åt:

♥ Familj
♥ Matlagning
♥ Shopping

Tre saker jag är rädd för:

♥ Ormar
♥ att tiden springer ifrån mig och jag aldrig blir ngt (alltså jobb)
♥ Att drabbas av en tragedi

Tre saker jag drömmer om:

♥ Lyckligt liv med David
♥ Fler barn
♥ Bra jobb och ekonomi

Jag utmanar:

♥ Gullmalva
♥ Carolina
♥ Linda

Puss

Page kort el lång??

Phew nu tror jag äntligen att Tuwa kommer somna in, hon har vart på ett grinigt humör eftersom hon inte somnat om ngt än idag ngt som hon alltid gör.

Idag kommer Emma (världens bästa frisör) hit el rättare sagt jag ska åka in till stan och hämta hit henne, hon ska hjälpa mig med håret både färga utväxt och klippa. Jag tycker min bob el page är liite för lång så jag funderar på om hon ska klippa upp håret jätte mycket där bak och även självklart ta på längden där fram, vi får disskutera det lite så får vi se hur det blir. Ska försöka ta ngr före å efter bilder oxå :)

Som tack, el ja hon är ju här så det är klart att man bjuder på mat oxå, tänkte jag laga det jag inte lagade igår, altså grillad kyckling i ugn med ugnsstekt potatis med rosmarin och citron och till det rödvinssås mumsfilibabba... haha får man använda sånna ord när man är närmare 30 än 25år??!!

Btw vad tycker ni ska jag ha en lite längre page el bara våga klippa lite mer så det blir en kort page??!

Ååå jaaa jag vet att jag INTE är ngn Victoria Beckham men vi har nästan samma frilla ;)





Dinner tajm.

Lovade ju bilder igår på när Tuwa åt el kladdade kanska man skulle säga :)







Puss

Det går i ett hela tiden här hemma

Idag var vi på BVC med Tuwis hon var nu 76cm lång och vägde dryga 8300g, hon är ganska lång som sagt och ligger i längd som en 14månaders men hon är väldigt smal fortfarande. Skulle hon ligga i jämnvikt och längd så skulle hon antingen va 2kg tyngre el 5cm kortare, lite roligt men hon följer sin kurva så allt är bara bra.

Efter BVC åkte vi och handlade och när vi kom hem var Tuwa såå trött att jag la henne på en gång, jag började då ta tag i städning här hemma och även matlagning. Jag har nu gjort pannbiff och sås potatis och grönsaker till henne, det var hela 13st matburkar inte dåligt. Så nu tar jag igen mig i 5min i soffan ska snart ta tag i det nya "barnrummet" det som vi kommer ha som lite alltiallo rum framöver, just nu är det bara en massa skit inpackat så det finns å göra.

Sen kommer David hem vid 18.00 så då ska maten stå klar, så väldans mycket tid har jag inte på mig, känner inte alls för att stå i köket igen har ju bara vart där nu i 2h men men även vi måste ju få mat.
Idag blir det kött med gräddsås och potatis, grönsaker och till det svartvinbärsgele´och inlagd gurka jummie :)

Tog bilder förut när Tuwa åt blodpudding alldeles själv medans jag lagade maten, jag hade inte riktigt tid att mata så jag lät henne hållas och hon tyckte det va super kul vilket ni kommer se haha...... Efter maten var det bara att slänga henne i badet ngt hon inte uppskattade lika mycket men puddingen måste ju bort och hon hade det överallt så det va inte mycket att orda om. Hittar självklart inte kabeln just nu så jag lägger in bilderna senare...

Nu kollar hon på Råttatouille så för tillfället är det ganska lugnt :)

Puss

Snyft

Har just sett klart på Ladder 49, super bra film och har ni inte sett den än sluta läs nu.
Har bölat så att huvudet värker och ögonen svider, David hade lovat mig i början av filmen att han (Joaquin Phoenix) inte skulle dö, men det var ett tag sen han såg den så han hade fel så vi satt å tjöt ikapp tillslut.

Vill bara tipsa om ni inte har sett den grymt bra som sagt..

Nu- sängen väntar

Puss

Efterlängtat besök.

Idag fick vi besök av Davids syster med man och deras två barn, det va super trevligt men tyvärr ett väldigt kort besök.
De hade vart i Borås och hälsat på släktingar så de tog turen förbi oss på hemvägen för en liten fika, lite tråkigt att vi bor så långt bort från varandra då det blir ganska sällan vi ses :(

Hoppas de kommer snart igen och då stannar en natt el två så vi får umgås lite och barnen kan leka av sig, Tuwa blev helt till sig när de kom då hennes kusiner är 4år och 2år så det blir extra skoj med nästan samma åldrar. Hon busade för fullt och tog efter allt de gjorde :)

Vi får ta och skaffa ett syskon till henne snart så hon får ngn att leka och busa med här hemma, man märker verkligen hur kul hon tycker det är med andra barn och hon skulle nog aldrig trivas som ensambarn. Vilket tur eftersom vi vill ha ett till snart :D

Idag ska jag laga kyckling spett med curry/jordnöts marinad och jordnötssås med nudlar, hoppas det blir gott...

Puss

Barn ska få "smutsa" ner sig.

Sitter äntligen ner efter en helt otroligt flitig dag för min del, började dagen med att lämna Tuwa hos mamma och sen gå vidare till gamla lgh. Där städade jag det sista i dryga 2h, som sagt helt sjukt vilken tid det tar, men nu är allt klart så jag hoppas ni ska slippa behöva läsa mer om den.

Väl klar gick jag hem och började städa här oxå, damma, dammsuga och tvätta golv. jag hade ju bjudit hit mamma och Rune på middag som tack för att de har ställt upp så mycket nu med Tuwa medans vi styrt med flytt och städ.
Jag tycker inte om att ha gäster när det är stökigt utan jag är en liten perfektionist som ska ha ordning och reda helst överallt och nu börjar det bli bra här hemma. har en del vi ska rensa och så men det mesta är på sin plats.

Jag bjöd på bandpasta med baconsås (asgott), till det sallad och dricka antingen vin, öl el coca cola såklart. Efterätten blev smulpaj på äpplen och kanel med vaniljvips och till det kaffe, för min del återigen cola :)

Efter maten vart Tuwa trött så jag badade henne, hon hade mumsat vaniljvisp så det hade hon överallt och då menar jag överallt hon fick nämligen äta själv  :)
Sen var det bara att lägga henne i sängen för lite skönhetssömn så hon vaknar väl igen vid 20.00.

Nu ska jag se filmen Juno är helt slut efter allt städande och borde oxå ta ett bad men det får bli senare ikväll..

Bilder på Tuwa med vaniljvisp i hela nyllet hihi





Städtanten

Dagen spenderades med familjen, först åkte vi ut till Lotorp på marknad snacka om besvikelse, fanns knappt ngr stånd och bara skit, det va som å va på loppis typ fast där finns det säkert mer användbara saker :)

Hur som helst två saker hittade vi, en plånbok till David i äkta kalvskinn (stackars kalv ja vet buhu), sen en välkommen skylt som är rosa och formad som ett hjärta med en katt på och texten varning för katten. Helst skulle jag vilja ha en där det står varningen för kärringen för det skulle va mer passande haha
Min svärmor har en sån dörrmatta hemma...no comment

Sen var det bara å bita i det sura....och bege sig till gamla lgh och fortsätta flyttstädningen så nu är vi nästan helt klara bara golven i kök och hall kvar, tyvärr måste jag stå på alla fyra å skura för att det ska bli rent men det fixar vi då....
Fattar inte hur lång tid det tar jämt, man är en sån tidsoptimist som tror att det ska gå såå fort för så stort e det ju inte men fan det tar bra mycket längre tid än vad ,man tror.

Detta är beviset för att städbolag inte städar ordentligt när de är två personer och städar en hel lgh på 3h och en annan på 2pers på två dagar och såå mycket bättre å snabbare är de inte utan bara slarvigare...

Nu ska jag dricka mitt röda å ringa Emma :)

Puss

VårtBITARE bits tydligen

Som jag skrivit tidigare hittade jag ju den här "lilla" vårtbitaren på mitt köksgolv häromdagen, många har skrivit att det skulle dööö om de va mig men jag är inte så känslig, trodde ni hade förstått det ;)

Men jag måste berätta att det var först nu efteråt jag fick reda på att den bits, kanske därför den heter just vårtbitare haha...
David den fjollan vägrade ju som sagt å ta i den men jag trodde han skämtade när han sa att den kunde bitas, hade nog vart lite mer försiktig när jag lyfte upp den då men men det gick ju bra ändå haha



Puss

Halloumiost............ sjuuukt överskattat

Grillade halloumiost idag, smakade skit!

Alla som pratar om att det ska va sååå gott, jag hade ju värsta förväntningarna, så smakar det som en seg skosula (kan jag tänka mig hur en skosula skulle smaka)!!

Emma ÄLSKAR ju halloumiost så då trodde jag de verkligen va ngt extra men ikke, iofs så älskar hon ju varm smörgås tårta oxå å även det smakade skit enligt mig och alla som jag bjöd haha...först trodde jag att jag hade gjort ngt fel men det var enligt recept och jag dubbel kollade men min källa så jag hade gjort rätt...
Iofs så kan det beror på att vi brukar göra en bacon gegga med pasta som vi älskar och den påminner mycket om den röran som man har i smörgåstårtan och det blev bara fel att den smaken blandades med bröd mm...men man kan ju inte älska allt :D

Nu är jag hemma från en kväll hos mamma och jag är super trött, ska nog ta en ducsh och lägga mig å läsa lite Camilla Läckberg istället..

Puss

Grillning

Vi ska grilla hos mamma ikväll men David är så förbaskat trött på att grilla fläskfile´så han funderar på att grilla lax stället, inte jag dock äter inget från sjön, havet, vattnet jag ska ha fläskfile´det e såå sjukt gott och jag tröttnar aldrig :D

Har ni några övriga tips på vad man kan grilla, alla tips är välkomna :)

Puss

Bad och städning

Ska snart åka iväg och bada i Skiren, var där igår och det måste ha vart minst 25grader i vattnet helt otroligt varmt. Sitter å väntar på att D ska komma hem bara, han skulle upp till jobbet å fixa ngt i ngn timme.

Måste fortsätta städa gamla lgh i eftermiddag, var där en sväng igår och gjorde klart badrummet så jag funderar på att ta köket idag. Vi har bara en massa skit kvar som ska slängas så jag vill att David ska åka dit å tömma lgh helt nu, det e mycket enklare å städa då :)

Vi e så sega och allt tar sån tid när man ska fara å flänga överallt bara, med det menar jag att han oftast måste iväg till jobbet el ngt så vi får lämna det vi inte hunnit  tills nästa dag och aldrig blir klara helt. Det är ju så lite nu när han börjar nya jobbet att det är mycket som ska fixas där med inför öppning och jag vet ju hur kul han tycker det är :)

Helst skulle jag vilja ta en dag å städa allt i gamla lgh så man slipper tänka på det mer, men men vi får se hur det går idag..

Puss

Objuden gäst

Hörde ngt skumt från köket och tänkte det va säkert bara katten, inte hade jag förväntat mig att hitta denna varelsen bredvid Flora.
Han jagade henne runt i köket, haha och jag som trodde hon skulle äta upp den men ikke hon vart mest rädd och tyckte den va obehaglig...

Bad David att ta ut den eftersom jag inte visste om den kunde bitas haha, men han vägrade, den kunde inte bitas men den hade som sugproppar på fötterna och fastnade i allt när jag skulle lyfta den.

Men tillslut fick jag ut den, som sagt ni vet ju vem som är karl i det här hushållet ;) *asg*

Btw den va jätte stor, mycket större än vad det ser ut på bilderna...

Puss


RSS 2.0