Boktips
Har just läst klart denna boken av Jo Nesbo, en jätte bra bok som nästan gör en mörkrädd undertiden man läser. Man får följa morden så detaljerat att jag ivarje fall hade svårt att sova vissa nätter, men bra det är den och jag rekommenderar den högt.

Beskrivning:

Det är november och vintern har kommit till Oslo. En liten pojke tittar ut genom fönstret på en snögubbe som någon gjort i trädgården. Varför ser den så otäck ut och varför stirrar den upp på honom i stället för ut mot gatan?

Nästa morgon är pojkens mamma borta och runt snögubbens hals sitter en halsduk...

Kommissarie Harry Hole på Oslopolisen kopplar ihop kvinnan som anmälts försvunnen med ett anonymt brev han fått från någon som kallar sig Snömannen. Snart upptäcker han att det förekommit fler fall där gifta kvinnor försvunnit spårlöst samma dag som den fösta snön fallit. Kan polisen ha att göra med en seriemördare och utmanar denne mördare Harry Hole personligen genom sina dåd?Bild och beskrivning lånad från: www.adlibris.se

Kommentarer
Postat av: svansen

Jag får nog gå en sväng till och kolla om de har de böckerna på rean. Jag behöver tips på nya författare! Fastnar lätt i samma mönster, Tack!

Kram!

2009-02-24 @ 22:49:00
URL: http://svansens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0