Lägg dags??

Ja nu e det väl ändå läggdags klockan e snart 01.45 och jag sitter fortfarnde framför datorn, david har inte kommit hem än och lär väl inte göra heller på ytterliggare en timme el två....så nu ska jag tvätta bort sminket å få min skönhetsömn :)

Imorgon e karln ledig undrar vad vi ska hitta på då - förmodligen ingenting haha

Puss å go natt

Kommentarer
Postat av: Carolina

Japp dagen vart väldigt bra :-) Det är alltid trevlig med kalas, både att gå på dem och ha dom själv :-)Jag vart hela 23 år, känns som jag börjar få liiiite panik. 2 år kvar till 25 och det är väl då man blir typ vuxen?!(ska bli vuxen,hehe)

Tänkte svara på din förra kommentar också, där du fråga om jag provat att inte söva Pim någon gång. Ja, det har jag självklart. Tyvärr får man inte alls komma i närheten av hans lite känsligare kroppsdelar med en klippmaskin eller en borste, men klappa går bra. Tex. mellan hans bakben där han blir värst... Att han inte är vken för en annan anldening är för att han är rädd för själva klippmasinen, antingen ljudet eller det att den burrar lite. Det går inte att hålla honom alls. Jag tänkte prata lite med veterinären den här gången, om vad dom tycker om att man kommer o söver dom för att raka dom, jag menar det finns ju alltid en risk med att söva ett djur, precis som med människor. Men vad jag förstod sist gör dom honom väldigt groggy, och inte sövd helt. Det är lite tråkigt, eftersom man inte för komma i närheten där själv. Och nej, hon på Chapman (heter de så) skulle jag aldrig i hela mitt liv lämna en katt till. Tyvärr lämna vi min hund där när han skulle ryckas sist och han va som ett nerv vrak när vi hämta honom. Jätte törstig va han också så antagligen hade kärringen inte gett honom något vatten heller!! Vet du om dom på Arken i Finspång rycker hundar? Han är lite trevligare att ha o göra med :-) Hoppas helgen varit bra! Kram

2008-06-29 @ 09:01:20
URL: http://iiinas.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja du, hur vill jag att den ska se ut!??

Jag skulle vilja ha mitt namn så snirkligt fint som du har=)

Lite bling bling skulle jag vilja ha..ett hjärta som är lite bling bling kanske, med Johan & Felicia skrivet i hjärtat.

Hihi..vilken klar bild jag har va=)

2008-06-29 @ 10:32:58
URL: http://gullmalva.blogg.se/
Postat av: anne

Vad sägs om litet ogräsrensning som söndagspyssel? Det ska jag göra.

2008-06-29 @ 11:00:02
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Hej, tack!

Ja jag har tjatat på henne. Och jag tror hon börjar om jag fixar till hennes sida. Så det ska bli. =)

2008-06-29 @ 12:48:51
URL: http://beatas.blogg.se/
Postat av: anne

Re: somliga äro bottenlösa...



Fotboll?

2008-06-29 @ 21:07:07
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0