Lördag

dagen har spenderats med att städa lite smått ocg sen ge oss ut med alla barnen i vagnarna för att gå till mormor och äta våfflor. Självklart går mammas bästa våffeljärn sen 70-talet (orange och brunt) sönder så fort hon ska börja steka våfflor åt oss, Micke, Tina och Rune hade redan fått, så jag får åka hem och hämta vårt skit järn så att säga för att hon ska kunna fortsätta. De nya järnen är helt enkelt inte lika bra som de som gjordes förr, hur som helst mätta blev vi och gott var det. David kilade snart därefter upp till jobbet för att fixa inför kvällens besök, jag stannade kvar och blev kvar tills långt in på kvällen. Var nog hemma först efter halv tolv. Åt både middag och drack två-tre glas rött innan jag drog mig hemåt, Tuwa somnade strax innan nio i mormors famn så hon sover kvar där för natten. Kan va skönt med lite sovmorgon i morgon eftersom de små oftast bara vaknar för att få mat å sen sover till tio- elva hugget :)

Funderar på om man ska låsa upp min blogg men just nu så känns det skönare att ha den låst och där med ha koll på vilka som läser den, man vet ju aldrig vilka psykhuvuden som kan gå in annars å vet exakt vad jag gör och ska göra om dagarna!

Puss

Dåligt jag vet..

Jag har varit grymt dålig på att blogga på sista tiden och det måste bättras, men man har ju så upp och ner i lusten att blogga och skriva av sig. idag har varit en relativt lugn dag och det enda jag gjort är att mata barn och laga mat, nu ser vi på finalen av Let´s Dance och har även hyrt New Moon som jag ser fram emot att se ngn gång inatt efter allt på tv´n slutat :)

Brb
Puss

Minnen

Kommer du ihåg hjärtat Marilyn Manson....The olden age of grotesque?! ;) ♥

Speciellt denna.....



och denna?! ;)



Puss

Me love

jag kan inte hylla honom nog

Allmänt tråkig

Hämtade hem vår bil i dag och passade då även på att äta på Maxi huset, annars har dagen varit lugn. Alla sover förutom jag och även David har lagt sig för att vila en stund, han jobbar i kväll så jag ska nog bara ta det lugnt och kolla på tv. Har ingen blogglust just nu så jag kanske återkommer senare :)

Puss

Vart på utflyckt i dag

I dag har jag varit och besökt Angelica och Isac i deras villa ute i krokek, jätte fint hus i 70-tals stil och med en grymt bra planering. Visst de har mycket renovering framför sig fortfarande men när de väl är klart så kommer det bli grymt :)

Håller på och lagar mat nu (köttfärsfyllda paprikor, ris) och ska snart se på Luftslottet som sprängdes, är väl det 7:e försöket nu att se den :)

Här kommer bilder på min skänk och kista som jag målat om på begäran av just Angelica...

Puss






Soligt och helt underbart.....

....men likt förbannat är jag sur, jo anledningen är att vi skulle gå och hämta Tuwa på dagis eftersom det är så fint väder. det enda problemet är att det går ju för fan inte att komma fram med barnvagnshelvetena, det är ju snö och vattenpölar lika djupa som lilla bassängen på jobbet. Sen på vissa ställen är det is och på andra en massa modd. Helt slut i hela kroppen är jag efter att gått fram och tillbaka och svettig som en gris blev jag för jag kunde ju inte listat ut med rövhålet att Goose jackan skulle bli aningen för varm....

Annars har det varit en hittils skön dag, på morgonen hade vi besök av prästen som ska döpa Alwa och My, han var hur trevlig som helst och lite yngre än vanligt 30-35år eller så. Han hade tattueringar och piercing högs upp i örat så man kan väl ganska lugnt säga att det inte är normalbilden av en präst men We Like :)
Just det snusade gjorde han oxå!

Snart är jag helt klar med kistan så då ska jag lägga upp en bild på den, jag vart super nöjd, världens lyft mot hur den såg ut tidigare och nu funderar jag på att ha den som soffbord. Tänkte börja med min mage oxå snart å måla den, svart i bakgrunden och guldspray över, kan ju bli hur som helst :)

Puss

Terapi

Så nu har jag målat i snart två timmar och är äntligen klar med alla detaljerna på kistan, får säkert måla ett andra lager men det är det första som tar längst tid så det känns bra att ha det avklarat. Sitter och funderar på om jag ska packa ner barnen och gå ut en sväng, det är ju så fint väder ute och solen ger ju en massa ny energi och det är ju aldrig fel. Enda problemet är att Tuwa kommer hem om en timme och jag kan inte va ute med alla barnen själv och David jobbar. Skulle behöva handla lite också och börja med mat snart, jag är vrålhungrig för som vanligt har jag knappt fått i mig något idag.

Fick just en inbjudan till Glitzy´s bloggfest, super kul men jag vill ju inte gå själv och inte känna någon, konstigt att man har sånt behov av att ha med sig någon man känner på olika tillställningar för att man ska känna sig trygg.
Jaja det är säkert en massa trevliga människor redan där men någon att hålla i handen skulle inte va fel :)

Puss

En liten kommentar skadar inte

Skulle va trevligt om ni som är inne och läser lite då och då lämnar en kommentar eller bara säger hej....mycket roligare att skriva då :)

Puss

Soliga måndag

Ja som sagt i lördags hade jag besök av Otilia och senare kom även Camilla klättrandes över balkongen, hon hade lämnat Leoni hos mamma eftersom hon skulle jobba dagen därpå och behövde barnvakt.

Gårdagen var fylld av en massa städning och plock, sen bjöd jag mamma och Rune på middag eftersom hon varit här och busat med barnen hela dagen och jag tyckte hon skulle slippa gå hem å laga mat.
Hade även tänkt att se Luftslottet som sprängdes igår men det var Wallander Mastermind och den fastnade jag ju i så det blev för sent även den här kvällen.

I dag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på, David har vart inne i stan redan vid 8.00 för att lämna in vår bil på reparation sen en snorunge körde in i oss bakifrån. Det blev två små små hack men eftersom vår bil är precis ny och vi har tänkt och byta in den om 3år så frågade jag då på Toyota och om vi inte gjorde något åt skadan skulle de dra av för det. Och att laga den kostar runt 7-8000:- och det tänker inte jag stå för när jag inte har åstakommit det. Nu går ju allt på försäkringen så det enda vi betalar är 25% av vad vår hyrbil kostar de dagar vi har den, hon som körde in i mig får väl betala ca 3-5000:- beroende på vilket försäkringsbolag hon har. Moohhahaha....
Inte så smart att sitta och sms:a samtidigt som man kör!!!

Ja så åter till i dag ingen aning om vad som ska ske men det är ju så fint väder ute så inne vill jag inte sitta, enda problemet är att det är så mycket snö och is på trottoarerna så man kommer knappt fram med barnvagnarna :(

Just det sen jag låste min blogg har antalet läsare minskat med ca:80% med andra ord det är nästan bara jag som läser den haha.....men jag skriver ju den för min skull och för att mina vänner som jag inte träffar så ofta och inte bor på samma ort eller samma land som ska kunna hänga med lite i vardagen. Önskar fler av mina vänner kunde börja blogga så jag även kan följa dem ♥


Flytta?!

Kanske man ska flytta till Linköping, vi får se om det vi vill ska hända gört för då flyger jag härifrån :)

Puss

Film tajm

Jag har just nu besök av Malin Otilia, vi har super tevligt och sitter och pratar allmänt skit. Ska se Flickan som lekte med elden, eftersom Otilia ännu inte sett den än. Chips å dirre är på utgång så vi hörs senare :)

Puss

Planer på G

Smider planer för fullt här hemma och jag hoppas verkligen de blir verklighet snart.
Gud va kul det skulle vara och så skönt :)

Avslöjar inget än utan längre fram när det är mer säkert.

Två nöjda bebisar

Har just gett både Alwa och My katrinplommon pure och båda älskade det verkligen, det va kladd överallt men så söta att se på ♥

Ska ta på barnen snart och ge oss ut i det fina vädret....

Fredags morgon

Underbara dag, solen skiner och jag kvittrar, kan inte bli bättre.




Poff...

Så gick luften och musten ur mig, vet inte vad jag vill och vart jag står, en sak vet jag något måste förändras.
Skönt det skulle vara att vinna på triss, bara va och resa omkring :)

Ja tack

Ett glas rött skulle va trevligt att få i dag!

Jaha så var det torsdag igen...

Sitter och funderar på vad man ska göra utav den här dagen, planen var att åka in och hälsa på min söta vän Veronica men de har blivit sjuka och ligger i feber så det blev inget. Ska nog ta och måla på min kista så den blir klar, har ju bara hållt på i 3veckor nu utan att bli färdig *suck*

Känner mig allmänt seg och omotiverad men det kan ju ha med det tråkiga vädret att göra, snöar lite men blåser mest där ute. Inte fick jag sova ordentligt heller för Alwa vaknade strax efter fem i morse och skulle ha mat (det händer typ aldrig) och sen blev jag väckt igen vid nio.

Jag får väl fundera vidare och se vad vi hittar på!

I kväll ska vi i varje fall se på Luftslottet som sprängdes och Criminal Minds, ska försöka hålla Tuwa vaken efter dagis så hon somnar tidigt i kväll så jag och mannen kan få lite egentid framför dumburken ♥

Full rulle

Har vart fullt upp hela kvällen My och Alwa har hållt låda och Tuwa däckade runt fem. Alwa somnade så småningom men inte My så henne har jag haft uppe och vaken hela kvällen, först nu har jag lagt henne så jag hoppas hon somnar snart. Iofs så kommer Alwa vakna snart så de byter ju bara av varandra, Tuwa fick jag väcka strax innan 20.00 så nu har jag bäddat ner henne i vår säng framför Nalle Phu...jag är helt slut efter den här dagen och vill bara få ha lite egentid men det är ju bara och glömma :)


Bangs it is....

Ja så var det klippt :) Tror den vart lite sned men det får jag fila på senare ikväll när jag inte har två barn som skriker och stressar mig....




Så vad tycks?! Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag gillar det el ej....

Barnvagns dilemma

I dag har det varit en ganska slapp dag, vaknade strax efter åtta och var uppe med alla barnen och gav dem mat, gjorde i ordning Tuwa för dagis och sen var det bara jag och barnen hemma när David åkte till jobbet. Först tänkte jag ta tag i hemmet och fixa och ordna nu när jag hade hela dagen på mig men sen vart jag så trött när Alwa somnade om så jag tog med mig My in till vår säng och där somnade även vi om från 11-13.20. Var inte meningen att sova så länge men både jag och barnen tyckte det va jätte skönt.

På eftermiddagen lyckades jag övertala David till att åka in till stan för att kolla på en ny barnvagn och ta en sväng på Maxi, vi behöver fortfarande hitta en ny overall åt Alwa eftersom den jag köpte igår var alldeles för stor. Väl på Babyproffsen kom vi (jag och säljaren, David tyckte jag var för jobbig och tog sån tid att han gick upp till Lekhuset undertiden) tillslut fram till att den enkla vagnen City Elite mini som jag dissade igår, är den bästa vagnen för oss. Eftersom jag sålde vår nuvarande vagn för den är så tung och klumpig när man ska ha in den i bilen så ska jag ju ha en så smidig vagn som möjligt och köper jag då en Urban Jungel som jag va inne på igår så blir den endast 2kg lättare och det gör ju ingen större skillnad utan jag hade nog blivit förbannad på den med och aldrig använt den.
Så i morgon åker vi in och köper den nya mindre modellen, hoppas verkligen vi blir nöjda med den! Och eftersom vi då ändå ska in i morgon så sköt vi på Maxi och tar det även då, Tuwa är ju på dagis den tiden så då har vi inte alla barnen med oss och det gör det lite lättare att shoppa.

Köpte mig även en plattång i dag så i morgon ska jag klippa lugg så kanske jag lägger ut en bild på resultatet :)

Nu ska jag övertala sambon att sluta spela x-box och umgås med mig istället ....lägger ut några bilder jag tog på barnen idag, My är så söt när hon sitter i sin stol :)




My ♥



Alwa ♥



Tuwa ♥

Bilder från Londonresan

Tänkte slänga in lite bilder från London, vart inte så många tagna tyvärr men några kan jag bjuda på :)
Längtar tillbaka nu när jag är hemma i vardagen igen men när jag var där så längtade jag bara hem, kan ju ha något att göra med att min underbara familj inte följde med utan satt hemma och väntade på mig. Ska försöka åka dit innan slutet på Juni igen och då tar jag med min mannen min, jag måste ju ha med mig någon som liksom jag älskar att gå på barhäng på eftermiddagen. Me vi får se vi har även tänkt att åka till Berlin i april och ev Riga, sen åker David till Boston i maj med jobbet (lyx och nej jag får inte följa med) så vi får se vad vi hinner med och tar oss för.

Bild 1: Martina på Skavsta, klockan är väl runt 8.40 och det är jag som dricker öl till frulle, lite nervös inför flygningen

Bild 2: Behövs ingen närmare förklaring förutom att jag i efterhand insett att en vecka i solarium inte skulle skada och att backslick inte är min grej haha

Bild 3: Utsikten från mitt fönster, jag vart så impad av molntäcket nedanför oss

Bild 4: Martina utanför Stansted då vi väntade på bussen

Bild 5: På Fia´s 30års födelsedagsmiddag, vi surpricade henne jue

Bild 6: På middagen jag å Martina försöker se söta ut

Bild 7: Jag och Fia på London Bridge (ska tilläggas att det var då fia sa att Big Ben bara var runt hörnet där framme och det slutade med att vi gick i typ 45min innan jag ens såg skymten av den.
Note to myself: Lita aldrig på den kvinnan när det gäller motion!!

Bild 8: Fia och Martina på vägen till Big Ben utanför någon mysig restaurant

Fler bilder togs självklart men eftersom det är så sjukt seg uppladdning på blogg.se så orkade jag inte lägga in fler, nu ska jag snart krypa ner i sängen är helt slut efter dagens fläng.








När ska det sluta snöa och bli vår?!

Kom in till stan tillslut trots det enorma snöovädret och väl på Maxi fick jag en massa vettigt gjort. Jag köpte massor av bodys till Alwa och My, även två par byxor, en overall till Alwa som tyvärr var alldeles för stor, en jätte fin jacka till Tuwa och tillslut en duk till vårt matbord. David hatar när jag lägger pengar på sådant oviktigt men jag tycker det blir fint!

Kvällen har spenderats mycket framför datorn då jag nu måste hitta en ny vagn till tvillingarna, hade hittat en (trodde jag) på Babyproffsen men när jag kom dit å tittade på den va den jätte enkel och kändes ganska plastig och ostabil. Den fanns dock i en lite mer stadigare modell men då kostade den inte 5500:- längre utan 9000:- vilket är en himlans skillnad. Kanske inte var så smart att sälja vår ändå när jag tänker efter men men den kom aldrig till användning här hemma då jag verkligen avskydde den. Så nu är jag inne på en Urban Jungel vagn för ska jag ändå behöva lägga så mycket som 9000:- kan jag ju göra det på en vagn som är väldigt känd och som man får mer eller mindre tillbaka pengarna på när man säljer den. Normalt kostar en sådan tvillingvagn runt 12-13000:- men jag har hittat en hemsida där de säljer nya -10 för 8995:- och då även fraktfritt. Så vi får se, ska ev ta mig in till stan och kolla på den då och se om den är lättare än vår gamla för det är ingen ide att köpa en om den är lika klumpig som den jag just sålde.

Funderar ju på att klippa lugg som jag nämde i tidigare inlägg och har fortfarande inte kommit fram till något beslut, nu har ju min plattång gått sönder oxå så först måste jag skaffa mig en ny för annars går det absolut inte att ha lugg.


Måndag

Sitter och väntar på David som är uppe en sväng och jobbar, vi ska in till stan och David och Tuwa ska till busfabriken. Eftersom tvillingarna är med kan vi inte busa båda två med Tuwa så jag tänkte passa på att åka en sväng till Maxi undertiden. Ska även hämta upp Martina så jag får lite sällskap!

Sålde vår barnvagn idag och shit så fort det gick att bli av med den, jag la in annonsen sent igår kväll och klockan halv tio idag ringde det en tjej som tog den på en gång. Tydligen är de jätte svåra att få tag i begagnade för de är så populära. Själv tycker jag den är så klumpig men det är ju alla tvillingvagnar tyvärr och den här är nog bland de smidigaste som finns.

Nu kom David måste kila.....

RSS 2.0